17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Derbinin İddaa oranları:

Galatasaray: 1.85
Beraberlik: 3.10
Fenerbahçe: 2.90

Serkan renktaşımın totemleriyle bizi mühim bir zafere ulaştıracağı konusunda şüphe duymamaktayım

YouTube

Nufus sayımı yapılsın gerçek ortaya çıksın
25 milyon köpek varsa ortaya çıksın !

Nufus sayımı yapıldı gerçek ortaya çıktı
5 milyon Fenerli var onlarda ibne çıktı !!!

antudaki mallar Galatasarayın defansı çok kötü, fark atarız falan diyorlar hahahahaha. Ligin en az gol yiyen takımıyız adamlar 2 katımız gol yemiş biz hiç atamayacaz ama onlar bize fark atacak. Bunlar tinercilere döndü iyice aziz yüzünden kafayı sıyırdılar :asd22:

Fark atıp hadlerini bildirip gönderelim çomarları

hmmm demek mac var severim mac izlemeyi

antudaki mallar Galatasarayın defansı çok kötü, fark atarız falan diyorlar hahahahaha. Ligin en az gol yiyen takımıyız adamlar 2 katımız gol yemiş biz hiç atamayacaz ama onlar bize fark atacak. Bunlar tinercilere döndü iyice aziz yüzünden kafayı sıyırdılar :asd22:

Fark atıp hadlerini bildirip gönderelim çomarları

Harbi ya neyin kafasını yaşıyolar hayret bişey :D derbide top göremiyecekler malatya maçına bakıp umutlansınlar daha iyi oldu böyle koyması daha zevkli olacak

Harbi ya neyin kafasını yaşıyolar hayret bişey :D derbide top göremiyecekler malatya maçına bakıp umutlansınlar daha iyi oldu böyle koyması daha zevkli olacak

fener bizi böyle yakalasa tarihi fark atar, normal galibiyete fazla sevinmem tarihi hezimet istiyorum önde pres ile bocalatıp allah ne verdiyse atmak lazım

fener bizi böyle yakalasa tarihi fark atar, normal galibiyete fazla sevinmem tarihi hezimet istiyorum önde pres ile bocalatıp allah ne verdiyse atmak lazım

Aynen öyle maça baskılı başlamak lazım son 15 dk gibi bastırmalıyız ilk 15 dk da o arada 1 tane atmak şart ilk golü attıktan sonra gerisi rahat gelir orta sahalarıda , defanslarıda hataya çok müsait zaten ne kadar önde bassak o kadar avantajlı anadolu takımıyla maç yapar gibi olmalıyız.

bu hafta üye olanlar herkes potansiyel KUŞTUR

aman dikkat edelim

ve küfürlü youtube tezahuratlarını da paylaşmaya devam edelim

Tarihi hezimet falan olmaz, geçin onları. Kazanırsak max 2 farklı kazanırız. Ben 1-0 olsun da bizim olsun havasındayım. Zira bunlara karşı 10 pozisyona girsek max 1'ini atabiliyoruz. Onlarsa 2 pozisyona girseler 1'ini gol yapıyorlar. İstatistiksel farkı yaratan da bu net olarak. İzlediğim GS-fb maçları içerisinde FB'yi şanssız olarak gördüğüm tek maç 15-16 sezonunda 0-0 biten bizim sahadaki maçtı. O maç dışında şanslı tarafın biz olduğunu neredeyse hiç görmedim abartısız olarak.

Tarihi hezimet falan olmaz, geçin onları. Kazanırsak max 2 farklı kazanırız. Ben 1-0 olsun da bizim olsun havasındayım. Zira bunlara karşı 10 pozisyona girsek max 1'ini atabiliyoruz. Onlarsa 2 pozisyona girseler 1'ini gol yapıyorlar. İstatistiksel farkı yaratan da bu net olarak. İzlediğim GS-fb maçları içerisinde FB'yi şanssız olarak gördüğüm tek maç 15-16 sezonunda 0-0 biten bizim sahadaki maçtı. O maç dışında şanslı tarafın biz olduğunu neredeyse hiç görmedim abartısız olarak.

saka mi lan bu.. pozisyon bulamadiklari macta 1-0 yenildik.
iki pozisyon bulduklari macta kadikoyde 2-2 berabere kaldik.

saka mi lan bu.. pozisyon bulamadiklari macta 1-0 yenildik.
iki pozisyon bulduklari macta kadikoyde 2-2 berabere kaldik.
Ben iyimser yazmıştım yine ama düşününce cidden söylediğin kadar var. Bize karşı %100 son vuruşla oynuyorlar hemen hemen, inanılmaz bir olay.

göztepe küme düşsün forumda 3 gün bayram ilan edeceğim.
Bu postun sonrasi ben fatiii
c4de21a6c2d457a63f81a7231767f0d8.jpg

Geri
Üst Alt