Erman Toroglu'dan Tudor'a Elestiri

"Yaa ilerde adamin Tomis iyi, birak niye Eren'i sokuyosun??"

o ince ofsaytı karabük maçında verdikleri HAKSIZ penaltıya,bursa maçında verilmeyen penaltımıza saysınlar.bu maçta,ilk yarıda denayer tertemiz top kaptı,faul verdi şerefsiz hakem.büyük ihtimalle gol olabilcek bi pozsiyona giriyoduk,faulu vermese...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

evet ilkyarıda gomise yapılan da penaltı idi bu arada.

Bugünkü kazanmak önemliydi, milli maç dönüşü herzaman zordur. Ama kazanıyorken de sıkıntıları görmek lazım. Takımın tüm gol yükü gomiste birazda feghuli başka yok. Herzaman gomis olmaz o zaman sıkıntı olur. Ortasahadan ve kanatlardan yeterli skor katkısı yok. Belhanda, ndiaye ve gary extra katkı vermeli. Ben takımın performansının her maç geriye gittiğini düşünüyorum. Ama klas ve ligin çok üstünde topçular var bizde. Maicon, fernando, feghuli, gomis çok önemli oyuncular. Ama her maç bunlar oynamalı ve çok iyi olmalı yoksa işler değişebilir. İlerleyen haftalarda puan kayıpları başlar bence ama fbyi yenelim mutlaka. Tspor ve başkşehir bizi yenebilir. Önemli olan devreye kadar lider götürmek. Devre arası takviyelerle işi götrürüz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karabük maçı baskı altına alma anlamında en iyi maçımızdı.

latovlevici denen kel önünde 5-6 kere topla bomboş vaziyette buluştu.ortalar da kötüydü ,aklı da...bi pozisyonda belhandaya cıkarmadı pası mesela...

Sergen sen Mac esnasinda lütfen girme foruma

Ulan lider takimin hocasina etmedigin hakaret kalmadi,feghouli mükemmel oynadi hala feghouli'nin oynadigi mevkiyi konusuyorsun adam yillarca Valencia'da bu tarz bir görev ile oynadi

Ofsayt golde ayrı zevkli... kuş takımının kudurmalari daha bi eğlendiriyor beni..

Hakem ile felan kazanmadık, hakemin bize karşı hataları da oldu, klasik Türk hakemleri. Biz bu maçı hakettik.

Sergen sen Mac esnasinda lütfen girme foruma

Ulan lider takimin hocasina etmedigin hakaret kalmadi,feghouli mükemmel oynadi hala feghouli'nin oynadigi mevkiyi konusuyorsun adam yillarca Valencia'da bu tarz bir görev ile oynadi
sinirlendim.feghoulinin verimi düştü bu saçma sistemde ama yine de klastı.ben devre arasında giriyom foruma genelde.maç oynanırken hiç girmedim.en son aralık 2012 de sivasspor maçında foruma girmiştim,maç oynanırken.

sinirlendim.feghoulinin verimi düştü bu saçma sistemde ama yine de klastı.ben devre arasında giriyom foruma genelde.maç oynanırken hiç girmedim.en son aralık 2012 de sivasspor maçında foruma girmiştim,maç oynanırken.

Gereksiz sinirleniyorsun

Feghouli yillarca bu pozisyonda oynadi ve bugun cok iyiydi

Mariano'ya da ayni seyleri yazdin sezon basindan bu yana görevi buydu zaten

Konyaspor 6-2-2 dizilişle çıktı maça adamlar biraz da kabullenmiş :D

Bırakın mükemmeliyetciligi 2 0 muhteşem sonuç
Çok realistseniz çıkın tvye yorum yapın
Her maç ıyi oynayacağız diye kural yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya şu fernando pas oyununu bozuyor diyen kimdi şimdi bulamıycam mesajı :)
adam 115 kere topla buluşmuş, %96 pas isabeti

konya kargaların içinden geçmişti ama bize karşı pozisyon bulamadılar bile. ağlayıp duruyorlar hakem diye. tamam 1.gol ofsayt ama her hakem göremez onu. 2.golde penaltı kişiye göre değişir sanki penaltı olmasa konya maçı alacaktı. SİZİN İÇİNİZDEN GEÇEN KONYA POZİSYON BULAMADI EYY TİNERCİLER

Geri
Üst Alt