17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Bırak artık bu takıntıları. Resmen taktın adama.

Tarzını beğenmesen bile, seni Puan Durumu ile baş başa bırakıyorum.

Artık Kenetlenme ve postif düşünce zamanı.

Takıntı yok hem olsa bile sana ne takarım takmam.

Onun tam olarak notunu vereceğim ve değerlendireceğim periyot şimdi başlıyor Fenerbahçe maçı ile.

sent via GSC

Takıntı yok hem olsa bile sana ne takarım takmam.

Onun tam olarak notunu vereceğim ve değerlendireceğim periyot şimdi başlıyor Fenerbahçe maçı ile.

sent via GSC
Maci izliyebildin mi hocam?
Dugune fln gidecektin galiba.
Selcuk hakkindaki goruslerini merak ediyorum.

Maci izliyebildin mi hocam?
Dugune fln gidecektin galiba.
Selcuk hakkindaki goruslerini merak ediyorum.
Sorma ya yolda inşaat varmış 3 saat orada bekledik. Telefondan kopuk kopuk izledim otoban da internet çok kötüydü hep dondu durdu.

Selçuk izleyebildiğim anlarda beni şaşırttı açıkçası. Hiç ama hiç beklemezdim. Yedek kala kala adam anlamış oynamanın değerini herhalde. Yine de buna kanıp derbide falan oynatmamak lazım bu herifi bence. Yedekte iyidir tabi dünkü hali bir istisna ile kalmazsa.

sent via GSC

Aykutun kader maci o yuzden elinden gelen cirkefligi yapacak, aziz de kesenin agzini acmistir bol prim falan ama hicbiri yetmeyecek, eze eze yenecegiz insallah

Sorma ya yolda inşaat varmış 3 saat orada bekledik. Telefondan kopuk kopuk izledim otoban da internet çok kötüydü hep dondu durdu.

Selçuk izleyebildiğim anlarda beni şaşırttı açıkçası. Hiç ama hiç beklemezdim. Yedek kala kala adam anlamış oynamanın değerini herhalde. Yine de buna kanıp derbide falan oynatmamak lazım bu herifi bence. Yedekte iyidir tabi dünkü hali bir istisna ile kalmazsa.

sent via GSC
Sakatligi cezalisi olucak daha bu takimin.
Fernando ve Badou nun iki sari karti var
Yarin obür gun cezali duruma dusecekler.
Selcukun toparlanmasi bizim icin buyuk kazanc.4 yildir bize cektirdiklerini unutturmadan en yuksek verimi almaya bakmak lazim.

Ben Aykutun yerinde olsam Ayı'yı oynatırdım bu maçta. Namussuz bizim maçlarda hayatının topunu oynuyor hep. Adamın tek amacı hayatındaki tek hedefi Galatasarayı yenmek.

Gördüğüm en şerefsiz en pis insan ve futbolculardan birisi ama hakkını vermek lazım bizim maçlarda çok iyi odaklanıyor ayıoğlu ayı.

Tabi öte yandan da ha Kameni ha Ayı hangisi oynarsa oynasın mevcut konumda en az 2 tane falan sallamamız gerek bunlara.

sent via GSC

Ben Aykutun yerinde olsam Ayı'yı oynatırdım bu maçta. Namussuz bizim maçlarda hayatının topunu oynuyor hep. Adamın tek amacı hayatındaki tek hedefi Galatasarayı yenmek.

Gördüğüm en şerefsiz en pis insan ve futbolculardan birisi ama hakkını vermek lazım bizim maçlarda çok iyi odaklanıyor ayıoğlu ayı.

Tabi öte yandan da ha Kameni ha Ayı hangisi oynarsa oynasın mevcut konumda en az 2 tane falan sallamamız gerek bunlara.

sent via GSC
Kameni oynarsa bizim açımızdan rahat geçer maç
Volkan denen ayı sahada bizim formayı görünce gözü dönüyo ancak sneijder vari vuruş olucak öyle giriyo lanet olası top

TapaTalK

İlk haftalardaki coşkulu futbolu sahaya yansıtırsak galip geliriz diye düşünüyorum.

Antalya maci icin bu Mac ölcüydü puan kaybettik dediler,bursa macini kazandik ki bursa deplasmani ligin en zorlu deplasmanidir bu Mac ölcü degil cünkü bursa kötü dediler

Maci kazanirsak fener kötü bu Mac ölcü olamaz diyecekler

Biz kazanmamiza bakalim isteyen istedigini desin hersey ortada zaten namaglup lideriz

Derbi filan yönü hiç umurumda değil açıkçası, maçın tek anlamı 3 puan ve olası bir rakibimizi saf dışı bırakacak olmamız, kendi evimizde o 3 puanı almalıyız.

Bu gerçekleştiğinde bundan daha güzel bir şey bizi bekliyor olacak bir sonraki gün Bjk-Başak maçı var her sonucu bize yarayacak beraberlik ise ballı kaymak olur.

