17/18 H:9 | Beşiktaş 1-1 Başakşehir | MS | 23 Ekim

Beraberlik iyi sonuç diyenleri anlamak mümkün değil. Başakşehirden her türlü medya,taraftar,lobi açısından kat be kat güçlüsün. Her türlü geçersin ligde.. Önemli olan bjknin kopmasıdır.

haftaya acılır ara bjkyle iyice.bu hafta olmadı,ne yapalım...

Fenerlilere karsi savunma piskolojim :/

Bir realite ama,derbiler 2-3 günlük bir olay düz mantık bakarsak.Şampiyonluğun getirisi çok daha fazla.Derbiler şampiyonluk yolunda bir adım olduğu için önemli,yoksa Fb gibi boş beleş ne kadar derbi varsa al (Bizim geçen yıl içerdeki maç gibi.) ama şampiyon olama ne kadar final varsa kaybet falan hiçbir anlamı olmaz.Fb bizi güya hep yeniyor,2016'da Kupa Finali'nde yenildiler ve yenemeyecekleri de belliydi.Yenseler 2 sene Avrupa yoktu o gün (Şimdi de gidemedik tabi ama o seneki psikoloji çok başkaydı.) ve bizi ilk kez kupa finalinde alt etmiş olacaklardı.Yine kaybettiler.Fb'de de bu yok misal.Asıl olması gereken bu aslında.Kadıköy'de o kadar yendiler yendiler Süper Final'de yenemediler misa.3 kez son maçta şampiyonluk kaçır,ne kadar kupa finali varsa kaybet sonra derbi kazanıyorum de.Saçmalık bu.

besiktasin iki hafta ust uste iki deplasman maci var. alanya ve goztepe.

Bir realite ama,derbiler 2-3 günlük bir olay düz mantık bakarsak.Şampiyonluğun getirisi çok daha fazla.Derbiler şampiyonluk yolunda bir adım olduğu için önemli,yoksa Fb gibi boş beleş ne kadar derbi varsa al (Bizim geçen yıl içerdeki maç gibi.) ama şampiyon olama ne kadar final varsa kaybet falan hiçbir anlamı olmaz.Fb bizi güya hep yeniyor,2016'da Kupa Finali'nde yenildiler ve yenemeyecekleri de belliydi.Yenseler 2 sene Avrupa yoktu o gün (Şimdi de gidemedik tabi ama o seneki psikoloji çok başkaydı.) ve bizi ilk kez kupa finalinde alt etmiş olacaklardı.Yine kaybettiler.Fb'de de bu yok misal.Asıl olması gereken bu aslında.Kadıköy'de o kadar yendiler yendiler Süper Final'de yenemediler misa.3 kez son maçta şampiyonluk kaçır,ne kadar kupa finali varsa kaybet sonra derbi kazanıyorum de.Saçmalık bu.
Yıldım artik saplamak istiyorum Kadıkoyde

85'te 0-0'dı bakmayı bıraktım, ne ara nasıl 1-1 oldu ya? Bide son dakikada atıp akabinde yemiş hemen mallar. Bi bakıma iyi oldu gibi ama kargaların yenilmesi de işimize gelirdi doğrusu.

Böyle bir maçın 85 dk sını izleyip de son 5 dk sını izlememek?:confused:...Her an bir takımın gol atma ihtimali vardı; çünkü BJK kazanmak zorundaydı, BŞ ise kapanmak yerine daha çok isteyen taraftı. İşin mi çıktı, yoksa hep böyle mi yaparsın?. İlginç geldi doğrusu...

..k kargaları bize güçlü takımlarla oynucaklar puan kaybederler derken kendileri oynadıkları tüm güçlü takımlara puan kaybetti gerizekalılar.Üstüne kendi sahasında bide.2.yarı bu mallar bize başaka filan gelecek daha.Cl de ilerlicekler biraz daha.Akıllı olursak nisanda lig biter.

Avcı'ya acayip ön yargım var ama adam tam istediğim topu oynatıyor. Set oyunları, defansta az pozisyon vermeleri şu Frei'in oyuna girişi bile plan dahilinde.

Dünkü maçtan sonra keyfim yerine geldi. En yakın rakibe 6, en tehlikeli rakibe 8 puan fark atmış bulunmaktayız. Ki bunu hocanın oyuncuların yönetimin eleştirildiği nokta da yapıyoruz. Şampiyon olacağız İnşallah.

Haftaya mutlaka hamsilere cakmaliyiz, tabi dünkü oyunla hayal. Toparlanmaliyiz. Cünkü haftaya diger takimlarin maclari da bi hayli zor.

Basak - akhisar
Alanya - bjk
Fb - kayseri

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Beşiktaş altı üstü 1 puan aldı ne tantana oldu yok yenilseydi falan. 1 puan alamasaydı şampiyonluk yarışından kopacak mıydı sanki. En güzel durum bu oldu. İkisi de uzakta kaldı.

Haftaya mutlaka hamsilere cakmaliyiz, tabi dünkü oyunla hayal. Toparlanmaliyiz. Cünkü haftaya diger takimlarin maclari da bi hayli zor.

Basak - akhisar
Alanya - bjk
Fb - kayseri

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Alanya iyi takim mi anlamadim

besiktasin iki hafta ust uste iki deplasman maci var. alanya ve goztepe.
İkisinin de defansları leşten öte.Çok rahat 6 puan alırlar.Gençlerbirliği bile dipte olmasına rağmen daha adam gibi savunma yapabilen bir takım olduğu için kazandı.Fener'den bile 4 gol yiyen Alanya ve her maçında 2-3 gol yiyen Göztepe bu anlamda hiç umut vermiyor.Negredo'nun ilk golünü atacağı maçlar olur o derece yani

Böyle bir maçın 85 dk sını izleyip de son 5 dk sını izlememek?:confused:...Her an bir takımın gol atma ihtimali vardı; çünkü BJK kazanmak zorundaydı, BŞ ise kapanmak yerine daha çok isteyen taraftı. İşin mi çıktı, yoksa hep böyle mi yaparsın?. İlginç geldi doğrusu...

Yok yav maçı hiç izlemedim ki, tv'den skoru takip ediyordum sadece :asd22: O ara bir duşa gireyim dedim, çıktığımda skoru görünce şaşırdım. Olay bundan ibaret.

İkisinin de defansları leşten öte.Çok rahat 6 puan alırlar.Gençlerbirliği bile dipte olmasına rağmen daha adam gibi savunma yapabilen bir takım olduğu için kazandı.Fener'den bile 4 gol yiyen Alanya ve her maçında 2-3 gol yiyen Göztepe bu anlamda hiç umut vermiyor.Negredo'nun ilk golünü atacağı maçlar olur o derece yani
Alanyayi bilmem fakat Goztepe, Izmir'de hele zorlanabilir Besiktas.
Negredo felan hayal adam FIFA'da gol atamaz o derece

Geri
Üst Alt