17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Bence suan yaratilmak istenilen hava bizim yararimiza. Birakin yeneceklerini dusunsunler.

Haftaya fislerini cekip bu ise bir son verecegiz.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahadan sildiğimiz başka maç hatırlamıyorum gerçekten talihsiz olmuş, hemde çok talihsiz.

Atak yapan taraftık ama pozisyonel bir zenginlik yoktu,Sneijder'in ilk yarıda kaleciden dönen topu atamayışı var bir de Garry'nin pozisyonu 2. yarıda.3-1 ve 1-2 biten maçları geçelim,3-2 kazandığımız bir kupa maçı var 2006'da,o maç da Fener'i sahadan sildiğimiz maçlar arasına girer bu maçın önünde.

İzlemeyenin kim olduğu çok açık bence. Uzatmayalım çünkü realiteden kopuksunuz.
Fenerin tek şutu yok sneijderin gary in yüzde yüzlük iki pozisyonu var
Realiteyi konuya yazma konuyu okuma olarak algılayan sensin
Birşey bildiğin yok senin gibi iki tane düşünenle hayal alemimde yaşıyorsun
76bb38ab1e5ebf6dd69e4131b0142e8b.jpg
a3899e1d3b490f754e6ac91eedae10c5.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bu güzelim ülkemin insanları neden bu kadar unutkan. Siz futbolu takip ettiğiniz süre sarfında fener tarafından başka bir davranış gördünüz mü? Bu hep böyle idi neden açıklamalar sebebi ile, taraftarlarının yazdıkları sebebi ile kendinizi boş yere geriyorsunuz? Maça kadar işimiz z, zira daha Aziz ile Mahmut konuşmadılar.

Bence suan yaratilmak istenilen hava bizim yararimiza. Birakin yeneceklerini dusunsunler.

Haftaya fislerini cekip bu ise bir son verecegiz.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum, hangi sene hatırlamıyorum ama kadıköy'deki bir maçta hemen hemen herkes fark yememizi bekliyordu, yanılmıyorsam hoca hagi'ydi hatta baroş'un 90+3'te topu direkten dönmüştü... O maçtan önce fener için oluşturulan havanın aynısı vardı bu akşama kadar, Allahtan dağıldı. Derbilerde özellikle iç sahadaki maçlarda ağır favori gösterilmek iyi bir şey değil, ters tepiyor.

Darmadağın edeceğimizi düşünmüyorum zor maç olacak ama 2-0, 2-1 gibi bir skorla yeneceğiz bence. Yeter ki Tudor saçmalamasın.

Katılıyorum, hangi sene hatırlamıyorum ama kadıköy'deki bir maçta hemen hemen herkes fark yememizi bekliyordu, yanılmıyorsam hoca hagi'ydi hatta baroş'un 90+3'te topu direkten dönmüştü... O maçtan önce fener için oluşturulan havanın aynısı vardı bu akşama kadar, Allahtan dağıldı. Derbilerde özellikle iç sahadaki maçlarda ağır favori gösterilmek iyi bir şey değil, ters tepiyor.

Darmadağın edeceğimizi düşünmüyorum zor maç olacak ama 2-0, 2-1 gibi bir skorla yeneceğiz bence. Yeter ki Tudor saçmalamasın.

O maç 0-0 bitmişti,Baros'un topunda Terim vardı ve 2-2 bitmişti maç.

Skor anlamında ben de düşünmüyorum ama oyun anlamında darmadağın edeceğimiz neredeyse kesin bence.

O maç 0-0 bitmişti,Baros'un topunda Terim vardı ve 2-2 bitmişti maç.

Skor anlamında ben de düşünmüyorum ama oyun anlamında darmadağın edeceğimiz neredeyse kesin bence.

Oyunu rakip sahaya yıkabilirsek yani ''darmadağın'' edersek skor gelir bence. Basit pas hatalarından çok çekiniyorum, Belhanda'nın performansından emin olsam çok daha rahat olurdum ama emin olamıyorum, çok kötü de oynayabilir, iyi de oynayabilir. Bir de Tudor faktörü var, garip bir şey denemez inşallah.

