Alper Şentürk
Cezalı
- 3 Ekim 2017
- 68
- 0
- 156
arkadaşlar, lig maçlarını beinsport haricinde izleyebileceğimiz yasal, legal, illegal olmayan bir yol varsa mesaj atabilir misiniz ? piksel saymaktan heba oldum da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stada gitmekarkadaşlar, lig maçlarını beinsport haricinde izleyebileceğimiz yasal, legal, illegal olmayan bir yol varsa mesaj atabilir misiniz ? piksel saymaktan heba oldum da.
Ya Arkadaslar ben Galatasaray-Fener maci icin Bilet almak istiyorum, passolig lazigm mi?
Almanya dan gelcem kiz ile, ona da mi alinmali, ve en iyisi internetten nerden bilet alabilirim (Galatasaray maci icin)?
1 - passolig kesin şart
2 - evet ona da alınmalı
3- Yarın genel satışa çıkacak biletler passo sitesi üzerinden alabilirsin.
TapaTalK
sen bi de benim maça gidebilmek için çektiğim çileleri görsen başkanBu ne bicim is yahu insan bi mac izlemek icin ne cile cekiyor yahu
bilet alarakArkadaslar maca nasil gidiyorsunuz? Seyircisiz oynama yasagi yokmu?
Malesef öyleBu ne bicim is yahu insan bi mac izlemek icin ne cile cekiyor yahu
vladivostokta yaşıyorum. burdan moskova uçakla 3 gün sürüyor, sen stada gitmek diyorsun![]()
abartmayı seviyorsunbjk lig sonuncusu genclerbirligine puan kaybettigi dakika lig resmen bitmis sayilabilir
TT Arena da kale arkasi mi daha iyi yada dogu üst taraf mi?
TT Arena da kale arkasi mi daha iyi yada dogu üst taraf mi?
Konyasporu sakat veya cezalı olmadan yenip fb maçını 55 bin kişiyle koreografiyle psikolojik baskıyla almamız lazım. Taraftar grupları 2 senedir organizasyon yapamıyor. Artık vakti gelmiştir bahanesi olamaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi