17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Ali Naci'nin haberine göre ilk 11:

Muslera
Mariano Maicon Serdar Latovlevici
Badou Fernando
Feghouli Belhanda Tolga
Gomis

Yalnız bu şikecilerde fena özgüven patlaması olmuş.1-2 hafta öncesine kadar ağlıyorlardı.Malatyayı yendiler diye neredeyse takımlarını real madrid psg falan ilan edecekler. :D :D

Antudakiler fena havaya girmiş 3 5 atarız diyor hepsi hahahj

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rüyalarından uyandırmaya 5 gün kaldı

Yetiş ya ali diye ağlamaları muhtemel

Muhtemelen öyle olacak.Ya akıl var mantık var.Sen nasıl malatya maçını ölçü alırsın.Malatya maçı arenada olsa şamar oğlanına çevirirdik.Konya ile oynasınlar gene puan alamayacaklardı.Diyorlar ya karşınızda konya olmayacak fener olacak.Aptallar unutuyorlar karşılarında malatya olmayacak arenada tıkır tıkır işleyen bir cimbom olacak.

chedjou ve semihe karşi bile 5 gol atamadilar

aziz ve maicona karşi gol atarlarsa şükretsinler

Diğer iç saha maçlarımızda gelmeyen o sabit 10000 kişiye sağlam giydirmek lazım.:mad:

Muhtemelen öyle olacak.Ya akıl var mantık var.Sen nasıl malatya maçını ölçü alırsın.Malatya maçı arenada olsa şamar oğlanına çevirirdik.Konya ile oynasınlar gene puan alamayacaklardı.Diyorlar ya karşınızda konya olmayacak fener olacak.Aptallar unutuyorlar karşılarında malatya olmayacak arenada tıkır tıkır işleyen bir cimbom olacak.

Futbol boyutunda konuşursak karşımızda ki takımın oyuncularının forması örnek sivas olsa iddaa ediyorum konya maçından daha kolay geçer.

Futbol olarak bu kadar rezil oynayan, 60.dakikadan sonra oyundan düşen bir takımın arena'da 3 yemesi lazım.

Ama işte onlarında güvendiği olay 1 kere geliriz atarız adamlar 20 pozizyona girer atamazlar. Hep böyle yendiler zaten özellikle bizim sahamızda.

Futbolun şansı bizimle olursa ilk 25 dakika baskı yeriz belki ama ikinci yarı sahalarından çıkamayacaklar özellikle 60 dan sonra.

Normal skor 3-0 3-1 filan bitmesi lazım

Futbol boyutunda konuşursak karşımızda ki takımın oyuncularının forması örnek sivas olsa iddaa ediyorum konya maçından daha kolay geçer.

Futbol olarak bu kadar rezil oynayan, 60.dakikadan sonra oyundan düşen bir takımın arena'da 3 yemesi lazım.

Ama işte onlarında güvendiği olay 1 kere geliriz atarız adamlar 20 pozizyona girer atamazlar. Hep böyle yendiler zaten özellikle bizim sahamızda.

Futbolun şansı bizimle olursa ilk 25 dakika baskı yeriz belki ama ikinci yarı sahalarından çıkamayacaklar özellikle 60 dan sonra.

Normal skor 3-0 3-1 filan bitmesi lazım

Evet işte fener balı dediğimiz olay can sıkıcı oluyor.Yoksa futbol oynadıkları falan yok.Hatta golü erken bulursak bunlar çabuk çözülür.

Ben fbye 2-3 şuttan fazla şut çektirmeyeceğimizi düşünüyorum. Melonun ufaklıkla gol attığı 3-1lik maç gibi dominant bir maç bekliyorum

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de üstün oynayacağımızı düşünüyorum ama temkinli olmakta yine de fayda var.

Objektif olarak bakarsak Fener derbilere çok iyi odaklanıyor. Sanki hayat memat meselesiymiş gibi oynuyorlar çoğu oyuncular, bilhassa da yerli oyuncular.

sent via GSC

Evet işte fener balı dediğimiz olay can sıkıcı oluyor.Yoksa futbol oynadıkları falan yok.Hatta golü erken bulursak bunlar çabuk çözülür.

Ben ilk 20 dakika tutuk başlayacağımızı düşünüyorum konya maçında sivas maçında olduğu gibi.

İlk yarı gol yemeyelim biz bu takımı 3 leriz ikinci yarı. O baskıyı kaldırmak için arena'da sağlam kondisyon lazım. Farkındaysan hep ikinci yarıları iyi oynuyoruz rakip ölüyo biz ayaktayız çünkü.

DMVk3fZW4AEhZbx.jpg

Tudor bu hafta ki maçta fener maçını planlayarak hareket etti.hepimizden çok o bileniyor.bakalım neler yapacak

Kalede umarım Kameni oynar.

Josef dikkat etmemiz gereken en mühim adam. Sürpriz koşularını falan sürekli takip etmek gerek.

Diğer oyuncular da isim olarak pek korku vermese de derbide Hasan Ali bile gol atabiliyor. O yüzden kendine güveni abartmayıp, rakipte kim olursa olsun tedbiri elden bırakmamak gerek.

GM 5 Plus d cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stadımızın atmosferini görmeyen 7 oyuncu ilk 11 de olacak onlarda. Maçın başlarında elleri ayaklarına dolanacaktır. Erken bir gol bulursak maçı koparırız. Aksi halde 1-0 gibi bir skor bekliyorum.

Spor **************************** Süper Lig 9.Hafta / Galatasaray - Fenerbahçe / 22.10.2017 / 19:30

Gs nin en önemli özelliği önde başlayan ve takım halinde yaptıkları pres.

Eğer ilk yarım saatti iyi bir şekilde atlatırsak‚ ilerleyen her dakika maç bize doğru dönebilir.

Gomis-Belhanda-Rodrigez-Feghouli-Ndiaye gibi çok sayıda hücumcuyla oynuyorlar. Bize karşı da bu kadar hücumcu ile çıkarlarsa işlerini bitireceğimizi düşünüyorum.

Tudor´un B planı yok. Taktik bilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Tek bildiği önde pres istemek ve deli gibi pres yaptırmak. Pozisyonel oynatmıyor takımını ve presleri kırıldığında zor duruma düşebiliyorlar.

Hiç beklenmedik bir şekilde erkenden 0-2 öne bile geçebiliriz.

Bok geçiceksiniz 2-0 öne
Hasta bunlar ya

Geri
Üst Alt