17/18 H:7 | Galatasaray 3-2 Karabükspor | MS | 30 Eylül

maç yaptığımız takımların içinde bize en çok direnmeye çalışan oyununu oynayan karabük oldu . penaltı kararı bence doğruydu . orda oyuncuya o şekil müdahaleyi yaparsan yersin penaltıyı.
takımda ciddiyetsiz bir hava vardı özellikle bazı oyuncular şov için çıkmış gibiydi. gomis'e gol attıralım diye dünya kadar pozisyonu yediler.
atamayana atarlar böyle . ya hakem atar ya da denk gelir yersin . 2-0'dan nerdeyse maç veriyorduk . her sefer bu kadar şanslı olmazsın .
Yahu ne alakasi var buna penalti veren adama kabzimallik yaptırmazlar Avrupa da

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son paslarda kararsilzliklar bu maci bu duruma getirdi. Aslan Maicon affetmedi 3 puani kurtardi.

Bakalim Tudor bu son paslar konusunda birsey diyecekmi....

Biz maça ortak ettik. İlk yarı saçma sapan pas hataları yaptık. Herkes bi laubali takılıyordu. Muslera bi garip pas atıyordu Fernando-Ndiaye bile kötüydü. Bi yazık garibim Mariano çırpınıyordu. Belhandanın gereksiz artisliği sağolsun iyide olmasına rağmen yedirdi işte. Sonrada girmedi lanet olası top. Anadolu maçlarında 1 farktan korkacaksın yakaladığını atacaksın abi hakem bişeyler yapacağını belli ediyordu saçma yerlerde oyun durduruyordu. İlk fırsattada saçma bi penaltı uydurdu. Tabi o penaltı pozisyonunda göremedim bizden biri geri pas yaptı gibi geldi kimdi o ? Neyseki aldık. Ama şu laubalilik bulaşmasın takıma.

Beni asıl düşündüren Fernando ve Maicon 2lisinin 2şer sarı kartı oldu

Gozlerim yasardi resmen sinir bosalmasi oldu.. bu mac 2-2 bitseydi 1 paket sigara icerdim heralde gece gece.. takim iyi olunca da sikinti gecen yil ne guzel stressiz geciyordu..
Surada 10a gidecek mac 3-2 bitiyor ya.. gomis belhanda garry berbatti ndiaye de her zamanki gibi ayarsizdi.. fernando mariano feghouli maicon 4lusunun buyuk ugrasiyla pacayi kurtardik.. linnes de iyiydi neden ciktigini anlamadim..
Yalniz gomise gol attirma sevdasindan bir kurtulmamiz lazim 2-3 tane %100 gol kacirdik.. bugun cok kotuydu ereni alir diye baktim almadi.. muhtemelen bir mac aldiginda tepki gostermisti o yuzden cikaramiyor gomisi.. bu sekilde ereni olduruyoruz bu kadar vasat bir oyuncu degil adam topu tutamaz hale gelmis

yav "galatasaray gecen haftalardaki gibi oynamadı" diyenler var. yanlıs mac mı izledik ya? türkiye'de tamamen skor yorumculugu yapılıyor. ikinci yarı heba ettigimiz pozisyonların 1-2 tanesini atsak bugün cok farklı konusuluyor olurdu. rakip ceza sahası icinde 56 kez topla bulusarak rekor kırmısız. herhalde bundan daha iyi oynamamız icin oyunu 6 pasta oynamamız gerekecek. DK_isOmW0AEx_V1.webp

Bazen ozguven bu tarz sikintilara yol acabiliyor. fener macinda bu kadar lakayit ve gevsek oynayacagimizi sanmiyorum(Umarim)

Asiri ozguven olunca igne deligine pas atmaya calisiyorsun oyle olunca da top kaybi sayisi fazla oluyor.

Takim savunmamiz iyi mi kotu mu ona da henuz karar veremedim. 7 haftadir antalya macininin ikinci yarisi haric savunma yaptigimiz bir mac olmadi.

Olumsuz yanlar:

-Takım farkı yakaladıktan sonra 3-4 dakika çok laubali oynadı,bunu da Karabük golle cezalandırdı.
-Kaleye şut çekecek adam yok,resmen kaleye vurmamak için direndiler bugün.
-Bitiricilik anlamında şu ana kadar iyiydik ama bu maçta sınıfta kaldık,bu kadar gol kaçırıp iyi puan kaybetmedik.
-Çok fazla top kaybettik bugün orta alanda ve geride,Karabük'ün tehlikeli atakları da onlar oldu zaten.Önceki maçlarda bu kadar top kaybetmiyorduk.

Olumlu yanlar:

-Takımın skor ne olursa olsun,maç ne olursa olsun bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi ve temposu var.Fiziken diri bir takımız.Bu konuda kondisyoneri tebrik etmek gerek.
-Bursa maçı ve bu maç gösterdi ki bu takım reaksiyon verebiliyor gol yediğinde,2-0'dan geldiğinde veya hakem hatası olduğunda.Oyundan kopmuyoruz,şampiyon takım reaksiyonu verebiliyoruz ki en önemlisi bu.
-Hücuma giriş pasları çok iyi,çok kolay ceza alanına girip çoğalıyoruz ve pozisyon buluyoruz.
-Takım savunması bu maç özelinde bireysel lakayıt hataları saymazsak geçen seneye göre çok iyi durumda.Biraz daha kendimizde,ciddi oynasak bu maç gol mol yemezdik.

Geri
Üst Alt