Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.708
- 15.645
- 2.108
Yanlış mı
Cüneyt bizi daha fazla yakmıştır
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış mı
Yanlış mı
Cüneyt bizi daha fazla yakmıştır
TapaTalK

Fırat cüneyt'e göre daha az eyyam yapıyo tercihim olur
TapaTalK
Cüneyt çakır da olabilir
TapaTalK
Ciddi hatası oldu mu?Telekomda fbye 3 kere yenildik.Hepsinde fırat hakemdi.En istenmeyecek herif.Verilirse mağlubiyet yazalım.
Puan tahminin neYalnız ilginç bir durum varki henüz 2 ile 6 arası sıralanan takımlarla oynamadık![]()
10 puan muhtemelen.Puan tahminin ne
Ne toplarız bu takımlardan?
TapaTalK
Ciddi hatası oldu mu?
İlk maç dışında diğer maçları kendi kafasızlığımız yüzünden yenildik diye hatırlıyorum
TapaTalK
Bizle oynayınca aşağıya doğru gider onlar daYalnız ilginç bir durum varki henüz 2 ile 6 arası sıralanan takımlarla oynamadık![]()
10 puan muhtemelen.
Aralarında en zoru trabzon ve başak deplasmanı olacak muhtemelen10 puan muhtemelen.
Yani cüneyt daha mı tercih edilesiBu ıstatistik yeterli benim icin.
Ilk maçta Baros'un golünü vermemişti.Zan ve Servet'e ilk yarıda art arda kart verip geriye yaslamıştı bizi.Sevmiyorum eyyamci sevimsiz bir hirb.Negatif enerji alıyorum.
Bu ıstatistik yeterli benim icin.
Ilk maçta Baros'un golünü vermemişti.Zan ve Servet'e ilk yarıda art arda kart verip geriye yaslamıştı bizi.Sevmiyorum eyyamci sevimsiz bir hirb.Negatif enerji alıyorum.
O macin ozeti varmi? hatirlamiyorum.Şu maç bana 2011-2012'deki 3-1 biten maç gibi geçecekmiş gibi geliyor.
O maçta bir dünya artı bir de mars kadar gol kaçırdık, bu sefer atacaz.