konya ve fener maçlarından 4 puan alırsak sıkıntı olmaz.. hele gençler bu akşam bjkye bir çelme takarsa çok daha rahat oynarız bu 2 maçı

Ligin 2 kolay takimina karsi , ustelik biri ev sahibi oldugun yuksek sinerjili derbi , oteki seyircisiz kritik adami sakat helva gibi konya iken

takima tek anlayis gosterecegim puan kaybi trabzonspor deplasmanidir

Seyircisiz bulmuşsun tokatlaman lazım işte lamı cimi yok arkadaş

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

karabük macında gördük bursa macında da gördük hatta cogu macta gördük ilk 15 dklar inanılmaz panik yapıyor ve sacmalıyoruz bursa yada karabük biraz sanslı olsa 2 tane yemistik ilk 15 dk

büyük maclarda özellikle cok basımızı agrıtır bu durum ve bence tudorda bu durumun farkında degil

icerde veya dısarda ilk 15 dk sacmalıyoruz ve bizim görünün en büyük dezavantajımızı bence bu

Belhanda sakat mi? Ayvayi yeriz ozaman. Selçuk kesin oynar.

Yaw derbide Serdara bişey olsa Denayer oynasa ne olacak,Bu kadar dert edecek bişey yok aralarında çok bi fark yok

Fb bizim orta sahayı geçicekte pozisyona girecekte denayer mi serdar mı diyorsunuz ts maçında serdar oynasın yeter.

Rahat olun; galip geleceğiz. Fenerbahçe'nin de galip gelmesi için dua edin. Bu hafta Fenerbahçe puan kaybederse, gelecek hafta derbide doğrarlar bizi.

Mustafa sen yorumlarini begendigim bir renktasimsin , bir galibiyet 2,5 milyon lira demek

sen ezeli rakiplerinden birinin kasasina bu miktarin girmesini istemeli misin bir dusun

Ben kendi çıkarımı, takımımın çıkarını düşünüyorum. Şu an puan farkı 8. Bu hafta onlar yenilir biz de yenersek fark 11 olacak. Sonraki hafta derbide de bu puan farkı kazanmamız durumunda 14 olacak. Çok ciddi bir fark. Hakemler üzerinden bariz oyunlar oynandığı apaçık. Bunu inkar edenin kör olması lazım. Hoş 8 puan farkla derbi haftasına girsek bile bir şeyler döndürür bu federasyon. 11 puan fark da ciddi bir fark.

Özetle Türk futboluna, kurumlara güvenim sıfır. Hala neden izliyorsun diye sorarsanız bilmiyorum. Alışkanlık diyebilirim.

Ben kendi çıkarımı, takımımın çıkarını düşünüyorum. Şu an puan farkı 8. Bu hafta onlar yenilir biz de yenersek fark 11 olacak. Sonraki hafta derbide de bu puan farkı kazanmamız durumunda 14 olacak. Çok ciddi bir fark. Hakemler üzerinden bariz oyunlar oynandığı apaçık. Bunu inkar edenin kör olması lazım. Hoş 8 puan farkla derbi haftasına girsek bile bir şeyler döndürür bu federasyon. 11 puan fark da ciddi bir fark.
Özetle Türk futboluna, kurumlara güvenim sıfır. Hala neden izliyorsun diye sorarsanız bilmiyorum. Alışkanlık diyebilirim.
8 puan zaten başlı başına bir fark. yenince 11 olacak.
fener 2.yarı vodafone ve trabzona gidecek.
11 puan olması fenerin yarıştan kopması anlamına gelir.
inşallah yenerler bu hafta.

8 puan zaten başlı başına bir fark. yenince 11 olacak.
fener 2.yarı vodafone ve trabzona gidecek.
11 puan olması fenerin yarıştan kopması anlamına gelir.
inşallah yenerler bu hafta.

Aynen öyle Fenerbahçe öyle ya da böyle yarıştan kopacağını düşünüyorum (tabi bugünün şartları ve oynadığı oyuna göre; yarın ne olur belli olmaz) o kopuş derbi öncesi olmasın.

Madem yaristan kopuyorlar bir de para da kazanamasinlar

600-650 bin euro galibiyet basina aliniyor , kur yukseldi bir miktar haliyle neredeyse 3 milyon TL

Geri
Üst Alt