Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Derbinin İddaa oranları belli oldu: Galatasaray (1.85), Beraberlik (3.10), Fenerbahçe (2.90)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurtdışından geleceğim maça. Benim kombinem vardı, tek maçlık bilet çıkmaz diye eşime de 1600 lira verip 3 maçlık bilet aldım. Şimdi aynı yer sadece Fenerbahçe maçı için 800 lira. Ben genel satışa bilet kalmaz derken 6. kategoride bile yer var. Yok yere 800 lira zarara girdik.
Bir güzel haber vereyim. Ankara'da ki dostlarımıza Melih Gökçek istifa ediyormuş.![]()
Sadece locada mi içebiliyoruz stadda
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana koymaz Atakan'cım.Yurtdışından geleceğim maça. Benim kombinem vardı, tek maçlık bilet çıkmaz diye eşime de 1600 lira verip 3 maçlık bilet aldım. Şimdi aynı yer sadece Fenerbahçe maçı için 800 lira. Ben genel satışa bilet kalmaz derken 6. kategoride bile yer var. Yok yere 800 lira zarara girdik.
diger iki mac biletini de belesci berata ver. sevaptir.
Sana koymaz Atakan'cım.
1.85 2.90 çok sıkıntılı. Orana göre bizim galibiyetimiz olası degil. Tek olası durum üst
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abi gs aşkına beni maça gönderdiger iki mac biletini de belesci berata ver. sevaptir.