Bak simdi hollandali sana bir Ders vereyim

Benim mesajimda 4'lu oynuyoruz gibi birsey varmi yok

Ne yazmisim,sezon basindan bu yana böyle oynuyoruz yani hucumda Fernando stoperlerin araya giriyor bekler öne cikiyor kanatlar iceri giriyor

Eghh eghh neyi konusuon sen ya hahaha

Tudorun parali masasi sadi

bi takımın içine nasıl edilir?resmidir bu maç....herkes feghouli ve marianoyu izleyip zevke gelmek için açıyo maçı.bu tudor yüzünden feghouli ve mariano neredeyse topa degmeyecekti ilk yarı.

Sen 7 haftadır ne izledin renktaş.
Fegi kanattan aldı ortalarda gezdiriyor, fernandoyu stoperlerin arasına gömdü bok ediyor oyunumuzu ama farkına varamadı hala tudor bey

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Fernando Bursa maçında da stoperlerin arasındaydı Karabük maçında da.

Ben de ilk 30 dakika öyle düşündüm. Fernando her zaman ki gibi oyun kurmak ve bekleri çıkarmak için geride oynuyor diye düşünüyordum ama sonra fikrim değişti. Bariz üçlü oynuyoruz. Fernando rakip sahaya bir adım bile atmadı. Maicon ile Denayer yan yana bile gelmedi.

Usta top rakibe gectigi an Fernando ortaya kayiyor,bu Mac diger maclara göre biraz daha geride kaliyor ona katiliyorum

Bireysel performanslarda sorun var mariano bile hic yapmadigi kadar pas hatasi yapti

1 maçta takımı böyle kötülemeyin ya ligin tek namağlup takımı elbette kötü oynama kredisi de var. Bazen çok abartıyosunuz ya

Çoğu zaman üçlü oynuyoruz neyin lafını yapıyorsunuz Fernando çoğu zaman böyle,Takımda klasik tutukluk var bu sefer şansımız yaver gitmeli yoksa kazanamayız

1 maçta takımı böyle kötülemeyin ya ligin tek namağlup takımı elbette kötü oynama kredisi de var. Bazen çok abartıyosunuz ya

Ya renktaş sinirlendiğimiz durum o değil. Kaybedebilirizde tabii ki eyvallah kızmam bile ama sen işleyen makinayı bozarsan bu derece işte ozmn taraftar tepki gösterir

Tudor fantazilerinden gına geldi artık,adam gibi oynat şu takımı deplasmanda.

puan kaybedeceksek tudor'un mallığından puan kaybedeceğiz

Bu maç ayriyetten fenevin motivasyonunu arttırır. Şuan izliyorlarsa bunlar okadarda ahım şahım değil diyipte yüreklenebilirler

Geri
Üst Alt