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando-Tolga
Feghouli-Ndiaye-Belhanda
Gomis

top %75 ile bizde olur. bu orta sahaya üstünlük kurabileceğini sanmıyorum. tolganın bu maça yetişmesi lazım

Oyunu rakip sahaya yıkabilirsek yani ''darmadağın'' edersek skor gelir bence. Basit pas hatalarından çok çekiniyorum, Belhanda'nın performansından emin olsam çok daha rahat olurdum ama emin olamıyorum, çok kötü de oynayabilir, iyi de oynayabilir. Bir de Tudor faktörü var, garip bir şey denemez inşallah.

Yıkarız ama son vuruş yüzdemiz düşük olur gibi geliyor bana.

Belhanda stres yapmayacağı için iyi oynayabilir bence.Herkes Gomis diyor ama ters köşe olacağız gibi.

Erken ve buyuk konusmanin anlami yok. Temkinli olmak lazim.
Hucuma cikarken cok top kaybediyoruz.ters kanada hizlica top atabiliyorlar.orta actirmamak lazim bu konulara dikkat etmemiz lazim.

Yıkarız ama son vuruş yüzdemiz düşük olur gibi geliyor bana.

Belhanda stres yapmayacağı için iyi oynayabilir bence.Herkes Gomis diyor ama ters köşe olacağız gibi.

Belhanda konusundaki problem orada zaten. Altına düşmez diyebileceğimiz bir standardı yok adamın, aşırı dengesiz. Yeri geliyor amatör topçu yapmaz dediğin hatalar yapıyor, ortada hiç birşey yokken saçma sapan pas hataları yapıyor. Sonra bir bakıyorsun, müthiş bir ara pası atmış falan, garip bir adam.

Belhanda konusundaki problem orada zaten. Altına düşmez diyebileceğimiz bir standardı yok adamın, aşırı dengesiz. Yeri geliyor amatör topçu yapmaz dediğin hatalar yapıyor, ortada hiç birşey yokken saçma sapan pas hataları yapıyor. Sonra bir bakıyorsun, müthiş bir ara pası atmış falan, garip bir adam.

Derbide en büyük tehlikelerden biri de o.Kaptırdığı topla gol de yersek şaşırmam. :asd:

maca basladigimizda ilk 20-25 dakika mariano takimi ataga cikarmali. onun enerjisi ve patlama gücüyle feneri kendi sahasina mahkum ederiz.

sonrasinda fernando üzerinden oynamaliyiz. zaman zaman da maicon'un uzun toplari ve oyuna girecek selcuk'un üzerinden gidebiliriz.

ndiaye kafasini kaldirmadan merkezden basip gitmeye kalkar, topu da kaybederse ciddi anlamda tehlike olur.

belhanda'nin paslari artik kisa düsmemeli. su topu adam gibi kullansin tamamdir. adam acayip yetenekli zaten.

feghouli ve rodrigues genelde kanatta kalmali, cok iceriye girmemeli ama arada gomis'e destek olacak 2 oyuncu olmasi lazim ceza sahasi icerisinde ve etrafinda.

burada belhanda, zaman zaman feghouli ve ndiaye ön plana cikiyor. rodrigues'in son vurus becerisi pek yok, o cizgide kalip isla'yi yormali.

serdar, linnes/lato bunlar da gereksiz yere topla riskli islere girismemeli. garanti oynayip daha becerikli adamlara vermeli topu.

Son düzenleme:
O değilde uzun bir aradan sonra 50 bin kişi olacak stadda şimdiden heyecanlanıyorum nasıl geçicek günler :D

Yaw amma sıktınız şöyle yapmalıyız böyle yapmalıyız gibisinden bişey oynadıkları yok şu gereksiz tabuyu kıracağımız rahat bir maç olacak

Atak yapan taraftık ama pozisyonel bir zenginlik yoktu,Sneijder'in ilk yarıda kaleciden dönen topu atamayışı var bir de Garry'nin pozisyonu 2. yarıda.3-1 ve 1-2 biten maçları geçelim,3-2 kazandığımız bir kupa maçı var 2006'da,o maç da Fener'i sahadan sildiğimiz maçlar arasına girer bu maçın önünde.
Evet öyle bu yüzden talihsiz bir açıklama olmuş ve bunu istatistik üzerinden sürdürmesi trajikomik bir hal aldı. Süper Final öncesi normal sezonda Kadıköy'de oynadığımız ve 2-2 biten maçta bile geçen sezon içerde oynadığımız maçtan daha etkiliydik.

50 bin taraftarın itici gücü mutlaka olacaktır. Susmamak gerekir

“Selçuk derbide oynamamalı.”

Geri
Üst Alt