sadece ilk yarıyı izlemiştim baya tutuktuk ilk yarıda, birazdan ikinci yarının özetine bakarım demek ki normal oyunumuza dönünce goller geldi.

2. yarıyı izleyemedim. Bu seriye devam edebilirsek müthiş olur.

Selçuk değişikliği 1 puana razı olmuşuz demek. Rodri her ne kadar saçmalamaya topu ceza sahasına taşıyor bir şekilde. Şimdi Selçuk çöpüyle ne yapmayı amaçlıyor olabilir Tudor

Berbat oynuyoruz. Kanatlar çalışmıyor, Rodrigues'i çıkararak bunu iyice pekiştirdi Tudor. Feghouli de çok içerde kalıyor. Mariano Lato ofansta yok. Uykudan yeni kalkmış gibiyiz.

Selçuk oyuna girdiğine göre maçtan ümidimizi kesebiliriz

oysaki herşey tudorun yaptığı bu değişiklikle başladı

32' Çıkan oyuncu Rodrigues, yerine giren oyuncu Selçuk İnan

Ulan ne adamlarsiniz devre arasi agliyordunuz takimi yerin dibine soktunuz

Rakibine 8 puan fark atmis bir Galatasaray!!!

Biri şu Tudor'a desin 3'lü defans falan bize yaramaz.Böyle riskli hamleler yapmasın.Özellikle Şikecilere karşı

Güzel güzel böyle bir haftayı kayıpsız geçmek önemli

Şimdi kuşlar düşünsün

Bu arada maçtan önce ciddi endişelerim vardı Yankaya ile ilgili beklediğim kadar eyyam yapmadı.

Valla ne yalan soyleyeyim alamayiz dedigimiz maci bi anda cok kolay aldik gectik.

Genelde boyle hissettigimizde sampiyon oluyoruz.

Fernando'yu stoperlerin arasından çıkarınca oyun ne güzel açıldı. Sene başı 4-1-4-1 gayet güzel işliyordu, Ndiaye biraz daha önde bizim için en iyisi bu.

4 yıldır top oynamayan selçuğun bugün top oynamaya niyetleneceğini kestiremedik.

HTC 10

ben selçuk yüzünden ettiğim küfürlerden çokca myc yedim avatarıma bile ekledim o dışkılı avatarı ama her zaman önyargılı olmamak lazım takımın başında tudor var.

ayrıca garryde adalede sertleşme olmuş

İlk yarı sonunda fernando pas oyununu bozuyor diyen bi tip vardı. Kendine bir iyilik yap futbol izlemeyi bırak bence

Ulan ne adamlarsiniz devre arasi agliyordunuz takimi yerin dibine soktunuz

Rakibine 8 puan fark atmis bir Galatasaray!!!
Bu gayet normal, ilk yarı iyi oyunu geçtim mücadele dahi etmedik. Ne olursa olsun mücadele olmalı. Taraftarın maç içinde ki dinamiklere göre tepki vermesi kadar doğal bir şey yok. Bu yüzden bunu alıp, neden ikide bir bu konu yüzünden laf ebeliği yapılır anlamış değilim.

Geri
Üst Alt