17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Dün maç izlediğim yerde Feghouli nin penaltı pozisyonunda bizim 2 taraftar tvden içeri girip Cüneyti dövmeye çalıştı. En son projeksiyon perdesine yumruk atıyorlardı. Bu adamlardan statta 10 bin tane olsa her maçı cehennem ederiz :)))

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün maç izlediğim yerde Feghouli nin penaltı pozisyonunda bizim 2 taraftar tvden içeri girip Cüneyti dövmeye çalıştı. En son projeksiyon perdesine yumruk atıyorlardı. Bu adamlardan statta 10 bin tane olsa her maçı cehennem ederiz :)))

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalabalik ortamda seyrettim dün
Millet sandalye atmamak kendini zor tuttu.
Arkadaslar tutmasa bende o perdeye kafa atanlardan olacaktim.
Sinir krizi gecirdim.Belhandanin kirmizisinda aglayacaktim artik zor tuttum.

Bulduğumuz pozisyonları çok kolay harcıyoruz ceza sahasına top gönderiyoruz saçma sapan kaleye vuruşlar deniyoruz saçma yerlerden.Tudor'un takımı bu konuda uyarması lazım her rakibe karşı çok pozisyon bulamazsın bulduğun pozisyonlarda tercihlerin iyi değerlendirilmesi lazım.Paslaşıp paslaşıp kalenin önüne geliyoruz sonra biri çıkıp saçma sapan şut deniyor pozisyon güme gidiyor.Ayrıca kaç gündür yok Gs kazanırsa lig biter algısı yapılıyordu ki yaptıkları algının da başarılı olduğunu gördük.Cüneyt çakır bir daha bizim maçımızı YÖNETMEMELİ

Son düzenleme:
İki bira fondipledim kendime geldim, tavsiye ederim. İnsanı sinir hastası edecek potansiyale sahip bir maç izledik, az buz bir şey değil.

Maçı nasıl izlediğimi hatırlamıyorum! Kaldırım'ın penaltı pozisyonunda gözlük gözümden uçtu; televizyonu göremediğimde fark ettim. Bağırdım çağırdım. Kendime geldiğimde senin yaptığını yaptım abi. Bağırmaktan yıpranan boğazım birayla iflas etti. Şu an konuşamıyorum.

Sonuç; Allah Belanı Versin Süper Lig.

Derbi ve ozellikle ic saha derbisi kazanamama tepkisi bu

kimsenin puan tablosuna bakarak yorumladigini dusunmuyorum , yoksa 10 uncu haftaya girerken fenere 8 , bjk ye en az 6 puan fark atacagimiz soylense bayram ederdik

ts maci kazanilirsa eski ozguven yeniden kazanilir

Bazen trollüğün tutsa da arada yaptığın akılcı yorumlarla sakinleşiyorum. Katılıyorum. Şu an hiçbir sıkıntı yok. Tek sıkıntı haksız bir şekilde puan kaybettik. Fenerbahçe'ye karşı olması sinirimizi iki katına çıkardı o kadar. Karşımızda Teleset Mobilya Akhisarspor olsa bu kadar yıpranmazdık.

Cücü maç öncesi kafasında beraberlik planlamayıp maçın önüne geçmeseydi alırdık bu maçı.

Kırmızı karttan sonra 0-1'e hazırlamıştım kendimi 1 puan ekstra oldu benim için.

Alti üstü bir mac, bir puan o kadar da kötü degil, hala sekiz puan fark var, gercekten ben ya futbol´dan anlamiyorum, ya da bilmedigim baska bir sorun var.
Bu bir derbi, sen sekiz haftadir göklere cikariliyorsun, rakibin sekiz haftadir yerin dibine sokuluyor ve macin toplasan yarim saatlik dilimi disinda hic bir varlik gösteremiyorsun.
Bu da yetmiyormus gibi atmis dakikayi kendi yari sahanda defans yaparak oynuyorsun.
Burada ki sorun berabere kalmak degil, sekiz haftadir esen rüzgarin su an itibari ile durmus olmasi.
Derbilerin etkisi iste budur, hele hele haftalardir göklere cikarilip maca favori olarak ciktin ise, üstelik kendi sahanda.
Haftaya ne kadar kötü durumda olsalar bile Trabzon deplasmanina gideceksin, orada alacagin bir beraberlikte bile rakiplerin ile puan farkin iki haftada yari yariya erimis olur.
Puan farkindan bagimsiz bu hafta duran rüzgar haftaya tersine esmeye baslar.

