Alınacak iki kişi bile yeterli olacaktır, haftada bir maç yapan bir takımın fazla rotasyona ihtiyacı olmaz. Selcuğun ne fizik olarak, ne kalite olarak nede futbol olarak bu takıma verebileceği bişey kalmadı, bunu defalarca gördük.

Alınacak iki kişi bile yeterli olacaktır, haftada bir maç yapan bir takımın fazla rotasyona ihtiyacı olmaz. Selcuğun ne fizik olarak, ne kalite olarak nede futbol olarak bu takıma verebileceği bişey kalmadı, bunu defalarca gördük.

Seneye Uefa ile anlaşma yapılacak. Transfer kısıtlaması geldiğinde görürsün o zaman anyayı konyayı. Siz sanıyonuz 1 dönem böyle harcadık diye her dönem 4-5 kaliteli adam alıcaz. Seneye bu takım CL de oynayacak.

Selçuk'tan kendine bile fayda gelmez bu saatten sonra.Orta ikilide Tolga oynar olur biter.

Ndiaye topun orta sahada kaldığı dönemlerde sıkıntılı olsa da takımın yüksek temposunu ona bağlıyorum, sanki takımdan çıkarsa güzel gözüken her şey bozulacak gibi. Oranın alternatifi en fazla Tolga olur.

Artık bu ve bir dönem böyle bir harcama yapmak zorundaydık. En başta ve özellikle geçen sezon, ve buna ilaveten ondan önceki iki sezon bonservis harcamaları hatalı yapıldı. Bundan sonra zaten yapılması gereken her sezon üç, dört takviye ile takımın devir daimini sağlıklı bir şekilde işletmek, yoksa iki üç sene sonra yine aynı noktaya geliriz. Bu sene harcanan para bonservis bakımından büyük bir sorun değil, çünkü bonservis geliri de fena değildi. Aynı zamanda bu iyi kadroya reaksiyon olarak gelen gelirler, bu sezon yapılan hamlenin finanse edilebildiğini gösterdi. Ancak şu anda mevzu maddi konular değil, artık bu takıma verebileceği bişey kalmamıș bir oyuncu söz konusu.

Son düzenleme:
Selçuk İnan'ın Finlandiya maçı performansı;
Pas: %97
Asist: 1
Uzun Top: 7/8
İkili Mücadele: 7/11
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 4
Pas Arası: 3

Selçuk İnan sizce her ihtimale karşı (Fernandonun sakatlanması, ndiaye nin yetersizliğinin devamı) kadroya girip maçlarda sonradan oynamalımı ? Ben şahsen son bir şans daha verelim diyorum. Çünkü selçuk eğer eski haline biraz yaklaşsa gerçekten iyi bir alternatif olur.

o sinsi kene kasden oynamıyor. östersund maçında izledin mi bilmiyorum dünya umrunda değildi. ardından son maçlarda iyice sıvadı . bu işin performansla alakası yok ahlaksızlıkla alakası var. bakma milli takımdaki tek maçlık durumuna . şu golü yediren adamı ben olsam a2'de çürütürdüm. leşçuk'un yerine gençlerden birini koysan en azından ter akıtır.

YouTube

Selçuk İnan'ın Finlandiya maçı performansı;
Pas: %97
Asist: 1
Uzun Top: 7/8
İkili Mücadele: 7/11
Top Kaybı: 0
Top Çalma: 4
Pas Arası: 3

Selçuk İnan sizce her ihtimale karşı (Fernandonun sakatlanması, ndiaye nin yetersizliğinin devamı) kadroya girip maçlarda sonradan oynamalımı ? Ben şahsen son bir şans daha verelim diyorum. Çünkü selçuk eğer eski haline biraz yaklaşsa gerçekten iyi bir alternatif olur.

Tabiki HAYIR

Selçuk yazanlar var milli takım elenmiş kimsenin umrunda değil 3-5 çakalın eline düşmüş selçuk iyi olsun bari köy takımına karşı oynadı Bizim takımda oynayamaz ağızıyla kuş tutsa dahi artık gönderilmeli yerine genç yetenekli oyuncular alınmalı

Tek isteğim ilk maçlarda olduğu gibi köpek gibi koşup mücadele etmemiz

Fernando da son maçta çok top kaybetti.Ndiaye de 1 maç top kaybetti diye yetersiz demeyin.Pas organizasyon unda iyi olmasa Osmanlı da 10 numarada oynayamazdi.Son yılların en iyi orta sahasına sahibiz.Ndiaye gibi rakibi ısıran top kapan adamı çabuk kotulemeyin

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt