17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

muslera
mariano maicon serdar linnes
fernando
feghouli belhanda tolga
gomis

bu cikarsa 4-1 .

mariano maicon serdar linnes

fernando

ndiaye belhanda

feghouli gomis tolga

valbuena janssen kitlemeliyiz hikayelerini geçelim tam konsantre oynadık mı çatır çatır alırız

Kameni'nin oynaması 1-0 önde başlamamız anlamına gelir. Ayı Volkan bizim maçta panter oluyor.

Yanlız çok enteresan bir olay var.

İki rakibine 8 ve 11 P fark artıp Lider Koltuğuna oturduk. Takımı izlemek (genellikle) bir başka zevk. Güzel baskılı ofansif futbol.

Normalde Şampiyonluk Gazına çoktan girmiş olmalıydık, ya da en azından daha duygusal ve postif bir davranış ve düşünüş olmalı camia ( ve GSC Forum ) da.

Şuanda bütün taraftar, ben dahil halen bir tereddüt duygusu ile "Acabalar" dolaşıyor kafada. Onca kötü sezonlar sonrası, halen durumumuzu algı etmede zorluk çekiyoruz.

Onca kötü sezon dediğin de üst üste 2 sezon ha.Fener 10 senedir ŞL'ye gidemiyor.

Kadro kalitemiz ve futbolumuz onlardan daha iyi. Bu maçta puan kaybı olursa fbnin balı ile olur yine. Atarız, vururuz girmez, onlar bir gelir gol olur falan, o zaman berabere bitebilir. Ben en çok yıldızlarımızın derbi de ne reaksiyon vereceğini merak ediyorum. Bazı oyuncularımız derbide daha da büyüyecekmi mesela. Fb maçındaki oyun gelecek açısından bize çok büyük sinyaller verecek.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kayseri maçı gibi oynayalım adeta aç kurtlar gibi saldıralım . temkinli oyun istemiyorum bu sefer. zira fener evinde hep böyle yapıyor erken golü bulup ardından psikolojimizi bozuyor. ve maç kopuyor . sonra gerilimle birlikte kartlar uçuşuyor .

Beyler fenerin derbi galibiyetlerine bal deyip geçmek olmaz yalnız. Evet çok üstün oynadığımız maçlarda 1-2 pozisyona girip kazandıkları oldu ama fener en kötü sezonlarında bile derbilerde inanılmaz motive olan bir camia. Ne yapıp edip derbilerde kardo kalitesi olarak düşük olsalar da maça ortak oluyorlar her zaman. Kimi zaman çirkeflikle oluyor, kimi zaman cidden iyi oynuyorlar ama bir şekilde oluyor yani.

Ki bence bu onlar için baya kötü bir olay. En rezil sezonlarda bile derbi olunca havaya girip kazanınca her şeyi unutuyorlar hemen. bjk maçına kadar ağıtlar yakan antu, bjk maçından sonra (bjk maçını nasıl kazandıkları da ortada :D) Akhisar ne bok olduklarını hatırlatmasına rağmen bugün yenecez haftaya da yenip farkı 5'e indiririz modunda konuşuyorlar :asd22:

Sezon başında olduğu gibi pres ve baskılı oyunu oynamalıyız.Aksi takdirde sürekli duran oyun ile bizi uyutup çirkeflik yaparak arada bir tane sallamaya çalışıp başaralı olurlar.

Normal sartlarda rahat yenmemiz lazim ama iste fb maci olunca belli olmuyor. Sahalarinda kupa kaldirdigimiz sezonda süper finalde bizi 2-1 yendikleri mac gibi olur diye korkuyorum. Umarim bunlarin ballari yine devreye girmez ve rahat bir galibiyet alip bunlarin fisini cekeriz.

Derbi maçları her zaman sert ve agresif geçer. Mental anlamda hazır olursak yeneriz. Fenerbahçeliler ortamı germek isteyecektir. Başka çıkar yolları yok.

Ndiaye-Tolganın merkezde olup üstünlüğü almamız gerekiyor,Feghouli ve Belhanda kanatlara doğru açılırlar,Defansta Serdar ve Linnes oynamalı Latoya pek güvenemedim açıkçası

Maicon'a bu maç çok iş düşüyor. fb sürekli oyunu gerip, kavga çıkarmak isteyecek. Maicon reis Melo taktiğini uygulayıp fenerlilerle billur geçmesi lazım. Sinirleriyle oynayıp 1 kırmızı kart aldırabilir.

YouTube

Son düzenleme:
Konya maçı baslığında da yazdım; Takımda son haftalarda belli bir form dusukluğu var.. O ilk haftalardaki basan, pres yapan, hızlı oynayan, çok koşan takım yok artık.. Futbolcular genelde çakılı oynuyorlar.. Fener maçında da boyle oynarsak bize kotu bir surpriz olabilir.

Belhanda nın laubali , lakayt tavırları, kritik yerlerde pas hataları, Ndiaye nin Osmanlıdaki havasına ve form durumuna ulasamaması dusundurucu..

Bunların yanında Feghouli gitgide takıma alışıyor, daha da iyi olacaktır. Gomis ve Fernando çok faydalı ve formda.. Selçuk un formu da sevindirici.. Olumsuz bir durumda sonradan oyuna girip katkı verecektir.

Fener bu macta sert oynayacak ve saha içi-dışı soz ve eylemlerle bizi provoke edecektir. Sakin kalırsak, futbolcular ciddiye alırsa, gereksız top kayıpları olmazsa baskılı oyunumuzu oynarsak Feneri dagıtırız.

Konya maçı baslığında da yazdım; Takımda son haftalarda belli bir form dusukluğu var.. O ilk haftalardaki basan, pres yapan, hızlı oynayan, çok koşan takım yok artık.. Futbolcular genelde çakılı oynuyorlar.. Fener maçında da boyle oynarsak bize kotu bir surpriz olabilir.

Belhanda nın laubali , lakayt tavırları, kritik yerlerde pas hataları, Ndiaye nin Osmanlıdaki havasına ve form durumuna ulasamaması dusundurucu..

Bunların yanında Feghouli gitgide takıma alışıyor, daha da iyi olacaktır. Gomis ve Fernando çok faydalı ve formda.. Selçuk un formu da sevindirici.. Olumsuz bir durumda sonradan oyuna girip katkı verecektir.

Fener bu macta sert oynayacak ve saha içi-dışı soz ve eylemlerle bizi provoke edecektir. Sakin kalırsak, futbolcular ciddiye alırsa, gereksız top kayıpları olmazsa baskılı oyunumuzu oynarsak Feneri dagıtırız.
O yazını gördüm, sen Karabük maçını da katıyorsun işin içine. Karabük maçında maçın o hale gelmesi iki sıfır sonrası takımın rehavete kapılması. Onun dışında oyun olarak üstündük, bir çok pozisyon bulduk sadece son kararlarımız doğru değildi bu yüzden netleştiremedik pozisyonları. Yediğimiz gollerden biri bizim, diğeri hakem hatası onun dışında ben bir iki şut dışında pozisyon hatırlamıyorum rakibin. Yine bir önceki hafta Bursa maçı, takım sezonun en iyi oyunlarından birini oynadı. Dünki maç ise klasik milli takım dönüşleri.

Bana da dun o durgunluk geldi ama istahsizliga mi yorsam , garanti gorup kendini salmaya mi yorsam bilemedim

mac 1-0 iken oldukca durgun , hic bir keyif vermeyen , onlarin da keyif almadiklari bir futbol vardi sahada

bu biraz endise verici . Cunku takimi frenleyecek tek sey bu duraganlik

mac mac da cok degismemesi gereken bir sey bu aslinda

Ndiaye ve Tolganın merkezde olması gerektiğini yazanlar var, bu durumda Aykut hocanın çift defansif orta saha taktığınden ne farkı kalıyor olayın? Ndiayenin son maçlarda defansif oynadığından yola çıkarak yine öyle olacağını hesap edersek. Orta saha da ki bu sorun Fernandonun üçüncü stoper gibi oynaması. Bundan vazgeçip Fernandoyu ileri kendi alanına, Ndiayeyi böylece biraz daha merkez orta sahaya çekersek sorun kalmaz. Ne de olsa Belhanda, Rodriguez ve Feghouli mücadele eden orta sahalar. Kanatsız oyun yada tek kanatlı oyun hiç bir zaman çözüm olamaz. Dün baktığımızda kanat oyuncuları merkezde idi ve pozisyon üretmekte çok zorlandık. Ne zaman ikinci yarı bundan biraz olsun vazgeçtik oyun açılmaya başladı. Bunu üstelik tek kanat ile yaptık. İki kanat olması daha da önemli çünkü anca böyle kapanan rakiplerin dengesini bozarsın. Merkezden kapanan bir takımı açmak çok ama çok zordur.

Son düzenleme:
Bakalim mhk tff baskalari lige el atmaya calisacak mi. ( bkz bjkvsfb)

Geri
Üst Alt