- 27 Ocak 2010
- 132.432
- 97.568
- 5.488

:asd22::asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş büyük maç kazanamıyor ciddi ciddi. Avrupa da iyi gidiyorlar ama daha önce dediğim gibi çok sağlıksız bir yapısı var BJK'nin, bariz maç seçiyorlar avrupada güçlü bir takım karşılarına çıkıp küsküyü yediklerinde darmadağın olacaklar.
Ligde ilk 10 sirada sadece Kayseri kazandi, geri kalan berabere.
Kayseri de berabere kalsa hafta bay geciyodu![]()
Boylesi daha ii oldu. Basak hem fenerden hemde bjkde daha tehlikeli bi takim. Adamlarin baskisi yok bi kere uzerinde. O yuzden cikip rahat rahat top oynuyolar. Biz yaris basakla surdurursek her turlu sonunu getiririz. Bjk yada fener gibi takimlarla yarismaktansa basakla her turlu raziyim
Boylesi daha ii oldu. Basak hem fenerden hemde bjkde daha tehlikeli bi takim. Adamlarin baskisi yok bi kere uzerinde. O yuzden cikip rahat rahat top oynuyolar. Biz yaris basakla surdurursek her turlu sonunu getiririz. Bjk yada fener gibi takimlarla yarismaktansa basakla her turlu raziyim
![]()
:asd22::asd22:
Buyuk mac kazanmadan sampiyon olursak tadim kacabilirBjk için kırılma haftalarından birisi.Son dakikada 1 puanı kopardılar gerçi hala Vodafone Arena'da ligde namağlup unvanlarını sürdürüyorlar ama 2 puan uçtu gitti öyle-böyle.Farkı kapama şansını teptiler.Psikolojikmen kırılabilirler.
Buyuk mac kazanmadan sampiyon olursak tadim kacabilir
Nese en azından bu haftayı zararla kapatmadık.Yensek feneri çok net lig bitmişti.Ama bir yandanda 10 kişi kaldıktan sonra bala öte bir gol yeseydık bu seferde fener potaya girerdi.Bu haftayı çabuk unutup ts maçına odaklanmalıyız.Bu kargalar daha çok puan kaybeder.
Fenerlilere karsi savunma piskolojim :/Ben Kadıköy'den bahsederken önemli olan şampiyon olmak diyordun hırb.