Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki şikecilerin maçı için böyle temposu düşük oyun oynattı bilemeyiz.Ama 3'lü defans bize göre değil.Hızlı bir forvetleri olsa işimiz daha zor olurdu.Evet. sanki 3 mactir iyi oynamyioruz gibime geliyor rahatsiz edici bir durum dogrusu
Bugünkü kazanmak önemliydi, milli maç dönüşü herzaman zordur. Ama kazanıyorken de sıkıntıları görmek lazım. Takımın tüm gol yükü gomiste birazda feghuli başka yok. Herzaman gomis olmaz o zaman sıkıntı olur. Ortasahadan ve kanatlardan yeterli skor katkısı yok. Belhanda, ndiaye ve gary extra katkı vermeli. Ben takımın performansının her maç geriye gittiğini düşünüyorum. Ama klas ve ligin çok üstünde topçular var bizde. Maicon, fernando, feghuli, gomis çok önemli oyuncular. Ama her maç bunlar oynamalı ve çok iyi olmalı yoksa işler değişebilir. İlerleyen haftalarda puan kayıpları başlar bence ama fbyi yenelim mutlaka. Tspor ve başkşehir bizi yenebilir. Önemli olan devreye kadar lider götürmek. Devre arası takviyelerle işi götrürüz
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
latovlevici denen kel önünde 5-6 kere topla bomboş vaziyette buluştu.ortalar da kötüydü ,aklı da...bi pozisyonda belhandaya cıkarmadı pası mesela...
Erman Toroglu'dan Tudor'a Elestiri
"Yaa ilerde adamin Tomis iyi, birak niye Eren'i sokuyosun??"
sinirlendim.feghoulinin verimi düştü bu saçma sistemde ama yine de klastı.ben devre arasında giriyom foruma genelde.maç oynanırken hiç girmedim.en son aralık 2012 de sivasspor maçında foruma girmiştim,maç oynanırken.Sergen sen Mac esnasinda lütfen girme foruma
Ulan lider takimin hocasina etmedigin hakaret kalmadi,feghouli mükemmel oynadi hala feghouli'nin oynadigi mevkiyi konusuyorsun adam yillarca Valencia'da bu tarz bir görev ile oynadi
Net penaltıydıİlk yarıda gomisin bir çekilme pozisyonu vardı bana göre penaltıydı.onu kimse konuşmaz ama
#yönetimistifa
#dursunözbekistifa
sinirlendim.feghoulinin verimi düştü bu saçma sistemde ama yine de klastı.ben devre arasında giriyom foruma genelde.maç oynanırken hiç girmedim.en son aralık 2012 de sivasspor maçında foruma girmiştim,maç oynanırken.
Onu diyen birdaha futbol izlemese daha iyi olur.Ya şu fernando pas oyununu bozuyor diyen kimdi şimdi bulamıycam mesajı
adam 115 kere topla buluşmuş, %96 pas isabeti
Bu da doğru. 2 haftadır sallanıyoruz ama cepte 6 puan. Fener maçını iyi oyunla alırsak daha zor yeniliriz gibi geliyorBırakın mükemmeliyetciligi 2 0 muhteşem sonuç
Çok realistseniz çıkın tvye yorum yapın
Her maç ıyi oynayacağız diye kural yok
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi