Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam kafam dağınık durumda kusura bakma![]()
Ya hiçbiri normal değil ki kardeşimFener hakemi de yenmiş, ulan bu fenerlilier hakikaten normal değil. İnsan sevinir ama hafif utanır yav.
Nerdeyse bjk kaybetti diye ağıt yakacaklar var komedi açın biraz forzayı okuyun kendinize gelin. bjkyi inşallah trabzon maçında da doğrarlar
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babam 107 ekran HD televizyonda gözünün onundeki Negredo'nun golüne ofsayt dogru karar dedi (fenerli)Ya hiçbiri normal değil ki kardeşimBiri şikeci öbürü at şikecisi :red: Hadi ufak olana at şikecisi demeyelim de tinerci diyelim. Sonuç olarak iki camia da birbirinden haysiyetsiz ve şerefsiz ayırmanın anlamı yok
Bu maçta kötü oyunla fenerin kazanması bizim işimize gelirdi ve öyle de oldu. Hakemle makemle tinercileri yediler bırak sevinsinler
Aykut'un ömrü uzadı işte daha ötesi var mı? Bu futbolla bu kadroyla bunlardan cacık olmaz. Yeter ki biz saçma sapan puanlar kaybetmeyelim.
Tinerciler 3 puan bırakmış, en iyi 3 adamı kırmızı görmüş, hocaları atılmış. Maçtan önce istenmeyen olaylar yaşansın istiyoruz dediğimiz buydu işte. İki takımda hasar aldı. Fener'in de büyük ihtimal sahası kapanır. Bırak yesinler birbirleriniBiz işimize bakalım.
Hakem resmen katletti maçı.
Ozanın buz gibi elle topa müdahalesine penaltı vermedi.
Cenk in ceza sahası içerisinde ayak bileğine basıldı penaltı verilmedi.
Negredonun golü ofsayt değil diyorlar ama onu net izleyemedim.
Edit : görüntüleri izledim net bir şekilde ofsayt değil.
Ali palabıyık işini iyi yapmış vazifesini yerine getirmiş.
Bir derbide bir takımın bu kadar kaderi ile oynandığını uzun zamandır görmedim.
1 gol 2 penaltı yuh diyorum !
..................
Bu fenerden bir cacık olmazda hakem ve tff desteği ile yine yarıştan kopartmazlar belki şampiyon bile yaparlar.
Beşiktaşa gelince kim ne derse desin taş gibi takım.
Ligin sonuna kadar yarıştan kopmaz elinde çok geniş bir kadro var . lig için fazlasıyla yeterli .
Bu yüzden ligin ilerleyen haftalarında 12-13 futbolcu ile oynayan biz ve fener bocalarken beşiktaş daha diri kalabilir.
Bursayı yenersek büyük avantaj yakalarız. Havamızıda tekrar buluruz.
Umarım yarın bir kırmızı kart operasyonuda biz yaşamayız
canere unicorn dıyormahmut uslu kafayı yemiş
ne anlatıyor belli değil
Benim ki daha dağınık, sen kusura bakma.
Kaçıp gelsem senin oralara ilgilenir misin benimle?
Çok sıkıldım yahu

o adam trafiğe falan çıkmasın dört metre ofsayt ne lanmahmut uslu negredo 4 metre ofsayttıcanerın özel hayatını bılıyorsunuz sahip cıktık falan dıyor