Bu sezon bizi UEFA da temsil eden iki takım olan Başakşehir ve Konya.

Galatasaray bu iki takımla da milli maç arası sonrası deplasmanda oynayacak.

Hani nerde kaldı fikstür avantajı?

O kadar ince düşüneceksek de şampiyon olmayalım ..bjk o kadar zorlu maçlara çıkıp yarışıyor bizle..Haftada 1 maç oynayan takımız bu tür bahaneler gereksiz..2011-2012 gibi rahat bir şampiyonluk alacağımız düşünüyorum..normal sezonu 9 puan önde bitirmiştik

DLMYXxvWsAEgpcL.jpg

ülker
vodafone
medical park
fatih terim
bornova

bu stadlarda maglup olabiliriz.
vodafone ve belki avni aker o da başlangıçta şok 2 tane gol yersek..

izmir'de yenilmeyiz.
Başakşehir'den en azından beraberlik çıkarırız diye düşünüyorum.

göztepe veya basaksehire puan kaybedilebilir bu bizi psikolojik olarak cok etkilemez önemli olan tiner parkta ve trabzonda yenilmemek

derbi maclarda alınacak beraberlik bile psikolojik acıdan cok önemli yoksa basaksehir göztepe tarzı macların telafısi var.

göztepe veya basaksehire puan kaybedilebilir bu bizi psikolojik olarak cok etkilemez önemli olan tiner parkta ve trabzonda yenilmemek

derbi maclarda alınacak beraberlik bile psikolojik acıdan cok önemli yoksa basaksehir göztepe tarzı macların telafısi var.

Göztepe son maç.1-2 puan farkla gidersek şampiyonluğun kaybı anlamına geliyor yani bu. :)

Göztepe son maç.1-2 puan farkla gidersek şampiyonluğun kaybı anlamına geliyor yani bu. :)

göztepeyi misalen dedim :) eger sımarmazsak göztepe bizden puan alamaz,bende izmirliyim ama gercek bu göztepe ilk manchester city gibi takım degil bireysel iyi yabancıları skora götürüyor

benim demek istedigim derbileri alıpta basaksehirde antalyada bursada puan kaybına razıyım cünkü bunların telafisi var ve baskısı daha az

derbilerde ise kesinlikle yenilmemek lazım derbide yenilmek demek psikolojik olarak seni sonraki macta geri götürüyor

BİLGİ:
-Bu sezon ligde en az hava topu kazanan takimi Konyaspor
-En çok kazanan ise Galatasaray

BİLGİ:
-Bu sezon ligde en az hava topu kazanan takimi Konyaspor
-En çok kazanan ise Galatasaray

Aslında hücum anlamında çok ciddi bir hava topu silahımız var Belhanda 'nın kullandığı her ölü top gol pozisyonu doğuruyor + Latovlevici ve Mariano gerçekten iyi orta kesiyorlar

Bunları değerlendirmek lazım büyük takım olma yolunda elinden geldiğince çok çeşitli hücum silahların olması lazım

Sadece ceza sahasında Gomis 'e top vereyim o bir şekilde halleder ile olmaz bu iş

Bakmayın Galatasaray'ın fikstür kolaydı diye ağlayanlara. Biz ligin en iyi futbol oynayan takımıyız ilk 7 haftada. Kaldı ki ben fikstürün söylenilen kadar kolay olduğunu da düşünmüyorum. Bursa,Antalya,Osmanlı deplasmanları gayet de zor deplasmanlar. Ben Beşiktaş'ı da göreceğim bu maçlarda. Kazanılan her anadolu deplasmanı bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştırır. Sanki geçen sezon Beşiktaş zor maçların hepsini kazanarak mı şampiyon oldu. 4 derbinin 1 ini kazanabildi. İki Başakşehir maçını da kazanamadı ama anadolu deplasmanlarında diğer takımlara göre daha başarılı olduğu için şampiyon oldu. Bu ligde şampiyonu büyük maçlar belirlemez, anadolu deplasmanları belirler.

beşiktaşlılar 13 haftayı beklesin

emre günateş koçum neyin hırsını yapıyorsun bir kaç yorumunu begenmedim diye :)

kuş familyasından mısın?

Geri
Üst Alt