Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.158
- 13.261
- 2.483
Yok bu takımlar
Göztepe
Akhisar
Başak
Bjk
Fb
Trabzon dahil değil yav.
Pardon kafa senin açtığın konuya gitti.
Sence derbi ne olur peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bu takımlar
Göztepe
Akhisar
Başak
Bjk
Fb
Trabzon dahil değil yav.
Tek kale oynayıp yenemiyorlar biz tek kale oynayınca yeniyorlar. Bu maça yorum yapmak istemiyorum pek.Pardon kafa senin açtığın konuya gitti.
Sence derbi ne olur peki?
Yok ben zaten ilk yarı maçlarından en zorlanacağımız iki maçı söyledim ☺Yok bu takımlar
Göztepe
Akhisar
Başak
Bjk
Fb
Trabzon dahil değil yav.
Puan kaybı yaşayacağımız gerçeği ile yüzleşelim
Tek kale oynayıp yenemiyorlar biz tek kale oynayınca yeniyorlar. Bu maça yorum yapmak istemiyorum pek.
raporlasamda isbat edeceğimiz bişey yokki adamlar fb yi çıkışta bizi düşüşte görüyor. afedersiniz ama bu takımın poposuyla izleyen taraftarımız bile kendi evimizde puan vermiyecek şekilde oynadığımızı görüyor senin bu msjının iki alt msjınada hemen biri karamsar atmış zatenRaporla hocam şüphelendiğin kim varsa gerekeni yaparız.
Maç normal tadında geçerse yapmamız gereken bireysel oynamaya itmek olmalı onları.2 yıl üst üste olmaz bence o.Maç bizim hakimiyetimizde geçecek bu kesin.Fb yarı sahayı zor geçer maç boyunca,bunda hemfikiriz.
Hayır sadece kendilerini Real Madrid sanıyorlarBu özgüven nasıl bişeymiş maç topiğine girdim geliyoruz koyacağız kazanacağız filan hayırdır real madridi filan mı yendi bunlar
TapaTalK
3 senedir galip gelemiyor muyuz yuh arkadaşLigde Fb'yi 3 senedir yenemiyoruz.Sneijder'in 2 gol attığı maçta yendik en son,2014-2015'te.Hatırlatmakta fayda var.Buna benzer bir kazanamama serisi yine bu tarz bir maçta son bulmuştu (2008-2011 arası galibiyet yok,3-1 aldık.)
Maç normal tadında geçerse yapmamız gereken bireysel oynamaya itmek olmalı onları.
Bir de kanat akınları yapmamız lazım bol bol, aklı başında oynamazsak bu tip maçlar onların lehine dönüyor.
Orta sahamız böyle rezil oynarsa öyle olacak.Profil fotoğrafının tadında mesajlar.
raporlasamda isbat edeceğimiz bişey yokki adamlar fb yi çıkışta bizi düşüşte görüyor. afedersiniz ama bu takımın poposuyla izleyen taraftarımız bile kendi evimizde puan vermiyecek şekilde oynadığımızı görüyor senin bu msjının iki alt msjınada hemen biri karamsar atmış zaten
Futbol olarak yine ezeceğiz yüksek ihtimal ama korktuğum senaryo inşallah gerçekleşmezHayır sadece kendilerini Real Madrid sanıyorlar
Geçen yıl aptalca 2 mağlubiyet aldık. Ondan önceki sene iki maç sa berabere ondan önce bire bir ondan önce yine bire bir.3 senedir galip gelemiyor muyuz yuh arkadaş
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi