17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Derbinin İddaa oranları belli oldu: Galatasaray (1.85), Beraberlik (3.10), Fenerbahçe (2.90)

Bir güzel haber vereyim. Ankara'da ki dostlarımıza Melih Gökçek istifa ediyormuş. :)

Yurtdışından geleceğim maça. Benim kombinem vardı, tek maçlık bilet çıkmaz diye eşime de 1600 lira verip 3 maçlık bilet aldım. Şimdi aynı yer sadece Fenerbahçe maçı için 800 lira. Ben genel satışa bilet kalmaz derken 6. kategoride bile yer var. Yok yere 800 lira zarara girdik.

diger iki mac biletini de belesci berata ver. sevaptir.

Yahu kuşların forumlarınada baktımda arkadaş bu güven nerden geliyo bunlara , hayır oynadıkları futbolun fersah fersah uzerindeyiz 8 puan takmışız , Maç bizim evimizde medyada ve bunlarda öyle bi algı varki kesin kazanıcaklarmış beraberlik bile düşünmüyolarmış sinir ediyolar beni 3 den aşağı atmayız inşallah.

bugün kantinde arkadaşlarla oturdum ikisi fenerli biri bjkli biri de gsli idi. kuş sevdalıları kendilerinden emin şekilde fener malatya'ya oynadığı oyunu size oynarsa yenilirsiniz dedi. ben zor da olsa yenebiliriz dedim . fenerli arkadaşlardan biri gs yenerse lig biteceği için maçı size vermezler dedi. diğeri 0-0 dedi. koyu bir tartışma başladı .

gsli arkadaşım fenerli arkadaşla iddiaya girdi. beraberlikte bir şey yok ya fener ya gs alacak dendi. orda bulunan herkese yemek ısmarlamasına .
bakalım sonuç ne olacak ben de merak ediyorum . ama sizler gibi uçmuyorum çünkü birçok fener derbisi yaşamış biri olarak temkinliyim açıkçası .
ama forumdaki havaya baksan fenere 5 atarız modundalar.
ayaklarınız yere bassın fener anadolu takımlarına oynadığı oyunu bize oynamıyor en az 3 katını oynuyor. işin içine hakem + şans da girince işler değişiyor tabi.

kırmızı yemezsek sakatlık olmazsa 2. yarı fenerin enerjisi azalınca bastırırsak maçı alabiliriz.

Sadece locada mi içebiliyoruz stadda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir güzel haber vereyim. Ankara'da ki dostlarımıza Melih Gökçek istifa ediyormuş. :)

Belediyenin önüne polis yığılmış.

DMQSYqHWkAA1v6I.jpg

Yurtdışından geleceğim maça. Benim kombinem vardı, tek maçlık bilet çıkmaz diye eşime de 1600 lira verip 3 maçlık bilet aldım. Şimdi aynı yer sadece Fenerbahçe maçı için 800 lira. Ben genel satışa bilet kalmaz derken 6. kategoride bile yer var. Yok yere 800 lira zarara girdik.
Sana koymaz Atakan'cım.

Favori olmamiz beni biraz geriyor ve tedirgin ediyor. Ama nolursa olsun kazanacağımızı dusunuyorum.

Ben de bir sürü derbi maci gördüm. Hatta Johnson'in uyuz golünü ve play off macini, 3-4'lük maci unutmadim. Ve daha baska nicelerini. Ve hic bir derbide ezer geceriz dememisimdir. Skor onemli degil, 1-0 olsun bizim olsun demisimdir. Ama hic bir zaman da korkmamis, super tedirgin olmamisimdir. Ustelik mac sahamizda. Tamam konsantre olalim, sakin olalim. Ama anlamadigim sey burada guya GS taraftarlari berabere biter, aman yenilmeyelim, aziz herkesi satin almistir kesin yenilicez gibi abuk subuk sifir özgüvenle "destek" verdiklerini mi saniyorlar? Bu nasil taraftarlik? Oyle duygularim, düsüncelerim olsa kendime saklar yine de toplu ortamlarda yenecegimizi soylerdim. Biraz kendinize, takiminiza güvenin ya. Rakibin hic bir vasfi yok. Bize karsi degisik oynadigi zamanlar ancak kadikoy'deki maclardir. Fenerlilerin oyununa geliyorsunuz sanki. Futbolu katlemeye yemin etmis gibi oynayan su takima acimadan vurdukca vurmaliyiz ki kendilerine gelemesinler.

SM-G920V cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes/Lato
Ndiaye-Fernando-Tolga/Selçuk
Feghouli-Belhanda
Gomis

Rodirgues maça yetişirse yedekten koz olur

Geri
Üst Alt