17/18 H:6 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 23 Eylül

Yuh nasıl bir maç olmuş.

Uslu gibileri futboldan men edilmedikçe bir bok olmaz Türk futbolundan

Eğitim şart

Hakem resmen katletti maçı.

Ozanın buz gibi elle topa müdahalesine penaltı vermedi.

Cenk in ceza sahası içerisinde ayak bileğine basıldı penaltı verilmedi.

Negredonun golü ofsayt değil diyorlar ama onu net izleyemedim.

Edit : görüntüleri izledim net bir şekilde ofsayt değil.

Ali palabıyık işini iyi yapmış vazifesini yerine getirmiş.

Bir derbide bir takımın bu kadar kaderi ile oynandığını uzun zamandır görmedim.

1 gol 2 penaltı yuh diyorum !

..................

Bu fenerden bir cacık olmazda hakem ve tff desteği ile yine yarıştan kopartmazlar belki şampiyon bile yaparlar.

Beşiktaşa gelince kim ne derse desin taş gibi takım.

Ligin sonuna kadar yarıştan kopmaz elinde çok geniş bir kadro var . lig için fazlasıyla yeterli .

Bu yüzden ligin ilerleyen haftalarında 12-13 futbolcu ile oynayan biz ve fener bocalarken beşiktaş daha diri kalabilir.

Bursayı yenersek büyük avantaj yakalarız. Havamızıda tekrar buluruz.

Umarım yarın bir kırmızı kart operasyonuda biz yaşamayız

Bu nasıl yorum ya :)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadettin saran ve ali coach bu yüzden mi dışarda kaldılar? rte de mi benzer stratejiye sahip?

Yapamiyor, biri iyi isler yapip, faydasi dokunup, taraftarin gözdesi haline gelmesini begenmiyor Baskanimiz. Öyle bir adam gelince de gözleri üzerinde olur, en ufak hatasini gözler, cullanmak icin. Taraftar birini sevmiyorsa, onu bas taci yapar. (Ayküt, Mahmut) Cünkü basari gelirse, kendisi gözde olmak ister.

[FONT=&quot]Caner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."
lol[/FONT]

İlk yarı iyiydi hakem. İyi yönetti bence.

İkinci yarı tamamen Fener lehine çaldı.

Yalnız bizim açımızdan müthiş oldu bu maç. Keşke berabere bitseydi.

Berabere bitseydi çölde vaha gibi olacaktı. Kırmızılar penaltılar ofsaytlar hakem M.uslu Caner Fikret orman Yesinler birbirini :D

Caner Erkin: "Ben Fenerbahçe'de oynarken Kadıköy'de herkesi yeniyoruz sanıyordum. Bu akşam ne olduğunu anladım geçmişimden utandım."
Bu lafı etmiş mi gerçekten? :D Eğer ettiyse ortalık fena karışır. Tam istediğimiz gibi maçtan sonra da yiyin birbirinizi pislikler, istenmeyen olaylar yaşansın istiyoruz :asd22:

Geri
Üst Alt