17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

Onlarda mağlup olmasa bu sefer şampiyon olsun ŞL'de görelim denecek bunun sonu yok.

Daha sezon basindan beri dedim benim kriterim bu diye. Neye dayanarak öyle diyecegimi ve sana göre kiviracagimi düsünüyorsun.

Kriterim bu yahu. Büyük maclardaki performansina bakacagim tamamen dedim. Bunu millet Kayseri'yi Sivas'i yenerken takimi yere göge sigdiramazken de dedim, Antalya macinda sicip batirdiginda da dedim. Benim icin ölcü derbiler ve büyük mac sayilacak Trabzon ve IBB maclari.

Daha sezon basindan beri dedim benim kriterim bu diye. Neye dayanarak öyle diyecegimi ve sana göre kiviracagimi düsünüyorsun.

Kriterim bu yahu. Büyük maclardaki performansina bakacagim tamamen dedim. Bunu millet Kayseri'yi Sivas'i yenerken takimi yere göge sigdiramazken de dedim, Antalya macinda sicip batirdiginda da dedim. Benim icin ölcü derbiler ve büyük mac sayilacak Trabzon ve IBB maclari.

Bursa deplasmanı yeterince büyük bir maç değil mi hem de geriden gelerek yenmek?

Tudor; Karabükspor maçında, sakatlanan Tolga'nın yerine Selçuk'u ilk 11'de oynatmayı planlıyor ancak taraftardan çekiniyor. (HT)
Yalan olmasını umut ediyoruz

şöyle bir şey düşünüyor herhalde

************************************muslera**********************************

****mariano**************maicon**********************serdar************lato****

****************************selçuk********************fernando*****************

*******feghouli****************************n'diaye***************belhanda*********

*******************************************gomis*******************************

2014-2015'e kadar kazanamıyorduk da ama.

Dedigim gibi sezon öncesi belirledigim listeyi sonradan degistirmenin manasi yok. Ve bana göre Bursaspor da iyi bir takim degil, bunu da macta gördük adamlardan üstündük her türlü.

Geriye düsmemiz tamamen bizim enayiligimiz. Geri kalan deplasmanlarda böyle devam edersek hizli oyuncusu olan takimlar bizi zora sokar ani kontra ataklar ile.

Bursa deplasmanı büyüklerden sonra ligin en zor deplasmanıdır, bence ölçü. Ama hoca sınıfı geçti mi o maçta? Bence hayır. Takım geçti mi? Evet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor; Karabükspor maçında, sakatlanan Tolga'nın yerine Selçuk'u ilk 11'de oynatmayı planlıyor ancak taraftardan çekiniyor. (HT)
Yalan olmasını umut ediyoruz

IGOR, HAREKETLERİNE DİKKAT ETSİN.

C-XGE6YXoAAO8Q6.jpg

Red Report‏ @RedReport_ 17 dk.17 dakika önce
Daha fazla
Süper Ligin 7.Haftasında oynanacak olan Galatasaray-Karabükspor mücadelesini Alper Ulusoy yönetecek.

Muhtemelen; Nando-Mariano-Maicon-Serdar-Latolevici-Fernadno-Ndiaye-Feguli-Belhanda-Rodrigues-Gomis olur.

Maç günü yağmurlu bir hava olacağını da varsayarsak 40-45 bin bandında bi seyirci kitlesi olacaktır yine.

Selçuk hamlesi çok saçma ve gereksiz olur eğer haberler doğru ise ve ilk 11 de başlarsa Selçuk tudor kredi kaybeder bu net.

Maça gelecek olursak ben hiç zorlanmadan çok net bi galibiyet alacağımızı düşünüyorum ilk gol erken gelirse 4 atar geçeriz.

Bağırmayan taraftara vergi cezası gelebilir. Maça gidenler dikkat etsin.

Alnitak Alnilam Mintaka

Kafa karıştıran bir resim, diğer taraftan altta da Serdar Aziz yedek takımda gözüküyor. Ölçü olur mu bilmiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denayer'de mavi yeleklilerin safında yer alıyor ölçü olmaz

o taktik antrenmandaki çift kalenin yelekleri değil topsuz eğlenceli bir oyunun şeysi sanırım

linnes ilk 11 bu arada

ya arkadaşlar gerçekten okudukça sinirleniyorum yani neye istinaden hala selçuğun oynayacağında ısrar ediyorsunuz biraz mantık ya az biraz düşünün lütfen. fotoda sarılmış diye selçuk 11 de demek mi yani bu mudur?

Selçuk 11'de olmayacak oyuna sonradan da gireceğini bile sanmıyorum elindeki yeşile göre değerlendirirsek paranoyak oluruz fernando'nun elinde de yeşil yok mavi var o zaman o da yedek hatta serdar aziz'de aynı şekilde elinde mavi var antremanı canlı izlemedikten sonra kimin 11 kimin yedek olacağını bir Tudor bilir. Büyük ihtimal farklı eğlenceli bir idman yaptılar oyuncuları rastgele dağıtmış olabilirler taktik idmandan öte eğlencenin dışına çıkmayacak bir durum gibi gözüküyor
DKz1t8iXcAE-Nma.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt