GSCimbom
17/18 H:8 | Gençlerbirliği 2-1 Beşiktaş | MS | 13 Ekim
Alper Altun

17/18 H:8 | Gençlerbirliği 2-1 Beşiktaş | MS | 13 Ekim Sayfa 10

Alper Altun ·

Cevap
700
Okunma
41,1K
Sayfa
10/36
Maç döner mi beyler yoksa kuponu satayım mı ?
Veya bejeke gol atarmı fiyat biraz yükselsinde öyle mi satayım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

babel girerse bu maçı cevirir bu kuşlar hayır yemin ederim şu gençler birliği karabük stilinde oyun oynasa şunlara 3 tane atmışlardı şmidiye kadar bu kadar defansif'de oynanmaz ama iğrenç bi oyun 1-1 olursa ne bok yiyeceksiniz arkadaş ? ben maçın döneceğini düşünüyorum gençler birliği aynı mentalite ile cıkar 2. yarıyada 2 tane yer bide.

Muriqi çok faydalı oynuyor, ikinci yarı tüm takımın aynı azmi göstermesi gerekiyor skoru koruyabilmeleri için.

babel girerse bu maçı cevirir bu kuşlar hayır yemin ederim şu gençler birliği karabük stilinde oyun oynasa şunlara 3 tane atmışlardı şmidiye kadar bu kadar defansif'de oynanmaz ama iğrenç bi oyun 1-1 olursa ne bok yiyeceksiniz arkadaş ? ben maçın döneceğini düşünüyorum gençler birliği aynı mentalite ile cıkar 2. yarıyada 2 tane yer bide.

Ya ani bir top kaybıyla kontradan gol yerlerse ne olacak?Çok da eleştirel olmamak lazım bu konuda.

İki takımın da bir şey oynadığı yok. Gol olduktan sonra açtım maçı lakin bu Gençler bu oyuncu kalitesi ile nasıl gol bulabilmiş hayret ettim. Mücadele tamam eyvallah lakin biraz eli ayağı düzgün takım olsa bjk'ye 2 hatta 3. golü atmıştı. Serdar Özkan, Ahmet İlhan, Vedat Muriqi falan nedir allasen? Çok mu aramışlar bu adamları?

Bjk hiç iyi oynamıyor. Enteresandır sanki şampiyonluk yarışından kopmuş bir takım görüntüsü veriyorlar. 2. yarı ne olur bilemiyorum lakin bjk'nin buradan alacağı bir mağlubiyet çöküşün aleni başlangıcı olur ve tabi ki bizim için muazzam olur. Şu Gençlerbirliği takımı şu ligin en kötü kadro kalitesine sahip takımı. Burada puan bırakan her deplasmanda puan bırakabilir.

Geri