17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Yalnız ilginç bir durum varki henüz 2 ile 6 arası sıralanan takımlarla oynamadık :asd:

Telekomda fbye 3 kere yenildik.Hepsinde fırat hakemdi.En istenmeyecek herif.Verilirse mağlubiyet yazalım.
Ciddi hatası oldu mu?
İlk maç dışında diğer maçları kendi kafasızlığımız yüzünden yenildik diye hatırlıyorum

+ olarak 3-1 yendiğimiz maçı da fırat yönetti

TapaTalK

2-0 olsun bizim olsun. Her açıdan çok önemli bir maç, yerimde duramıyorum. Hocamız da aynı şekilde:

7gpadY.webp

Ciddi hatası oldu mu?
İlk maç dışında diğer maçları kendi kafasızlığımız yüzünden yenildik diye hatırlıyorum

TapaTalK

Bu ıstatistik yeterli benim icin.

Ilk maçta Baros'un golünü vermemişti.Zan ve Servet'e ilk yarıda art arda kart verip geriye yaslamıştı bizi.Sevmiyorum eyyamci sevimsiz bir hirb.Negatif enerji alıyorum.

geçen sezon tüm maç iyi oynayip kiytirik gol yuzunden kaybetmistik

ins ayni sacmaligi görmeyiz

Şu maç bana 2011-2012'deki 3-1 biten maç gibi geçecekmiş gibi geliyor.

O maçta bir dünya artı bir de mars kadar gol kaçırdık, bu sefer atacaz.

Ilk maçta Baros'un golünü vermemişti.Zan ve Servet'e ilk yarıda art arda kart verip geriye yaslamıştı bizi.Sevmiyorum eyyamci sevimsiz bir hirb.Negatif enerji alıyorum.
Yani cüneyt daha mı tercih edilesi

Soğuk pisliğin teki
Bende onu hiç sevmiyorum
TapaTalK

Kadıköy'de kazandığımız maç Fırat hakem olursa söylediğin bütün lafları geri alır mısın peki?

Yenilme hakkını geçen sene kullandığımızı düşünüyorum.

Totem motem yok bu sefer. Haftaya koyup geçmeliyiz. Ve yapacağız Allahın izni ile.

Geri
Üst Alt