İlk golümüz ofsayt, bu doğru ama Negredo 5 metre geriden çıktı ofsayt çaldılar. Şimdi çatır çutur ofsayt diyorlar. Maçı her türlü alacaktık. Konya'nın etkili olacak oyuncusu yok.

HTC 10

DMHcunYWkAEbIdc.jpg

Ilk yari ile ikinci yari takimin dizilisi arasinda hic bir fark yoktu

Sezon boyunca oynadigimiz dizilis,oyuncular ilk yari uyudular ikinci yari biraz reaksiyon gösterdiler ve 3 puan icin yetti

Pozisyon bile vermeden 2.yarı toparlanıp çocugu koyduk. Haftaya karımıza güzel şeyler yapmamız gerek :)

latovlevici denen kel önünde 5-6 kere topla bomboş vaziyette buluştu.ortalar da kötüydü ,aklı da...bi pozisyonda belhandaya cıkarmadı pası mesela...

Gomise back up lazim cok net. Asamoah transferinden daha elzem.

Doğru az yiyen takım demek istediğim 3'lü defans olayı bize yaramadı.Eski maçlarda ki o tempo yoktu.Belki bunu oyuncular çok efor sarfetmesin yorulmasın diye yaptı bilemem.Ama bu maçta iyi değildik.
Evet. sanki 3 mactir iyi oynamyioruz gibime geliyor rahatsiz edici bir durum dogrusu

Bugünkü kazanmak önemliydi, milli maç dönüşü herzaman zordur. Ama kazanıyorken de sıkıntıları görmek lazım. Takımın tüm gol yükü gomiste birazda feghuli başka yok. Herzaman gomis olmaz o zaman sıkıntı olur. Ortasahadan ve kanatlardan yeterli skor katkısı yok. Belhanda, ndiaye ve gary extra katkı vermeli. Ben takımın performansının her maç geriye gittiğini düşünüyorum. Ama klas ve ligin çok üstünde topçular var bizde. Maicon, fernando, feghuli, gomis çok önemli oyuncular. Ama her maç bunlar oynamalı ve çok iyi olmalı yoksa işler değişebilir. İlerleyen haftalarda puan kayıpları başlar bence ama fbyi yenelim mutlaka. Tspor ve başkşehir bizi yenebilir. Önemli olan devreye kadar lider götürmek. Devre arası takviyelerle işi götrürüz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarıda gomisin bir çekilme pozisyonu vardı bana göre penaltıydı.onu kimse konuşmaz ama

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Geri
Üst Alt