- 20 Haziran 2011
- 61.265
- 68.727
- 4.758
Sarper Yıldırım kank salmamakta israrli gorunuyor Kenan beniElli lira mı lan yüklü girmek? Ne yapacaksın o kadar parayı, öte tarafta Sakıp emice ile mi yiyeceksin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper Yıldırım kank salmamakta israrli gorunuyor Kenan beniElli lira mı lan yüklü girmek? Ne yapacaksın o kadar parayı, öte tarafta Sakıp emice ile mi yiyeceksin.

@Sarper Yıldırım kank salmamakta israrli gorunuyor Kenan beni![]()
Tadimi kacirir bu oranlarDerbinin İddaa oranları:
Galatasaray: 1.85
Beraberlik: 3.10
Fenerbahçe: 2.90
antudaki mallar Galatasarayın defansı çok kötü, fark atarız falan diyorlar hahahahaha. Ligin en az gol yiyen takımıyız adamlar 2 katımız gol yemiş biz hiç atamayacaz ama onlar bize fark atacak. Bunlar tinercilere döndü iyice aziz yüzünden kafayı sıyırdılar :asd22:
Fark atıp hadlerini bildirip gönderelim çomarları
Harbi ya neyin kafasını yaşıyolar hayret bişeyderbide top göremiyecekler malatya maçına bakıp umutlansınlar daha iyi oldu böyle koyması daha zevkli olacak
fener bizi böyle yakalasa tarihi fark atar, normal galibiyete fazla sevinmem tarihi hezimet istiyorum önde pres ile bocalatıp allah ne verdiyse atmak lazım
fener bizi böyle yakalasa tarihi fark atar, normal galibiyete fazla sevinmem tarihi hezimet istiyorum önde pres ile bocalatıp allah ne verdiyse atmak lazım
Tarihi hezimet falan olmaz, geçin onları. Kazanırsak max 2 farklı kazanırız. Ben 1-0 olsun da bizim olsun havasındayım. Zira bunlara karşı 10 pozisyona girsek max 1'ini atabiliyoruz. Onlarsa 2 pozisyona girseler 1'ini gol yapıyorlar. İstatistiksel farkı yaratan da bu net olarak. İzlediğim GS-fb maçları içerisinde FB'yi şanssız olarak gördüğüm tek maç 15-16 sezonunda 0-0 biten bizim sahadaki maçtı. O maç dışında şanslı tarafın biz olduğunu neredeyse hiç görmedim abartısız olarak.
Ben iyimser yazmıştım yine ama düşününce cidden söylediğin kadar var. Bize karşı %100 son vuruşla oynuyorlar hemen hemen, inanılmaz bir olay.saka mi lan bu.. pozisyon bulamadiklari macta 1-0 yenildik.
iki pozisyon bulduklari macta kadikoyde 2-2 berabere kaldik.
Bu postun sonrasi ben fatiiigöztepe küme düşsün forumda 3 gün bayram ilan edeceğim.