Son düzenleme:
Bana da dun o durgunluk geldi ama istahsizliga mi yorsam , garanti gorup kendini salmaya mi yorsam bilemedim

mac 1-0 iken oldukca durgun , hic bir keyif vermeyen , onlarin da keyif almadiklari bir futbol vardi sahada

bu biraz endise verici . Cunku takimi frenleyecek tek sey bu duraganlik

mac mac da cok degismemesi gereken bir sey bu aslinda

Milli takım arası etkili olabilir. Sonuçta çoğu oyuncu uzun yolculuklar yapıyor ve haftada 2 maç oynamış olarak geliyor. Antalya maçında da benzeri bir senaryo vardı ama o gün çok daha kötüydük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu maçı kazanmaktan başka bir seçeneğimiz olmamalı biran önce yarıştan düşürmeli ve geçen senenin de intikamını almalıyız.

Antalya maci icin bu Mac ölcüydü puan kaybettik dediler,bursa macini kazandik ki bursa deplasmani ligin en zorlu deplasmanidir bu Mac ölcü degil cünkü bursa kötü dediler

Biz kazanmamiza bakalim isteyen istedigini desin hersey ortada zaten namaglup lideriz

Fb her zaman fbdir öyle bir şey demeyeceğiz.

Geldiginden beri aldığı tek büyük mac Bursa maçı.Onda da Yasin-Mariano değişikliği gibi saçma bir hamle yaptı.Hata yapmadan bir büyük mac alana kadar tereddütte kalmamız normal.

Taraftara da bu macta büyük is düsüyor

Rakibi baski altina almali taraftar bizim oyuncularimizi degil

Yanlız çok enteresan bir olay var.

İki rakibine 8 ve 11 P fark artıp Lider Koltuğuna oturduk. Takımı izlemek (genellikle) bir başka zevk. Güzel baskılı ofansif futbol.

Normalde Şampiyonluk Gazına çoktan girmiş olmalıydık, ya da en azından daha duygusal ve postif bir davranış ve düşünüş olmalı camia ( ve GSC Forum ) da.

Şuanda bütün taraftar, ben dahil halen bir tereddüt duygusu ile "Acabalar" dolaşıyor kafada. Onca kötü sezonlar sonrası, halen durumumuzu algı etmede zorluk çekiyoruz.
Normal...ilk yarının en zor haftalarına girdik....puan kayıp etmenin bence tahammül edilebileceği haftalar...kendi sahamızdaki maçları alıp dış sahadaki maçlarda en az puan kayıbından sonra Şampiyonlar ligini düşünebiliriz

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Bu kesinlikle en ciddi test maçıdır benim gözümde

Geçen sene biz bursayı antalyayı konyayı yendik, bize daha denk olan takımları ne içerde ne dışarda yenemedik.

Geçtiğimiz sene büyük maç kazanamama sorunumuz vardı, şampiyonluk içerde ki fener bjk başak ve trabzon maçlarında kaçtı.

Şu maçı alırsak bu takım artık büyük maç psikolojisini de aşmış rahat şampiyon oluruz diyebileceğim.

TapaTalK

Insanin adi cikacagina Can'ı ciksin dememisler bosuna.
Tudor ve Dursun yonetimi o kadar rezalet taddirdi ki bu taraftara adlarini temizletmek ve hakketlikleri degeri gormeleri icin olaganustu caba sarfetmleri lazim.
Dursundan konusmak istemiyorum simdi.
Oncedende yazdim sezon sonuna kadarda yazicam galiba.
Tudor degilde baskasi(X) su sezon oynadigimiz futbol ve kazandigimiz puanin yarisini alsaydi bu kadar nefret olusmazdi X'e.
Millet bu takim toplama bir takim hemen basari beklememk lazim fln derdi.
Haksizlik yapiyoruz ve yapmaya devam ediyoruz ne yazik ki.
Kimsenin Galatasayliligindan suphem yok elestirdigim insanlarda sonsuz saygi duyuyorum ama ne olur biraz daha yapici olalim.

Son düzenleme:
Fb her zaman fbdir öyle bir şey demeyeceğiz.

Geldiginden beri aldığı tek büyük mac Bursa maçı.Onda da Yasin-Mariano değişikliği gibi saçma bir hamle yaptı.Hata yapmadan bir büyük mac alana kadar tereddütte kalmamız normal.

Uğur karşim sende baya takıntılı oldun çıktın başımıza

Büyük maç kazanamazsak şampiyon olamayız çok net konuşuyorum bu konuda. Çok az ihtimal

Bir futbol takımının o dönem ki şampiyonluğuna bakın en az 1 2 derbi kazanmıştır. Fener maçını mutlaka kazanıp takımın büyük maç reaksiyonunu görmemiz lazım

TapaTalK

Geri
Üst Alt