Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.541
- 3.558
- 1.813
beyler konyanın hocası neden yok cezalı falan mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltiya itiraz ederken feghouli gordu sariyi.Serdarin da bir sekilde kart yemesi lazimdi kotu oldu cidden.Karabuk macinda sari kart gormesini gerektiren bir pozisyon denk gelmedi ki
Karabuk macinda sari kart gormesini gerektiren bir pozisyon denk gelmedi ki
Penaltiya itiraz ederken feghouli gordu sariyi.Serdarin da bir sekilde kart yemesi lazimdi kotu oldu cidden.
Yok yahu, Resit Akcay kurnaz hoca falan diyorlar ya ona ithafen.reşit akçay neden yok cezalı falan mı?
gayet mantık bir yaklaşım.Rahat olun; galip geleceğiz. Fenerbahçe'nin de galip gelmesi için dua edin. Bu hafta Fenerbahçe puan kaybederse, gelecek hafta derbide doğrarlar bizi.
8 puan zaten başlı başına bir fark. yenince 11 olacak.Ben kendi çıkarımı, takımımın çıkarını düşünüyorum. Şu an puan farkı 8. Bu hafta onlar yenilir biz de yenersek fark 11 olacak. Sonraki hafta derbide de bu puan farkı kazanmamız durumunda 14 olacak. Çok ciddi bir fark. Hakemler üzerinden bariz oyunlar oynandığı apaçık. Bunu inkar edenin kör olması lazım. Hoş 8 puan farkla derbi haftasına girsek bile bir şeyler döndürür bu federasyon. 11 puan fark da ciddi bir fark.
Özetle Türk futboluna, kurumlara güvenim sıfır. Hala neden izliyorsun diye sorarsanız bilmiyorum. Alışkanlık diyebilirim.
8 puan zaten başlı başına bir fark. yenince 11 olacak.
fener 2.yarı vodafone ve trabzona gidecek.
11 puan olması fenerin yarıştan kopması anlamına gelir.
inşallah yenerler bu hafta.