Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.305
- 48.822
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beraberlik iyi sonuç diyenleri anlamak mümkün değil. Başakşehirden her türlü medya,taraftar,lobi açısından kat be kat güçlüsün. Her türlü geçersin ligde.. Önemli olan bjknin kopmasıdır.
Buyuk mac kazanmadan sampiyon olursak tadim kacabilir
Fenerlilere karsi savunma piskolojim :/
Yıldım artik saplamak istiyorum KadıkoydeBir realite ama,derbiler 2-3 günlük bir olay düz mantık bakarsak.Şampiyonluğun getirisi çok daha fazla.Derbiler şampiyonluk yolunda bir adım olduğu için önemli,yoksa Fb gibi boş beleş ne kadar derbi varsa al (Bizim geçen yıl içerdeki maç gibi.) ama şampiyon olama ne kadar final varsa kaybet falan hiçbir anlamı olmaz.Fb bizi güya hep yeniyor,2016'da Kupa Finali'nde yenildiler ve yenemeyecekleri de belliydi.Yenseler 2 sene Avrupa yoktu o gün (Şimdi de gidemedik tabi ama o seneki psikoloji çok başkaydı.) ve bizi ilk kez kupa finalinde alt etmiş olacaklardı.Yine kaybettiler.Fb'de de bu yok misal.Asıl olması gereken bu aslında.Kadıköy'de o kadar yendiler yendiler Süper Final'de yenemediler misa.3 kez son maçta şampiyonluk kaçır,ne kadar kupa finali varsa kaybet sonra derbi kazanıyorum de.Saçmalık bu.
Beşiktaş büyük maç kazanamıyor ciddi ciddi. Avrupa da iyi gidiyorlar ama daha önce dediğim gibi çok sağlıksız bir yapısı var BJK'nin, bariz maç seçiyorlar avrupada güçlü bir takım karşılarına çıkıp küsküyü yediklerinde darmadağın olacaklar.
85'te 0-0'dı bakmayı bıraktım, ne ara nasıl 1-1 oldu ya? Bide son dakikada atıp akabinde yemiş hemen mallar. Bi bakıma iyi oldu gibi ama kargaların yenilmesi de işimize gelirdi doğrusu.
Alanya iyi takim mi anlamadimHaftaya mutlaka hamsilere cakmaliyiz, tabi dünkü oyunla hayal. Toparlanmaliyiz. Cünkü haftaya diger takimlarin maclari da bi hayli zor.
Basak - akhisar
Alanya - bjk
Fb - kayseri
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
İkisinin de defansları leşten öte.Çok rahat 6 puan alırlar.Gençlerbirliği bile dipte olmasına rağmen daha adam gibi savunma yapabilen bir takım olduğu için kazandı.Fener'den bile 4 gol yiyen Alanya ve her maçında 2-3 gol yiyen Göztepe bu anlamda hiç umut vermiyor.Negredo'nun ilk golünü atacağı maçlar olur o derece yanibesiktasin iki hafta ust uste iki deplasman maci var. alanya ve goztepe.
Böyle bir maçın 85 dk sını izleyip de son 5 dk sını izlememek?...Her an bir takımın gol atma ihtimali vardı; çünkü BJK kazanmak zorundaydı, BŞ ise kapanmak yerine daha çok isteyen taraftı. İşin mi çıktı, yoksa hep böyle mi yaparsın?. İlginç geldi doğrusu...
Alanyayi bilmem fakat Goztepe, Izmir'de hele zorlanabilir Besiktas.İkisinin de defansları leşten öte.Çok rahat 6 puan alırlar.Gençlerbirliği bile dipte olmasına rağmen daha adam gibi savunma yapabilen bir takım olduğu için kazandı.Fener'den bile 4 gol yiyen Alanya ve her maçında 2-3 gol yiyen Göztepe bu anlamda hiç umut vermiyor.Negredo'nun ilk golünü atacağı maçlar olur o derece yani
Alanya iyi takim mi anlamadim
3lu savunma.Fena takim degil. En azindan hamsileri 3-0 dan gelip 3-4 yendiler. Bakalim bizim tudor efendi o hamsi deplasmaninda ne yapacak.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi