17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Kaybedilen 2 puanın sorumlusu % 50 Tudor, % 50 Cüneyt Çakır. 90 dakika boyunca sadece sağdan gelebildik ciddi olarak. Sol kanat hiç yok. Koysana Garry'i. Gomis/Eren neden değiştirdi sanki 100 tane orta geldi de Gomis dünyaları kaçırdı. Kırmızıdan sonra sahamıza hapsolduk, o zaman da Garry çok etkili olurdu kontalarda. Belhanda çıkıp Eren/Gomis çift forvet yapabilirdi. Belhanda çıkıp Tolga merkeze, Garry sola, Ndiaye 8 numaraya geçebilirdi. Hiçbirini yapmadı. 3-5-2 saçmalığıyla başladı o da ayrı bir facia. Yine de şu kadronun kurulmasındaki emeklerinden dolayı kredisi olmalı bizde.

ama adam ilginc bir sekilde 3lü oynayınca iyi oynadıgımızı düsünüyor hala daha anlayamadı 3lü oynayınca resmen takımı mahvettigini

bu 3lü inadı devam ederse hakemlerden önce cekecek ipimizi

bu trtdeki çulcu nedir yaw faul değil diyor serdarın pozisyona bi insan bu kadar taraflı olabilirmi bir de hakem yorumcusu bu

Ben mi çok şey bekliyorum bilmiyorum ama bu kadronun potansiyeli feneri de hakemi de üst üste koyup yenmeliydi, Yeni Malatya'nın bile 4 net pozisyona girdiği bi takımın ceza sahasında çoğalamayan bi takım vardı bana bunu kimse anlatamaz. Evet belki penaltı ile bu maçı kazanabilirdik ama bu neyi değiştirirdi bilmiyorum. Düşünün en kuvvetli rakiplerin 8 puan önündeyken bile kafamız rahat değilse sorun ciddi demektir. Elalemin "Henüz ciddi bir rakiple oynamadılar" laflarını bile haklı çıkardık. İç sahada bile bu takım böyleyse deplasman derbilerinde nasıl reaksiyon verecek düşünmek bile istemiyorum. Geçen sezon takımın çapı bu diye bahaneler vardı, alın buyrun şu takımla bile ceza sahasına girmekte zorlandık daha ne söylenir ki. Yazık gerçekten.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen gider saçma sapan rock makili koreografi yaparsan 12 numara orglu ergen itler bunu kötüye yorar. Lan artık hayalperestlik de değil bu bildiğin şizofrenilik . Adamlar rock yi paralelci yaptı ya la yuh arkadaş

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugun lige balans ayarı cekildi bencede bunu 2 kisi yaptı biri cüneyt öbürüde tudor ,önce tudor ayar cekti ben korkuyorum diye sonrada çakır

Psikolojik üstünlük müdür ne karın ağrısıdır bu takım tekrardan onu kazanmalı. Melo'lu dönemde zirve yapmıştık bu konuda. Tribünleri de ateşliyordu.

Başımın ağrısı daha yeni geçiyor.Kafayı yiyeceğim.Bu adi,şerefsiz,onursuz,gurursuz hakem tayfasının gelmişini geçmişini...Belhanda denilen laubali herifte bugünden sonra forma yüzü görürse Tudor'un bahsettiği forma adaletine de sokarım arkadaş.O herif ilk günden itibaren içimize sinmeyen bir transferdi.Devre arası veya sezon sonu ilk teklifte gönderelim.9 hafta oldu sabrettik ama yeter artık.Başlarım onun mücadeleci,top kapan oyununa:mad:

60aaa32fb42a1058b0d75d756aa52c1f.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Fenerbahçe son 22 resmi maçının 20'sinde gol yedi. Gol yemediği 2 maç, Galatasaray maçları.

Tudor maçı verdi. Gümbür gümbür başlamamız gereken maça temkinli başladık. 2 senedir derbi kazanamıyoruz bu kafayla daha kazanamayız.

Harika bir 6 numaramız var, defansımız yıllar sonra iyi denebilecek düzeyde, kanatlarımız total olarak vasat üstü, forvetimiz şu ana kadar ligin en iyi futbolcusu...

Gel gelelim orta saha üstünlüğünü ele alamıyoruz. Belhanda-Ndiaye ikilisini aynı takımda düşünmek bir planlama hatasıdır, en başından söylemiştim ki defo daha çok da Belhanda' dan kaynaklanıyor...

Ndiaye- Belhanda yerine Castro-Ndiaye çok daha verimli olurdu; üç yıl için toplamda 15 milyon Euro da az borçlanmış olurduk. Yahut Belhanda' ya verilenle çok daha iyisi alınabilirdi...

İki bira fondipledim kendime geldim, tavsiye ederim. İnsanı sinir hastası edecek potansiyale sahip bir maç izledik, az buz bir şey değil.

trabzonu ve basaki yeneriz. bizim belalimiz derbiler. bu sene icerideki bjk maci haric derbi kazanamayiz.

bu senaryo tutarsa zaten sampiyonuz

ama okadar kolay yar etmeyecekler gibi,bu arada bugun lige verilen balans ayarı fener icin verilmedi tamamen tinerciler icin verildi

yoksa fenerin oyuncusuda taraftarıda hocasıda sampiyon olamayacaklarını biliyor

dirar cıkmıs diyor fizik gücümüz yetmiyor maalesef yani bizden cok sey beklemeyin diyor resmen

ama bu cüneyt korkuttu beni bunun gibi 2 maca daha hakem versinler ozaman yanarız

Bütün hafta çoğu spor programını takip ettim hafta boyunca cüneyt çakıra bizim camia hariç karşı camia ve medya tamamen baskı altına aldı. O penaltıyı gördü hatta düdüğünü aldı ama veremedi nedeni çok basit tüm hafta tüm medya 11 puan çıkarsa lig biter söylemleri vardı hatta fenerbahçe camiası da cüneyt verildi bu maç gitti algısı yarattı. Cüneyt dakika 1'de adam gibi hakem olduğunu gösterse ozan tufan'a anında sarı kart verirdi ama veremedi.

Size daha da ilginç bir şey söyliyeyim ilk 15 dakika tempo yüksekken pozisyonlara giriyorduk, cüneyt baktı bunlar harıl harıl gelmeye başladı diyip o andan itibaren avantaj kuralını bile oynatmamaya başladı hatta oyunu yavaşlatabildiği kadar yavaşlattı.

İki bira fondipledim kendime geldim, tavsiye ederim. İnsanı sinir hastası edecek potansiyale sahip bir maç izledik, az buz bir şey değil.

Yedinciyi şimdi açtım; benim karaciğer -şimdilik- sağlam; canımın sıkkınlığı geçmedi:red:. Toza filan mı başvursam?, hiç denemedim, sorun şu ki nasıl temin edileceğini de bilmiyorum. Tiner gibi ucuz malzemeler de bize yakışmaz!:asd22:...

Bütün hafta çoğu spor programını takip ettim hafta boyunca cüneyt çakıra bizim camia hariç karşı camia ve medya tamamen baskı altına aldı. O penaltıyı gördü hatta düdüğünü aldı ama veremedi nedeni çok basit tüm hafta tüm medya 11 puan çıkarsa lig biter söylemleri vardı hatta fenerbahçe camiası da cüneyt verildi bu maç gitti algısı yarattı. Cüneyt dakika 1'de adam gibi hakem olduğunu gösterse ozan tufan'a anında sarı kart verirdi ama veremedi.

Size daha da ilginç bir şey söyliyeyim ilk 15 dakika tempo yüksekken pozisyonlara giriyorduk, cüneyt baktı bunlar harıl harıl gelmeye başladı diyip o andan itibaren avantaj kuralını bile oynatmamaya başladı hatta oyunu yavaşlatabildiği kadar yavaşlattı.

bunu zaten taraflı tarafsız herkes gördü,fenerliside tinerciside konyalısıda ama bu emiri kimden aldı o önemli bence tüpcüden filan degil

direkt spor bakanı bana göre medyaya söylediklerinden sonra cok acıkta bize karsı biseyler olacagı

bu takim fenerbahceyi yenebilecek potansiyeldeydi. ben cuneyti falan bilmem isi kendin bitireceksin. cuneyt eyyami hep yapiyor bizim kadro her ikisinide yenecek duzeydeydi. bu takimin derbi problemine cozum bulmak lazim.

Geri
Üst Alt