17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Sol bekte Lato mu Linnes mi? Tudor Lato defansif daha iyi oldugu icin muhtemelen Lato'yu oynayacaktir

Sol kanatta Tolga mi Garry mi? Yoksa Tolga orta sahada ve Belhanda solda mi?

Bana gore en dogru 11:

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Lato
Fernando
Feghouli - Badou - Tolga - Belhanda
Gomis​

Tolga solda Belhanda ortada oynadigi zaman soldan atak yapamiyoruz. Bunu oynadigimiz ilk maclarda gorduk zaten.

Gerektiginde ikinci yarida fener'in defansi yorulduguna Garry'yi oyuna alip hizindan faydalanabiliriz.

Muslera
Mario Maicon Serdar Lato
Ndiaye Fernando Selçuk(c)
Feghouli Gomiş Belhanda

GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence 2 hafta önce Karabük'e karşı çıkan kadro çıkmalı. Çünkü fb'nin 2 bekinin de savunma yönü çok zayıf, senin yazdığın kadro biraz daha göbekten delme olayına giriyor. Göbekten delmeye kalkarsak ciddi anlamda tıkanabiliriz. Kanatlardan Mariano-Feghouli ve Linnes-Garry ile saldırmalıyız.

Insanin adi cikacagina Can'ı ciksin dememisler bosuna.
Tudor ve Dursun yonetimi o kadar rezalet taddirdi ki bu taraftara adlarini temizletmek ve hakketlikleri degeri gormeleri icin olaganustu caba sarfetmleri lazim.
Dursundan konusmak istemiyorum simdi.
Oncedende yazdim sezon sonuna kadarda yazicam galiba.
Tudor degilde baskasi(X) su sezon oynadigimiz futbol ve kazandigimiz puanin yarisini alsaydi bu kadar nefret olusmazdi X'e.
Millet bu takim toplama bir takim hemen basari beklememk lazim fln derdi.
Haksizlik yapiyoruz ve yapmaya devam ediyoruz ne yazik ki.
Kimsenin Galatasayliligindan suphem yok elestirdigim insanlarda sonsuz saygi duyuyorum ama ne olur biraz daha yapici olalim.

Dursun tamam da Tudor'a fazla yükleniliyor.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Büyük maç kazanamazsak şampiyon olamayız çok net konuşuyorum bu konuda. Çok az ihtimal

Bir futbol takımının o dönem ki şampiyonluğuna bakın en az 1 2 derbi kazanmıştır. Fener maçını mutlaka kazanıp takımın büyük maç reaksiyonunu görmemiz lazım

TapaTalK

Derbi kazanmadan şampiyon olduğumuz sezonlar mevcut.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Gecen sene oynadık onu diyorum.

Geçen seneki kadroya taktın sen de.

Belhande ve Ndiaye yer değiştirse olmaz mı? Ndiayeyi serbest oynatmak lazım. Belhanda'da daha çok 8 numara gibi oynuyor zaten.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç icin izin yok pirim var sanırım çünkü bugun antrenman yapılmış

fark su an 21 sanırım ikili maçlarda. aslında 2000lerin ortasına kadar kafa kafaya gidiyorduk yani 10-11 g fark falan vardı yanlıs hatırlamıyorsam 2006 2011 arası haddinden fazla kaybettk fenere.

Ndiaye nin ne soylediği değil, benim ve benim gibi düşünen taraftarın sahada gördüğü daha önemli..

NDiaye Osmanlıda tek başına basına adeta bir takımdı.. Ozellikle Fener'e karsı oynadıkları bir maçta kendisine hayran kalmıştım.. Bize transfer olunca da en cok sevinenlerden biriydim..

Ama şimdi bakıyoruz, çok sıradan bir oyuncu gibi oynuyor. Eski driplingleri de yok.. Belhanda ile beraber kritik pas hataları yapıyorlar. Kaptırdıgı topu tekrar kazanmak için mucadele etmiyor.. Dunku oyunda boyle bir pozisyon oldu, inanamadım, adam umurunda değil, koşmuyor..

Tudor Belhanda ve NDiaye ile konusmalı, onları uyarmalı ve en ıyı randıman alacagı yerlerde oynatmalı.. NDiaye Osmanlı da oynadığı gibi oynarsa bizi tutan olamaz zaten..

kardesim kusura bakmada hala anlasamıyoruz,bu bahsettigin durumda suc oyuncuda degil sen yanlıs yerde arıyorsun yanlısı,evet osmanlıda ndiaye hücumda cok iyidir asist yapıyordu gol atıyordu bol bol şut atıyordu ama adam forvet arkası oynuyordu

bizde ise 6 numara oynuyor tudor adama asist veya gol at demiyor oyun boz sonra oyun kur top çal diyor adamın görevi bu

halısahada gibi basına buyruk oynamıyor kimse ama şuna bende katılıyorum badu forvete nekadar yakın oynarsa bizim icin cok daha iyi olur cünkü bu adamın şutu var golde atar asistte yapar

Geri
Üst Alt