17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Evettt tatlı rekabetler başladı

1.serdar mı denayer mi?
2.linnes mi latovlevici mi?
3. tolga mı selçuk mu garry mi?

Geri kalan 8 kişinin yeri banko. Bakalım geri kalan 3 isim kim olacak

Evettt tatlı rekabetler başladı

1.serdar mı denayer mi?
2.linnes mi latovlevici mi?
3. tolga mı selçuk mu garry mi?

Geri kalan 8 kişinin yeri banko. Bakalım geri kalan 3 isim kim olacak

1) Formda olan bir Serdar Aziz kesilmez ama şu plan da yapılabilir fenerbahçe üzerimize çok gelemeyeceği için top kullanan, topla ileriye çıkabilen özellikle rakip kontraya çıkarken topun önüne kesecek oyuncu Denayer olabilir bu meziyetleri de var neden değerlendirmeyelim 2 stoper de iyi top kullanırsa rakip tamamen bunalıma girer
2) Tartışmasız Linnes olmalı en azından hızını kullanabiliriz ama diğer maçlar için lato olabilir bu maç özelinde sol bek mevkisine Linnes ilk tercih olmalıdır
3) Tolga mı Selçuk mu sorusundan çok ''Garry mi Tolga mı Selçuk mu?'' daha iyi olabilir
-Garry ne kadar konya maçında kötü oynasa da rakibi delici özelliği olan bir oyuncu ve hırs konusunda da inancım tam elinden gelenin en iyisini yapacaktır hatta en iyi maçını oynama ihtimali de var sadece hücum olarak düşünmemek lazım geriye de ciddi anlamda koşuyor yardım ediyor sanki rakibin çıkmamasını sağlamak için Garry daha iyi olacaktır
-Tolga 3-4 haftadır ortalıklar da yok form düzeyine yansır mı o da tartışılır ama sağlıklı bir tolga bu takımda olmalı
-Selçuk; finlandiya maçında ilk sinyalleri verirken konya maçında gizli kahramanlarından oldu tabi ki selçuğu bi anda 11'e koymak en ufak hatada onu taraftarın önünde büyük bir baskıya sokabilir o yüzden selçuk konusunda çok negatif olmasam da skor iyiyse 60-70 civarında girip taraftara futbolu özlediğini gösterip ilk adımı atmalıdır
-Garry > Tolga > Selçuk

Son düzenleme:
Diger Anadolu takimlarina ne yaptiysak bunlara da ayni tarifeyi uygulayacagiz. Kuslara 90 dakikada devri alem yaptiricaz. Once Mariano, Fernando ve Maicon ile Amazon gibi kivrilip iclerinden akip gidicez. Gomis ile Paris'te gol rallisine baslayacagiz. Belhanda ve Feghouli ile Kuzey Afrika collerinde sicaktan kavurup kum firtinasina tutucaz. N'Diaye ile Dakar'da ralliyi bitiricegiz. Korkunc Lato ile kaziga gecirdikten sonra Tolga ve Serdar ile de Izmir marsiyla evlerine yollayacagiz. Ben en az dort diyorum. Daha az yerlerse opup baslarina koysunlar.

Derbi haftasından günaydın. Herkes olumsuz düşüncelerini kenara bıraksın. Heyecanımızı koruyalım ama çok da abartmayalım. Sadece üç puan alacağımız bir karşılaşma olacak.

Antu da maç konusuna baktım 5 sayfa yorum yapılmış hepsi kolay maç demiş koyar geçeriz arkadaş neye guvenipte böyle konuşabiliyorlar Malatya yendiler diye hemen havaya mi girdiler ne bunları si......k farz oldu öyle böyle değil ama

Kafası şimdi geldi..

weekend-afternoon-randomness-37-photos-215.jpg

Bunalıyorum sabri daralıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence kilit oyuncu belhanda büyük ihtimal ağır antrenmanlara tam alışamadı fiziki anlamda düşüşte 6 günde de zor toparlanır
Zaten takımı şahlandıran belhanda bence
Çok tatsız bir maç bekliyorum ve beraberlik çıkar hakemde beraberlik ister
Tabi belhanda beklenmedik şekilde diri olursa ezerek yeneriz
Zaten sezon başında tolga ndiaye ve belhanda sayesinde 1.5 kişi fazla oynuyorduk

konuda kuşlar görüyorum sanki. Uzun zaman sonra derbi haftası yazanları takibe alın. Kazandığımızda yazmasalar hepsini şutlayın

Bence kilit oyuncu belhanda büyük ihtimal ağır antrenmanlara tam alışamadı fiziki anlamda düşüşte 6 günde de zor toparlanır
Zaten sezon başında tolga ndiaye ve belhanda sayesinde 1.5 kişi fazla oynuyorduk
neden 6 gun ? Iki macimiz arasinda 8 gun var.
Sutlayin bu kusu.

Pazar günü tecavüz edeceğiz kuşlara

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bhandayi bende pek begenmiyorum da, kuslara yem etmem yinede. Bu agir sacmalik olmus . Belhandanin belkide su ana kadar tek iyi oldugu sey diri olmasidir. O kadar top kapma kosma vb.

Geri
Üst Alt