17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

bugün de gittim digiturk 4k cihaz aldim
su bizimkiler iyi oynasin baska bir sey istemiyorum yav
o kadar masraf bosa gitmez ins

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
bulent korkmaz senin kafa yapindan nefret ediyorum. futbol yobazi. belli ki eger bu mal bizim hocamiz olsa feghouli kenarda oturacakti tolga icin.. lincoln bir Galatasaray efsanesi olamadiysa iste bu futbol yobazi yuzunden

seleznov Galatasaray turkiyenin bir numarasi diyor. guntekin onay ve tumer resmen got oldu

bülent korkmazi oraya fusbal uzmani olarak dikmeleri acayip komik degil mi yav
tvde erman falan yok mu la
bu idiotlar hic cekilmiyor

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

bulent korkmaz senin kafa yapindan nefret ediyorum. futbol yobazi. belli ki eger bu mal bizim hocamiz olsa feghouli kenarda oturacakti tolga icin.. lincoln bir Galatasaray efsanesi olamadiysa iste bu futbol yobazi yuzunden
Kaptan hakkında duzgun konus ulan!!

Partly haklisin, biraz da hiyarlik Lincoln’daydi ciddi mental sorunlari vardi. Ama iste Bulent kaptan’da people management -20.

Yerli hocalar/futbolcular’daki zihniyet ‘yabancilar helikopter bakiyoooo biz ac kalioooz xd’ oldugu icin zaten bi s olmaz bunlardan. Sonra da bileniyorlar yabancilara neye guveniyorlarsa artik futboldan da birsey caktiklari yok.

Son düzenleme:

Hay ağzına sağlık reis o zamanlar en azından ilerideki oyuncularımız hücum anlamında takır takır işliyordu Bülent Korkmaz gerçekten takımın tüm düzeninin içine etti. Benim için ayrıca bir yeri olan C.Lincoln 'ü harcadı adam ...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Belhanda 'nın asisti var

Feghouli veya Gomis 'in de golü var ...

Geri
Üst Alt