arkadaşlar, lig maçlarını beinsport haricinde izleyebileceğimiz yasal, legal, illegal olmayan bir yol varsa mesaj atabilir misiniz ? piksel saymaktan heba oldum da.

Ya Arkadaslar ben Galatasaray-Fener maci icin Bilet almak istiyorum, passolig lazigm mi?

Almanya dan gelcem kiz ile, ona da mi alinmali, ve en iyisi internetten nerden bilet alabilirim (Galatasaray maci icin)?

Ya Arkadaslar ben Galatasaray-Fener maci icin Bilet almak istiyorum, passolig lazigm mi?

Almanya dan gelcem kiz ile, ona da mi alinmali, ve en iyisi internetten nerden bilet alabilirim (Galatasaray maci icin)?

1 - passolig kesin şart

2 - evet ona da alınmalı

3- Yarın genel satışa çıkacak biletler passo sitesi üzerinden alabilirsin.

TapaTalK

Arkadaslar maca nasil gidiyorsunuz? Seyircisiz oynama yasagi yokmu?

3 1 alırız diye düşünüyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk lig sonuncusu genclerbirligine puan kaybettigi dakika lig resmen bitmis sayilabilir

TT Arena da kale arkasi mi daha iyi yada dogu üst taraf mi?

Konyasporu sakat veya cezalı olmadan yenip fb maçını 55 bin kişiyle koreografiyle psikolojik baskıyla almamız lazım. Taraftar grupları 2 senedir organizasyon yapamıyor. Artık vakti gelmiştir bahanesi olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konyasporu sakat veya cezalı olmadan yenip fb maçını 55 bin kişiyle koreografiyle psikolojik baskıyla almamız lazım. Taraftar grupları 2 senedir organizasyon yapamıyor. Artık vakti gelmiştir bahanesi olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koreografi konusunda artık vakit geldi yeni kurulan bir takım ve rakipler daha 3. yıldızları varken bizim 5. yıldıza doğru gidilen bir yol anlatılması gayet makul olup rakiplere büyük bir korku sarılmasına neden olacaktır. Hele ki maçın sonucuna göre diğer tüm rakiplerin bizle baş edemeyeceğini anladıkları o an işte önümüzdeki senelere damga vuracak büyük bir domino etkisi yaratırız :D

Geri
Üst Alt