Fenere 4-5 atarız diyen futbol uzmanları neredeler?

Gecen hafta "futbolumuzda gerileme var, Fenerin futbolu ise duzeliyor.. Zor maç olacak, 1-0 olsun bizim olsun" dediğimde benimle dalga gecen, kuş imasında bulunanlar neredeler?

Kimse bana hakemi soylemesin..

50 bin kişi onunde mahkum, futbol kısırı bir maç oldu..

1. sorumlu Tudor Efendi (TD olmadığını isbatladı), 2. sorumlu hakemdir.
Bizim öngörülerimiz Tudor'0un bilindik kadroyu çıkarıp bilindik oyunu oynatmasıydı ama bariz şekilde 1 puana çıkmış anadolu hocası gibi. Bunu hesap edemedik sadece.

Fenerin 40-45teki iki pozisyonu dışında şutu yoktu. Hakem her 30 saniyede bir düdük çalınca maç bildiğin çöpe gitti. Bunu her zaman yapıyor. Artık cücü Galatasaray maçı yönetemez.

Verilmeyen iki net penaltımız varken lime lime doğrandık. Karabük maçında çalınan uyduruk penaltının devamı geldi.

HTC 10

Kimse buyuk resmi goremiyor arkadas. Hafta icinde fb medyasi cuneyti istemiyoruz diye algi yaratip o maca atadilar neden?
Galatasaray orta sahadaki presi faullerle kirmak sindirmek... cikaracagi kartlarlada basmasini engellemek... Herseyi fenerin lehine ince ince caldi... Goremedikki takimi arkadas?
Firat verilseydi bu mac bam baska olurdu.. 1-0 2-1 alirdik
Gelelim tudora... sezon basindan beri ofansta zaten 3lu defans oyniyoruz.... Maicon Fernando Serdar gomulu oluyor... bekler cikiyor... Bu hafta ise Maicon Serdar Denayer bence dogru sistemle cikti maca... Denayer olusabilecek kontra ataklarda cok hizli bir oyuncu... Linnesde olabilirdi.
Serdarin cikmasi tum sistemi bozdu... Tek hatasi o mal latoyu oyuna almasiydi ve ikinci yari rodriguesi almamasiydi onun disinda hic bir hatasi yok
Beinsports bu lige cok para verdi beyler... kume dusen takim bile artik sampiyon olan takim kadar paralar alabilir (fark var tabi ama eskisi kadar degil)
Bir dusunun bu maci kazanip farkin 11 oldugunu yarin bjknin o farkla basaksehirde puan kaybettigini... Bizimde psikolojik ustunlugu alip kalan haftalari oynamamizi...
Buna izin verirlermiydi ? Vermediler BU KADAR NET.

Seneye Belhandanin yerine adam almak lazim.. ikinci yari asamoahi alir farki attiririz

Fener bu sene rakip bile olamaz... tek rakip bjk

Thanks

Cuneyt hakkinda hala aciklama yapilmamazi rezalet.

Koskoca GS derbiyi katletmis bir hakeme sesini cikaramiosa allah belasini versin yonetimin.

Bizim öngörülerimiz Tudor'0un bilindik kadroyu çıkarıp bilindik oyunu oynatmasıydı ama bariz şekilde 1 puana çıkmış anadolu hocası gibi. Bunu hesap edemedik sadece.

Fenerin 40-45teki iki pozisyonu dışında şutu yoktu. Hakem her 30 saniyede bir düdük çalınca maç bildiğin çöpe gitti. Bunu her zaman yapıyor. Artık cücü Galatasaray maçı yönetemez.

Verilmeyen iki net penaltımız varken lime lime doğrandık. Karabük maçında çalınan uyduruk penaltının devamı geldi.

HTC 10

Fener maçlarının her zaman degişik bir havası, degişik atmosferi olduğunu bir kere daha gördük..

Gecmişte 90 dakika Fenere baskı kurup sans eseri bir topla 1-0 yenildiğimiz maçları hatırlıyorum..

Bu maçı yine de kazanmalıydık..

Tudor'a ve hakeme ragmen kazanmalıydık..

Fenerin kadrosu açıklandığında umitlenmiştim açıkcası.. Ayı Volkan her derbi maçta kaplan kesiliyordu.. Ve tabii varlığı bizim taraftarı ve takımı geriyordu.. Stirtel yoktu, Neudstadler kazması vardı.. Buna ragmen yenemedik ..

Kadro kalitesi , seyirci, saha ustunluğu bizden yana olmasına ragmen yenemedik.. Kahrolduk.. :((

ortadan tehdit edemiyoruz rakipleri,böyle olunca önlem alması kolay bir takım oluyoruz.

haftaya kurgu değişebilir,hepimizden çok Tudor farkında bu olayın (bence)
tudor hicbirseyin farkinda degil, 3-4-3 ile konya'nin sahasina giremedigimiz mactan bir hafta sonra derbiye de 3-4-3 ile cikmis birinden bahsediyoruz.
IQ su cok dusuk herifin, analiz yetenegi 0, taktik bilgisi yok, tek bildigi kosun, ziplayin

Kadın voleybol takımı maçı beraber izlemiş

[IGM]Baj1J_wH8Ny[/IGM]

Fenere 4-5 atarız diyen futbol uzmanları neredeler?

Gecen hafta "futbolumuzda gerileme var, Fenerin futbolu ise duzeliyor.. Zor maç olacak, 1-0 olsun bizim olsun" dediğimde benimle dalga gecen, kuş imasında bulunanlar neredeler?

Kimse bana hakemi soylemesin..

50 bin kişi onunde mahkum, futbol kısırı bir maç oldu..

1. sorumlu Tudor Efendi (TD olmadığını isbatladı), 2. sorumlu hakemdir.
Ben de dort atariz dedim ama hayal kirikligina ugradim ne yalan soyleyeyim. Tam kendisine guvenmeye baslamisken hocadan boyle pısırık futbol anlayisi, oyuncularin bazilarindan da boyle vurdumduymazlik beklemiyordum. Yazik oldu. Ligin son on haftasi falan olsa beraberligi iyi sonuc olarak gorurdum ben de.

SM-G920V cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben artik su an geriye baktigimda hayal kirikligini anlasam da matematiksel olarak bir hafta daha ilerleyip ciddi bir fark olan 8 puani korumus olmamizi kotu bulmuyorum bu sartlarda, rezil bir hakem , kotu tercihler , 10 kisi kalmak ve berbat bir oyun .. herkes kendi sahasinda derbi kazanmayi elbette ister ama 9 mac 7 galibiyet 2 beraberlik ve ciddi puan farkina sahibiz

fb nin kolaylasti dedigi fiksturundeki 4 deplasman osmanli-antalya-bursa-konya ... bunlardan 12 mi cikaracaklar ? ki 12 cikarsalar daha hala 8 puani anca belki kapatirlar , o bile imkansiz

bjk eger bir seri yakalayamaz ise bence bu mac cok asiri bir yaralayici olmadi , eger bir anadolu takimina karsi beraberlik alsaydik da o hafta fb kazanip puan farkini kapatsaydi o beraberlige cok uzulurdum ama simdi sen berabere kaldin ama senden 8 puan gerideki takim da haftayi beraberlikle kapatti , oyle de bakin

Geri
Üst Alt