ben ibb maçının geçen yılların aksine daha kolay geçeceğini düşünüyorum.
son 2 seneki bize karşı üstünlükleri var teknik direktör bozuntularının kasıntılı açıklamalarının bizimkileri o maça ekstra motive edeceğini düşünüyorum.

emre b - mahmut

fernando - ndiaye

en az 3 gömlek kalite farkımız var.

Herkes takmis ,yok kolay maclar kazanmisiz,fikstur avantaji gecmismis vs. Oynadigimiz takimlardan.Kayseri tepede,Karabuk ve Bursa'yi super! kargalar zar zor gecti K.pasa ile berabere kaldilar. Fener ve ts beni cok korkutmuyor ve Konya'da neden mi,bu takimlar digerleri gibi kapanmayacak,mesela karabuk ligde en erken top kazanan takim ayrica altı yedi gol atabilirdik,bjk gibi balli olsaydik tabi adamlar ts macinda 5 pozisyonda iki gol attilar. Fenerde hicbirsey yok sadece taraftarlari cok baskı uyguluyor ki mac bizim sahada,bjk macinda puan kaybi olabilir oda bjk saha avantaji sebebi ile normaldir ama supriz de olabilir,basaksehir maci oncesi daha dogrusu her mac oncesi asil konu sakatlik ve cezalilar,her macin her iki taraf icib kaderini degistirecek etken oldugu icin hafta bazinda degerlendirme daha dogru olacaktir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten şampiyonluk kolay maçlardan geçer...Hatırlayın fenere 4-0 yenildiğimiz sezonu 2 maçı da kaybedip ipi göğüslemiştik.. Biz Anadolu takımlarına çaktığımız sürece derbilerin pek önemi kalmayacak..

12 gün geçer mi lan

⭐⭐⭐⭐

Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar: "Milli takım arasını iyi değerlendirip Galatasaray'a ilk yenilgisini tattırmak istiyoruz"

DLIZKsfW4AAa4yE

Evet Beyler zaman uzun ama zevkini çıkaralım, beş puan öndeyiz iyi top oynuyoruz, ve bizi en çok zorlayabilecek rakibimiz iç sahada kötü bir oyun sonrası puan kaybedip karşıtı.

Milli takım araları Şanlı Galatasaray'ıma vururmuş bir sektedir. adidir. şerefsizdir. Allah belasını versin o milli takım aralarının!

Bu maçı alıp feneri eze eze yeneceğiz Allahın izniyle tinerciler başak ile oynayacak ordan da en kötü beraberlik çıkar trabzona da kaybetmezsek iyice bunlar maç kaybetmez psikolojisi oturacak herkes de..

8. HAFTA
Konyaspor - Galatasaray 3 PUAN

9. HAFTA
Galatasaray - Fenerbahçe 3 PUAN

10. HAFTA
Trabzonspor - Galatasaray 1 PUAN

11. HAFTA
Galatasaray - Gençlerbirliği 3 PUAN

12. HAFTA
Başakşehir - Galatasaray 1 PUAN

[FONT=Gotham, Helvetica, sans-serif]Böyle yaparsak çok iyi olur.Zor da değil.[/FONT]

En zor maçımız olacak. İyi savunan ve hızlı hücum yapan bir takıma karşı savunmada çok dikkatli olmalıyız.

Evet Beyler zaman uzun ama zevkini çıkaralım, beş puan öndeyiz iyi top oynuyoruz, ve bizi en çok zorlayabilecek rakibimiz iç sahada kötü bir oyun sonrası puan kaybedip karşıtı.
Kenan milli mac arasinda tatile cikip bizi salmaya ne dersin ha?

Geri
Üst Alt