Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Içimizi kararttın be renkdaşBen mi çok şey bekliyorum bilmiyorum ama bu kadronun potansiyeli feneri de hakemi de üst üste koyup yenmeliydi, Yeni Malatya'nın bile 4 net pozisyona girdiği bi takımın ceza sahasında çoğalamayan bi takım vardı bana bunu kimse anlatamaz. Evet belki penaltı ile bu maçı kazanabilirdik ama bu neyi değiştirirdi bilmiyorum. Düşünün en kuvvetli rakiplerin 8 puan önündeyken bile kafamız rahat değilse sorun ciddi demektir. Elalemin "Henüz ciddi bir rakiple oynamadılar" laflarını bile haklı çıkardık. İç sahada bile bu takım böyleyse deplasman derbilerinde nasıl reaksiyon verecek düşünmek bile istemiyorum. Geçen sezon takımın çapı bu diye bahaneler vardı, alın buyrun şu takımla bile ceza sahasına girmekte zorlandık daha ne söylenir ki. Yazık gerçekten.
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
neyse artık kısmet değilmiş belki kupada denk geliriz yada kadıköyde yıllardır beklenen galibiyeti alırız .. en nihayetinde hala 8 puan gerimizdeler bjk ile maç fazlasıyla 9 yarın ne olacağı belli olmaz başak ters takım..
gelecek hafta trabzonu mutlaka yenmeliyiz.
Bu kadroyla iç sahada yenemiyorsan deplasmanda hiç yenemezsin, onu geç. Beraberliğe yatmalıyız, belki puan şansımız olur ama 3 puanı direk geç yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam ayağıyla yetişemiyor, kafayla yetişemiyor top geçerken hızı kesiliyor bariz gördüğü pozisyonu vermiyor tek kelimeyle yazık, önünde adam olsa dersin ki göremedi önü istanbul boğazı gibi bomboş ama nedense görmemezlikten geliyor. Eğer ki şu olayı CL'de önemli bir maçta yapsa kariyerini bitirirlerdi. Bir de derbilerde neden 6. hakemler yok şampiyonlar ligi maçlarında oluyor derbiler veya normal lig maçlarından neden kaldırıldı bunun da peşine düşmek lazım
![]()
Televizyon başında da ilk gördüğümde hemen penaltı dedim, top çok anormal bir şekilde takıldı. Feghouli enayi mi hemen bıraktı ve itiraz etti, topu alma şansı vardıŞerefsiz birde eğilip bakıyor. Stadda onunla aynı açıdaydım. Önümdeki adamın kafasından görmek için bende eğilip baktım. Ben 100 metreden gördüm bu mal hakem bozuntusu 5 metreden göremedi. Aslında gördü ama çalamadı. Çünkü talimatı belliydi. Bu kadar kişinin ahı bu adamdan çıksın inşallah
Nah yok. Tudor td falan değil savunmayı bırakın. Takımı geriye yaslayıp oyuna eren'i sokan adam Galatasaray'ı rüyasında görememeli