Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
1-2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence 2 hafta önce Karabük'e karşı çıkan kadro çıkmalı. Çünkü fb'nin 2 bekinin de savunma yönü çok zayıf, senin yazdığın kadro biraz daha göbekten delme olayına giriyor. Göbekten delmeye kalkarsak ciddi anlamda tıkanabiliriz. Kanatlardan Mariano-Feghouli ve Linnes-Garry ile saldırmalıyız.Muslera
Mario Maicon Serdar Lato
Ndiaye Fernando Selçuk(c)
Feghouli Gomiş Belhanda
GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
Mario Maicon Serdar Lato
Ndiaye Fernando Selçuk(c)
Feghouli Gomiş Belhanda
GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Insanin adi cikacagina Can'ı ciksin dememisler bosuna.
Tudor ve Dursun yonetimi o kadar rezalet taddirdi ki bu taraftara adlarini temizletmek ve hakketlikleri degeri gormeleri icin olaganustu caba sarfetmleri lazim.
Dursundan konusmak istemiyorum simdi.
Oncedende yazdim sezon sonuna kadarda yazicam galiba.
Tudor degilde baskasi(X) su sezon oynadigimiz futbol ve kazandigimiz puanin yarisini alsaydi bu kadar nefret olusmazdi X'e.
Millet bu takim toplama bir takim hemen basari beklememk lazim fln derdi.
Haksizlik yapiyoruz ve yapmaya devam ediyoruz ne yazik ki.
Kimsenin Galatasayliligindan suphem yok elestirdigim insanlarda sonsuz saygi duyuyorum ama ne olur biraz daha yapici olalim.
Büyük maç kazanamazsak şampiyon olamayız çok net konuşuyorum bu konuda. Çok az ihtimal
Bir futbol takımının o dönem ki şampiyonluğuna bakın en az 1 2 derbi kazanmıştır. Fener maçını mutlaka kazanıp takımın büyük maç reaksiyonunu görmemiz lazım
TapaTalK
Gecen sene oynadık onu diyorum.
Son 10 yılda hatırlamıyorum hangi sezon oDursun tamam da Tudor'a fazla yükleniliyor.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Derbi kazanmadan şampiyon olduğumuz sezonlar mevcut.
Son 10 yılda hatırlamıyorum hangi sezon o
TapaTalK
Zor işte 40 yılda 11996-1997.
Zor işte 40 yılda 1
En az 2 maç kazanıcan
Geçen sene içerde bjk başak fb trabzon maçlarını kazanamadığımız için şampiyon olamadık.
TapaTalK
Ya zor sarper işte1997-1998'de de sadece 1 derbi kazanıp şampiyon olduk,keza geçen sene Bjk de öyle.
Ya zor sarper işte
Kazanıcaksın büyük maç
O senin direncini de ortaya koyar
TapaTalK
2005-2006 da fenere iki mactada marizlenmistik :/1997-1998'de de sadece 1 derbi kazanıp şampiyon olduk,keza geçen sene Bjk de öyle.
2005-2006 da fenere iki mactada marizlenmistik :/
Bu maç icin izin yok pirim var sanırım çünkü bugun antrenman yapılmış
Ndiaye nin ne soylediği değil, benim ve benim gibi düşünen taraftarın sahada gördüğü daha önemli..
NDiaye Osmanlıda tek başına basına adeta bir takımdı.. Ozellikle Fener'e karsı oynadıkları bir maçta kendisine hayran kalmıştım.. Bize transfer olunca da en cok sevinenlerden biriydim..
Ama şimdi bakıyoruz, çok sıradan bir oyuncu gibi oynuyor. Eski driplingleri de yok.. Belhanda ile beraber kritik pas hataları yapıyorlar. Kaptırdıgı topu tekrar kazanmak için mucadele etmiyor.. Dunku oyunda boyle bir pozisyon oldu, inanamadım, adam umurunda değil, koşmuyor..
Tudor Belhanda ve NDiaye ile konusmalı, onları uyarmalı ve en ıyı randıman alacagı yerlerde oynatmalı.. NDiaye Osmanlı da oynadığı gibi oynarsa bizi tutan olamaz zaten..