Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17/18 H:8 | Konyaspor 0-2 Galatasaray | MS | 14 Ekim
6 da başlıyor düğün bir de bizim buralarda değil tee Frankfurt'un orda bir yerde.Sorma ya. Geçen sezon işkence gibi geçen maçlar varken hiç işim falan çıkmıyordu şimdi bu sezon takım düzelince hep birşey giriyor araya.
Geçen sene 1-2 yenildiğimiz Başakşehir maçını kuzenimin düğününde cep telefonu uygulamasıyla izlemiştim. İlk bir saat düğünde etkin olamadım.
Maç kötüye gittikçe daha çok içmiştim. Ama sonrası çok eğlenceli olmuştu. :asd22:
Bu sene de son iki haftadır maçı ben de huzurlu seyredemiyorum. İki hafta önce trafo patlamış karanlıkta kalmış amcamlara süratle gitmiştim. 20 dakika izleyemedim maçı. Geçen hafta iş seyahati vardı eldeki minik telefonla yarım yamalak izledim. Bu hafta bir şey olacak diye çok korkuyorum.
Geçen sene 1-2 yenildiğimiz Başakşehir maçını kuzenimin düğününde cep telefonu uygulamasıyla izlemiştim. İlk bir saat düğünde etkin olamadım.
Maç kötüye gittikçe daha çok içmiştim. Ama sonrası çok eğlenceli olmuştu. :asd22:
Bu sene de son iki haftadır maçı ben de huzurlu seyredemiyorum. İki hafta önce trafo patlamış karanlıkta kalmış amcamlara süratle gitmiştim. 20 dakika izleyemedim maçı. Geçen hafta iş seyahati vardı eldeki minik telefonla yarım yamalak izledim. Bu hafta bir şey olacak diye çok korkuyorum.
Fbler gibi düşünmeyin çünkü onların tek amacı bizi yenmek
Konya galibiyeti de 3 puan fb galibiyetide
Fb üstelik çok pis geçecek tüm çirkefliği yapacaklar eyyamcı bir hakemle puan alacaklardır
Bu sebeple Konya maçına tam kadro çıkıp 3 puanı alalım fb yi sonra düşünürüz
Fb üstelik çok pis geçecek tüm çirkefliği yapacaklar eyyamcı bir hakemle puan alacaklardır
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.