17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Oz elestiriye de yapmak lazim , 3 mactir fb ye iceride golumuz yok , maclar 0-0 , 0-1 , 0-0 bitti , 90 da josef in golu olmasa 3 mac da 0-0 bitecekti

bjk ye iki sezonda da 0-1 ve 0-1

son 5 derbi ve 0 gol . Yenen 3 gol de fazla degil ama hic atamazsan kazanamazsin

5 derbi macta 0 gol bence kadikoydeki 17 seneden daha acitici bir istatistik

ondan evvel fb ye atilan 3 gol de sneijder .. ondan once de selcuk ... kurtulalim dedigimiz adamlar

bjk ye goller yine sneijder ve yasin ..

bazimiz sneijder e takti , hemen hemen tamamimiz selcuka yasine .. ama is bitirici adamlar susunca gonderilince yerine de is bitirici adam koyacaksin

Yedinciyi şimdi açtım; benim karaciğer -şimdilik- sağlam; canımın sıkkınlığı geçmedi:red:. Toza filan mı başvursam?, hiç denemedim, sorun şu ki nasıl temin edileceğini de bilmiyorum. Tiner gibi ucuz malzemeler de bize yakışmaz!:asd22:...

Seni rakı paklar ozaman abi :D

hakem felan hikaye tudor sattı maçı belhanda sahada yokken rodrigez ile değiştirseydi hem atılmamış olacaktı hemde etkili olacaktık belhandaya rağmen gol geliyordu yavaştan hakem kesti attı 10 kişi yaslandık

Oz elestiriye de yapmak lazim , 3 mactir fb ye iceride golumuz yok , maclar 0-0 , 0-1 , 0-0 bitti , 90 da josef in golu olmasa 3 mac da 0-0 bitecekti

bjk ye iki sezonda da 0-1 ve 0-1

son 5 derbi ve 0 gol . Yenen 3 gol de fazla degil ama hic atamazsan kazanamazsin

5 derbi macta 0 gol bence kadikoydeki 17 seneden daha acitici bir istatistik

ondan evvel fb ye atilan 3 gol de sneijder .. ondan once de selcuk ... kurtulalim dedigimiz adamlar

bjk ye goller yine sneijder ve yasin ..

bazimiz sneijder e takti , hemen hemen tamamimiz selcuka yasine .. ama is bitirici adamlar susunca gonderilince yerine de is bitirici adam koyacaksin

Az Sneijder düşmanlığı yapmadın. Şimdi ararsın.

bunu zaten taraflı tarafsız herkes gördü,fenerliside tinerciside konyalısıda ama bu emiri kimden aldı o önemli bence tüpcüden filan degil

direkt spor bakanı bana göre medyaya söylediklerinden sonra cok acıkta bize karsı biseyler olacagı

Geçen sene karabük maçında hayali verdiği penaltı sonrasında bu maça verilmesi ciddi anlamda rahatsız ediciydi geçen sene de o maçtan sonra şampiyonluktan koparmışlardı. Bu sene de göz göre göre deniyorlar neden mesela derbilerde 6. hakemler yok neden koyulmuyor bunun sorgulanması lazım video hakem neyse vakti var deniyor ama derbi gibi büyük maçlarda neden 6. hakemlere görev verilmiyor. Ciddi anlamda video hakem için yönetimin bastırması lazım yoksa bunlar bizi indirmek için daha çok organizasyon yapacaklardır

Yaptik cunku sneijder yatisa gecti , onemli olan sneijderin yerini doldurmakti

ona bakarsan diger goller de selcuk olcan ve yasindi derbilerde

onlari da hepimiz tukaka yaptik .. cunku bizi bunlara mecbur biraktilar

ikame edemiyorsun su an iste

Arkadaş biz bu maçı haftalar boyunca bekledik ya bugünün gelmesi için bekledik lakin oynanan oyuna ve alınan skora bak :red: Çok büyük hayal kırıklığı oldu. Bu feneri de yenemiyorsan hangi feneri yeneceksin? Hakem makem diye de fazla maval okumaya gerek yok. Bu maçta bir hakem ayarı olacağı çok net belliydi zaten şaşırmadık. Lakin bu takım bu maçta bu kadar etkisiz bu kadar silik oynamamalıydı. Hırvat sığırı icat çıkarmasa, sezon başından beri oynadığımız gibi kendi oyunumuzu oynasak biz bu maçı hakeme rağmen alırdık. Bu akşam itibari ile Tudor ve Belhanda bu takıma ihanet etmişlerdir. Bu akşam itibari ile ikisinden de ümidimi kestim.

Hatirlar misiniz gecen sene rodrigues ilk geldiginde konya maci oynamisti, sabrinin gol attigi mac

hepimiz ne demistik ? Bu bruma nin daha kafasini kaldirip bakan versiyonu falan filan

gel zaman git zaman cok defosu ortaya cikti ama bir sey degismedi , adam buyuk tehdit rakip icin , suratli , pozisyon yaratir , kart gostertir her seyi yapiyor iyi kotu

Seni rakı paklar ozaman abi :D

Rakı hayatım biteli 20 yıla yakın oluyor. Severdim, bir 35 likle şahane çakır keyif durumuna ulaşırdım. Ancak anasonun en çok yetiştirildiği bir bölgede 3-5 gün geçirmekle o kokudan tiksindim. O gün bugündür içemiyorum, defalarca denedim, bir yudumunu yutabilmek bile ciddi işkence.

