Kenan Ünal
Cezalı
Alınacak iki kişi bile yeterli olacaktır, haftada bir maç yapan bir takımın fazla rotasyona ihtiyacı olmaz. Selcuğun ne fizik olarak, ne kalite olarak nede futbol olarak bu takıma verebileceği bişey kalmadı, bunu defalarca gördük.
Alınacak iki kişi bile yeterli olacaktır, haftada bir maç yapan bir takımın fazla rotasyona ihtiyacı olmaz. Selcuğun ne fizik olarak, ne kalite olarak nede futbol olarak bu takıma verebileceği bişey kalmadı, bunu defalarca gördük.
Selçuk İnan'ın Finlandiya maçı performansı;
Pas: %97
Asist: 1
Uzun Top: 7/8
İkili Mücadele: 7/11
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 4
Pas Arası: 3
Selçuk İnan sizce her ihtimale karşı (Fernandonun sakatlanması, ndiaye nin yetersizliğinin devamı) kadroya girip maçlarda sonradan oynamalımı ? Ben şahsen son bir şans daha verelim diyorum. Çünkü selçuk eğer eski haline biraz yaklaşsa gerçekten iyi bir alternatif olur.
Selçuk İnan'ın Finlandiya maçı performansı;
Pas: %97
Asist: 1
Uzun Top: 7/8
İkili Mücadele: 7/11
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 4
Pas Arası: 3
Selçuk İnan sizce her ihtimale karşı (Fernandonun sakatlanması, ndiaye nin yetersizliğinin devamı) kadroya girip maçlarda sonradan oynamalımı ? Ben şahsen son bir şans daha verelim diyorum. Çünkü selçuk eğer eski haline biraz yaklaşsa gerçekten iyi bir alternatif olur.
Tadımı kaciran 1 istatistikKonya Büyükşehir Stadyumunda oynanılan maçlar;
2014 Konyaspor 0-5 Galatasaray
2015 Konyaspor 1-4 Galatasaray
2016 Konyaspor 0-1 Galatasaray
22 maçtır Konyaspor'a kaybetmiyoruz (13 Eylül 2003, 1-0)
Rahat kazanırız hemşom relax pleaseTadımı kaciran 1 istatistik
özenilen hayatlar...13 liraya bilet aldım taraftar grubundan maça gidiyorum
özeniyoruz deplase yapmayaÖzenilsin diye yazmıyorum enteresan yani 13 lira bilet