17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

104874804848f08882897464db33e377.jpg

Boş boş konuşmayın neyin psikolojik üstünlüğü ya, son 10 maça bakın eşit sayıda galibiyet var hadi onu geçtim son 20 maçta da aynı sayıda galibiyetler bizle fenerin. O eskidenmiş ezici üstünlük felan. Geçti artık o devirler.

Hakem-taktik tercihler-oyuncu performansları bakımından bu maçta 1 puan kötü sayılmaz; bu şartlarda hep kaybetmişizdir. Önemli olan öncelikle şampiyonluk hedefine ulaşmaktır her zaman. Bunun yanısıra Kadıköy' deki maçı da kazansak bal-kaymak olur tabi, niye olmasın?...

Ben mi çok şey bekliyorum bilmiyorum ama bu kadronun potansiyeli feneri de hakemi de üst üste koyup yenmeliydi, Yeni Malatya'nın bile 4 net pozisyona girdiği bi takımın ceza sahasında çoğalamayan bi takım vardı bana bunu kimse anlatamaz. Evet belki penaltı ile bu maçı kazanabilirdik ama bu neyi değiştirirdi bilmiyorum. Düşünün en kuvvetli rakiplerin 8 puan önündeyken bile kafamız rahat değilse sorun ciddi demektir. Elalemin "Henüz ciddi bir rakiple oynamadılar" laflarını bile haklı çıkardık. İç sahada bile bu takım böyleyse deplasman derbilerinde nasıl reaksiyon verecek düşünmek bile istemiyorum. Geçen sezon takımın çapı bu diye bahaneler vardı, alın buyrun şu takımla bile ceza sahasına girmekte zorlandık daha ne söylenir ki. Yazık gerçekten.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Içimizi kararttın be renkdaş :(

Bide anlamadığım ulan Cüneyt belhandaya 2.sarıyı ne diye verirsin yani, adam ayağını kameniye taktı sanki bilerek kendini attı arkadaş. Tamam faulü bizimki yaptıda sarı kartlık bi hareket değil sonuçta. Neymiş kendini attıya getirdi mevzuyu lavuk herif

Adam ayağıyla yetişemiyor, kafayla yetişemiyor top geçerken hızı kesiliyor bariz gördüğü pozisyonu vermiyor tek kelimeyle yazık, önünde adam olsa dersin ki göremedi önü istanbul boğazı gibi bomboş ama nedense görmemezlikten geliyor. Eğer ki şu olayı CL'de önemli bir maçta yapsa kariyerini bitirirlerdi. Bir de derbilerde neden 6. hakemler yok şampiyonlar ligi maçlarında oluyor derbiler veya normal lig maçlarından neden kaldırıldı bunun da peşine düşmek lazım
POrvZO.png

Son düzenleme:
Aslinda ben cok ciddi bir avantaji kaybettigimizi dusunmuyorum ancak 8 puan fark guzel gibi gorunsede feneri ucurumdan asagi yuvarlama firsati vardi. fener bu mactan beraberlik cikardigi icin morallendi dogal olarak kendileri bile beklemiyordur beraberligi.

2001 - 2002 sezonu 9 maç 7 galibiyet 2 beraberlik
2017 - 2018 sezonu 9 maç 7 galibiyet 2 beraberlik
Umarım sene sonları da birbirine benzer :D

neyse artık kısmet değilmiş belki kupada denk geliriz yada kadıköyde yıllardır beklenen galibiyeti alırız .. en nihayetinde hala 8 puan gerimizdeler bjk ile maç fazlasıyla 9 yarın ne olacağı belli olmaz başak ters takım..

gelecek hafta trabzonu mutlaka yenmeliyiz.

Bu kadroyla iç sahada yenemiyorsan deplasmanda hiç yenemezsin, onu geç. Beraberliğe yatmalıyız, belki puan şansımız olur ama 3 puanı direk geç yani.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadroyla iç sahada yenemiyorsan deplasmanda hiç yenemezsin, onu geç. Beraberliğe yatmalıyız, belki puan şansımız olur ama 3 puanı direk geç yani.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aykutun oyun stiline göre orada da beraberlik muhtemel gibi adamın tek yaptığı sağdan sola pas, soldan sağa pas bunu sürekli yapıyor bir de ekstra olarak büyük takımlara karşı kontra atak oynatmayı deniyor zaten topla oynama yüzdeleri ve şut sayıları her şeyi gösteriyor büyük ihimal 2 nci yarı maç sonucu da 0-0 veya 1-1 olmaya aday olacak :D

Adam ayağıyla yetişemiyor, kafayla yetişemiyor top geçerken hızı kesiliyor bariz gördüğü pozisyonu vermiyor tek kelimeyle yazık, önünde adam olsa dersin ki göremedi önü istanbul boğazı gibi bomboş ama nedense görmemezlikten geliyor. Eğer ki şu olayı CL'de önemli bir maçta yapsa kariyerini bitirirlerdi. Bir de derbilerde neden 6. hakemler yok şampiyonlar ligi maçlarında oluyor derbiler veya normal lig maçlarından neden kaldırıldı bunun da peşine düşmek lazım
POrvZO.png

Şerefsiz birde eğilip bakıyor. Stadda onunla aynı açıdaydım. Önümdeki adamın kafasından görmek için bende eğilip baktım. Ben 100 metreden gördüm bu mal hakem bozuntusu 5 metreden göremedi. Aslında gördü ama çalamadı. Çünkü talimatı belliydi. Bu kadar kişinin ahı bu adamdan çıksın inşallah

ulan ali palabiyik miss gibi hakemi harcadilar düdügünü astirdilar, cüneytede biz astiralim! ama bizim g*tümüz yemez!

Şerefsiz birde eğilip bakıyor. Stadda onunla aynı açıdaydım. Önümdeki adamın kafasından görmek için bende eğilip baktım. Ben 100 metreden gördüm bu mal hakem bozuntusu 5 metreden göremedi. Aslında gördü ama çalamadı. Çünkü talimatı belliydi. Bu kadar kişinin ahı bu adamdan çıksın inşallah
Televizyon başında da ilk gördüğümde hemen penaltı dedim, top çok anormal bir şekilde takıldı. Feghouli enayi mi hemen bıraktı ve itiraz etti, topu alma şansı vardı

Cüneyt o kadar profesyonelce yönetti ki maçı bu maçı size kazandırmayacağım dedi resmen.
Maçın başında ozan ve neto sarı görmeliydi ama göstermedi neden? Çünkü sinerlerdi, direnci giderdi fenerin ama bizim Fernando ve Mariano'ya rahat rahat gösterdi bize kırmızıyı hazırladı kabak Belhanda'ya patladı. Ayrıca Serdar, Janssen olayı da net faul.
Maça gelecek olursak maça iyi başladık ta ki Cüneyt oyunun temposunu düşürünceye kadar ama yine de 35. Dakikaya kadar maçın kontrolü bizdeydi ilk yarının son 10 dakikası fener daha iyiydi. İkinci yarı oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdik, penaltımız verilmedi ama fener de oyundan düşüyordu ki yine orman çocuğu Cüneyt devreye girdi ve çok komik bi kırmızı kart gösterdi Belhanda'ya ve o karardan sonra maçı bizden tamamen aldı son 20 dakika ise fener bi varlık gösteremedi pozisyonu yoktu 10 kişi olmamıza rağmen.
Yani 10 dakika futbol oynayan bi takımdı fener bizden iyi değillerdi şu maçı avrupalı hakem yönetseydi tempoyu yüksek tutardı ve maçı biz kazandırdık ama bu lig kahpe bi lig

LG-K430 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakemleri boşuna maaşa baģlamadilar. O yüzden o konuyu geçin. Adam kendisine ne emredildiyse onu yapti. Biz oyuna bakalim. Kendi sahanda bu kısır futbol anlayisiyla kimseyi yenemezsin. Hem de karsindaki zaten kısırlığı tescillenmis biri. Onun takimini bile birak yenmeyi gol bile atamiyorsan sen de kısır oğlu kısırsın. Muslera'dan basla en uctakine kadar kötüydük. Uc bes dakika iyi oynadik. Bir iki kaleyi bulan ciliz sut disinda ceza sahasina bile giremedik.
Bir de anli sanli tribunlerimiz var. Millet ayakta uyuyordu birden uyandi ve sacmaladi ama keske uyumaya devam etselerdi de bütün dünyaya rezil olmasaydik. Sonucta her zamanki gibi bok gibi bir "dunya" derbisi daha ömrümüzden bir daha geri gelmeyecek iki bucuk degerli saatimizi çaldi. Osuruyim böyle düzenin içine.

SM-G920V cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şerefsiz hakemler ülkede derbi oynanmasını istemiyor, maç öncesi kafalarında planlıyorlar her şeyi.

Federasyonu, insanları ne ki hakemi ne olsun.

Nerde şerefsiz var baş tacı ülkede.

Nah yok. Tudor td falan değil savunmayı bırakın. Takımı geriye yaslayıp oyuna eren'i sokan adam Galatasaray'ı rüyasında görememeli

Haklısınız karşınızda oyun oynatmamaya çalışan Fenerbahçe, Galatasaray'ı yıldıran hakem ve 10 kişi kalmış Galatasaray varken saldırmalıydı değil mi!

Geri
Üst Alt