- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Ilk mağlubiyet olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk mağlubiyet olabilir.
Ilk mağlubiyet olabilir.
____________Muslera____________
Mariano___Maicon__Serdar___Linnes
________Ndiaye___Fernando_______
__Feghouli___Belhanda___Rodrigues_
_____________Gomis_____________
Konyanın maçlarını izliyorum da bildiğin saçma sapan bir takım . Çok abartılıyor burada . Ha puan kaybedebiliriz tabi ki ama konya 'da bir halt değil. Hele seyircisiz olması çok avantaj . Zor maçlardan önce alın şu maçı ve fbyi bipleyelim
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanırım zorluk derecesi 1 tık zor maçlarda Rodrigues'i kesip
------Fernando-Tolga-----
Feghouli-Ndiaye-Belhanda
yapısıyla oynayabiliriz.
Hem Feghouli, hem Belhanda kanat ve ortada çok çok iyi oyuncular. Her takıma büyük zararlar verebiliriz.
Bir de Cumartesiymiş maç. Kötü oldu bu. Milli aradan sonra taktik antrenmana bile zaman kalmıyor neredeyse.
Beşiktaş değil ama trabzonun yedekleri bizimkilerden açık ara daha iyi.Tamam Galatasaraylıyız ama bunu da kabul edelim.Göz var izan varUlan millet diline dalamis yedek kulübesi çok kötü Gs'nin, trabzon bjk nin über ötesi yedek kulübesi var diyorlar . Ya yasin sinan denayer tolga yedekleri cok mu kotu ? Asporda adamlar trabzon kulübesi bize fark atarmis diyorlar . Bir rodegalla ile mi fark yaratıyorlar. Çöp medelle mi fark yaratıyorlar . Hani hepsi iyi değil ama az farkla onlar daha iyi deseler anlarım ama kulübe rezil vs ben anlamıyorum
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi