İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.147
- 3.016
- 1.413
sadece ilk yarıyı izlemiştim baya tutuktuk ilk yarıda, birazdan ikinci yarının özetine bakarım demek ki normal oyunumuza dönünce goller geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk değişikliği 1 puana razı olmuşuz demek. Rodri her ne kadar saçmalamaya topu ceza sahasına taşıyor bir şekilde. Şimdi Selçuk çöpüyle ne yapmayı amaçlıyor olabilir Tudor
Berbat oynuyoruz. Kanatlar çalışmıyor, Rodrigues'i çıkararak bunu iyice pekiştirdi Tudor. Feghouli de çok içerde kalıyor. Mariano Lato ofansta yok. Uykudan yeni kalkmış gibiyiz.
Selçuk oyuna girdiğine göre maçtan ümidimizi kesebiliriz
Fener bzim kalibremizde bir takim değil ki zaten. Ezmesek bile sıkıntı yok. Açık ara bu ligin en iyi en DİRENÇLİ takimiyiz.feneri ezeceğiz
Boyle oynamaya devam ederse bide maasinda indirime giderse kalsin birazMaçın adamı bana göre Fernando.Adam harbiden ahtapot gibiydi.Gomis'in suskunluğunu bozması da çok iyi oldu.
Selçuk'a gelecek olursak,fikrimiz değişmeyecek.Sezon sonu defolup gitmelidir.
Basaksehir'i salla çok kötü oynuyorlar.başakşehir ve göztepe sinirimi bozuyo.haftaya da onlar puan kaybetsin...biz fenere saplayalım,basaksehir -bjk berabere bitsin.
4 yıldır top oynamayan selçuğun bugün top oynamaya niyetleneceğini kestiremedik.oysaki herşey tudorun yaptığı bu değişiklikle başladı
32' Çıkan oyuncu Rodrigues, yerine giren oyuncu Selçuk İnan
4 yıldır top oynamayan selçuğun bugün top oynamaya niyetleneceğini kestiremedik.
HTC 10
Bu gayet normal, ilk yarı iyi oyunu geçtim mücadele dahi etmedik. Ne olursa olsun mücadele olmalı. Taraftarın maç içinde ki dinamiklere göre tepki vermesi kadar doğal bir şey yok. Bu yüzden bunu alıp, neden ikide bir bu konu yüzünden laf ebeliği yapılır anlamış değilim.Ulan ne adamlarsiniz devre arasi agliyordunuz takimi yerin dibine soktunuz
Rakibine 8 puan fark atmis bir Galatasaray!!!