Biranın tadını çok seviyorum, alkolsüzünü bile diğer meşrubatlara tercih ederim; aşırı bitkin ve aç değilsem fazla tesir etmiyor. Kalitelisini bulursam şarap ve viski diğer favorilerim...

Yaptik cunku sneijder yatisa gecti , onemli olan sneijderin yerini doldurmakti

ona bakarsan diger goller de selcuk olcan ve yasindi derbilerde

onlari da hepimiz tukaka yaptik .. cunku bizi bunlara mecbur biraktilar

ikame edemiyorsun su an iste
2466985_o5e18.jpg

Arkadaş biz bu maçı haftalar boyunca bekledik ya bugünün gelmesi için bekledik lakin oynanan oyuna ve alınan skora bak :red: Çok büyük hayal kırıklığı oldu. Bu feneri de yenemiyorsan hangi feneri yeneceksin? Hakem makem diye de fazla maval okumaya gerek yok. Bu maçta bir hakem ayarı olacağı çok net belliydi zaten şaşırmadık. Lakin bu takım bu maçta bu kadar etkisiz bu kadar silik oynamamalıydı. Hırvat sığırı icat çıkarmasa, sezon başından beri oynadığımız gibi kendi oyunumuzu oynasak biz bu maçı hakeme rağmen alırdık. Bu akşam itibari ile Tudor ve Belhanda bu takıma ihanet etmişlerdir. Bu akşam itibari ile ikisinden de ümidimi kestim.

Maçlarda tempoyu belirleyen hakemler, topun oyunda kalma süresi ne kadar yüksek olursa kazanma ihtimalimiz o kadar yüksek oluyor farkındaysanız dk 15'e kadar iyi bir tempo da maç giderken o sıralarda tehlikeli ataklar sonrası sarı kartlarına ve tempoyu düşürmeye yönelik hamleler yaptı. Kaç pozisyon da avantaj oynatabilecekken maçı durdurdu hatta bir pozisyon da 60 metre sonra avantajı kesip faul verdi. Hakemi yenebilirsin bu doğru bir kavram ama tempoyu azaltırsa yenemezsin çünkü fenere nefes alacak bir süre kazandırıyor. Adamlar 0-20 arasında en az 6-7 kez önemli nokta da top kaybettiler ondan sonra hakem devreye girince top kapma sayımız düştü bunun da başlıca sebebi bize kolay çıkan rakibe çıkmayan kartlar böyle olunca da rakip daha sert mücadele ederken biz o kadar sert topa giremiyorduk. Olan oldu artık önümüze bakmak lazım fakat kulüpten de sert bir açıklama gelmesi şart bir daha eyyamcı cüneyt çakırın bize verilmemesi lazım

Cücü olmaz , mete olur , mete olmaz fırat olur hakeme değil tffye , mhkye ve daha yukarı mercilere tepki göstermeliyiz bjk ve fb de hep kollanıyo biz içerde dışarda anadolu maçlarında bile doğranıyoruz yeter artık bişeyler yapmalıyız.

Cücü olmaz , mete olur , mete olmaz fırat olur hakeme değil tffye , mhkye ve daha yukarı mercilere tepki göstermeliyiz bjk ve fb de hep kollanıyo biz içerde dışarda anadolu maçlarında bile doğranıyoruz yeter artık bişeyler yapmalıyız.

Geçen sene 20-25 puan arası hakemlerden kaybettiğimizi hatırlıyorum ki net şampiyonluktan eden pozisyonlar vardı bence yapılacak olay belli direk video hakem kuralını getirmeliyiz bu işin başka olayı kalmadı

İyi yönden bakarsak en azından saçma sapan bir gol yiyerek yenilmedik. Burada Fernando ve Maicon’un sağlam duruşu etkili old

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni staddan hotele yetistik.

Cücü ABV
Feghouli kötüydü
Belhanda CÖP OGLU CÖP. Öyle böyle degil yani. Tv de daha iyi gözüküyordu.
Latolevici adam degildir . Lisansini yirtin.

Ndiaye
Tolga
Fernando

Top 3 dü bizde, ardindsn Maicon

neyse artık kısmet değilmiş belki kupada denk geliriz yada kadıköyde yıllardır beklenen galibiyeti alırız .. en nihayetinde hala 8 puan gerimizdeler bjk ile maç fazlasıyla 9 yarın ne olacağı belli olmaz başak ters takım..

gelecek hafta trabzonu mutlaka yenmeliyiz.

Son düzenleme:
Negatif bir rekor olusmus bu mac ile galiba. En uzun süre derbi kazanamama "rekorunu" kirmisiz herhalde.

TRT de buna benzer birsey diyorlardi, kendimi tv ye veremedigim icin tam dinlemedim.

capsiz tudor yuzunden macta bir ara 5 defans 4 on libero ve beyinsiz erenle oynuyorduk.

inanilir gibi degil.

Birinci sorumlu hakem dersek kendimizi kandırırız. Hakem kötüydü de biz çok mu iyi futbol oynadık. Biz biraz oynasak fb zaten kendi kendine gol yiyecekti. Adamların gol yemediği maç yok ya. Biraz baskı kursak gol gelecekti. İkinci yarının ortaları hariç hiç baskı kuramadık. Hiçbir şey oynayamadık maalesef. Tudor da hem sistemi değiştirmesi hem de kırmızı göreceği maçın başından belli olan Belhanda'yı çıkarmaması ile sınıfta kaldı.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt