Konyanin tek taktigi var 11 kisi kapanayim kaptigim toplarla tehlike yaratirsam yaratirim.
20 sene onceki anadolu takimi taktigi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

inşallah kazanırız ya arkadaş , malesef iyi oynamıyoruz oyuncularda bi sallamazlık söz konusu gomis ndyaye koşmuyor press yok kaç haftadır yatıp dinleniyorsunuz bu kondisyon ne yahu.

Abartılacak kadar kötü değiliz ya. Dün Beşiktaş kötüydü mesela. Biz şu an orta halliyiz. Rakip Konyaspor unutmayın. Sadece bizlik değil. Kazanabiliriz de kaybediliriz de. Ortada şu an.

İlk yarı itibarı ile son yıllarda izlediğim en rezil en sıkıcı maç olabilir. Ayriyeten Tudor'un ne yapmaya çalıştığını da çözebilmiş değilim. Mis gibi 4-2-3-1 diye bir diziliş var ve tam da kadro yapımıza uygun bir diziliş lakin Tudor illa ki macera arayacak. Belhanda ve N'Diaye ise bildiğin yokları oynuyorlar. İlk yarı itibari ile ikisi de rezil durumda. Tek ümidimiz Gomis ve Feghouli bir şeyler yapabilir mi acaba diyedir.

İlk yarı itibari ile Feghouli'nin gol olması gereken o muazzam şutu dışında hiçbir şey yapamadık. Bu kadar ruhsuz bir oyun beklemiyordum. Umarım ikinci yarı çok daha farklı bir takım görüntüsü çizebiliriz yoksa puan kaybı is coming gibi görünüyor.

Ligin basindan bu yana ayni dizilis ile oynuyoruz ilk kez etkisiz kaldik diye yok sistem söyle sistem böyle

Bireysel performanslarda sorun var sistemle alakali bir durum yok

Neyle izliyorsunuz arkadas sen? Savunmak icin adami neler yapiyorsunuz

Bas basa 3 4 2 1 oynatiyor neyin kafasini uasiyorsun performans diyorsun.

Mariano kanatta çok yalnız kalıyor. Tek başına driblingle 2-3 adam geçemeyeceğine göre acilen 4-2-3-1e dönmemiz lazım. Belhanda'yı da sola atıp etkinliğini arttırmayı deneyebiliriz. Bu durumda ya Selçuk ya da Ndiaye 10 numara pozisyonunda oynayacak.

fernando stoperler arasında sevgililerin arasını yapan çöpçatan gibi takılıyo.artık midem kaldırmıyo bu görüntüyü...3lü savunma falan nedir ya...kalleş bi maç yaşıyoruz,hoca yüzünden puan kaybedicez yine.tıpkı antalyada oldugu gibi.

Açıkçası kulübeden girip de fark yaratacak tek bir adamımız yok. İlk 11 iyi gayet iyi hemde ama kulübeden katkı almadığımız sürece her maç aynı 11 ile imkanı yok ligi bitiremeyiz. Devre arasına kadar bir şekilde idare edip, devre arası en az 4 adam ile takımı daha da güçlendirmek zorundayız.

Rahat olun...maçı ikinci yarı alırız.
İkinci yarı deli dana gibi basacaktır takım

yada tudor böyle cıkardı kafasındaki şey deplasmanda farklı onynatayım evde farklı ise o iş olmaz tudor bey böyle oynarsan basar basar gönderirler bize öyle bi dünya yok bu ligde.

İlk 7 hafta cok mu kötü oynadık da taktik değiştirdi bu tudor ? El freni oldu resmen herif

Ligin basindan bu yana ayni dizilis ile oynuyoruz ilk kez etkisiz kaldik diye yok sistem söyle sistem böyle

Bireysel performanslarda sorun var sistemle alakali bir durum yok

Ben de ilk 30 dakika öyle düşündüm. Fernando her zaman ki gibi oyun kurmak ve bekleri çıkarmak için geride oynuyor diye düşünüyordum ama sonra fikrim değişti. Bariz üçlü oynuyoruz. Fernando rakip sahaya bir adım bile atmadı. Maicon ile Denayer yan yana bile gelmedi.

Geri
Üst Alt