17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Ben de üstün oynayacağımızı düşünüyorum ama temkinli olmakta yine de fayda var.

Objektif olarak bakarsak Fener derbilere çok iyi odaklanıyor. Sanki hayat memat meselesiymiş gibi oynuyorlar çoğu oyuncular, bilhassa da yerli oyuncular.

sent via GSC

Ozan,Hasan Ali vs gibi kazmalar hayat memat meselesiymiş gibi oynasa nolacak ya bu maçtan çekinilecek hiçbir şey yok,aksine maçtan önceki Fenerli yorumlarına bakıp güleceğimiz bir maç olacak 4-5 atarız diyor bazı gerzek kuşlarda ondan

firat hakem olacakmis

Fenerbahe derbilere ne kadar motive oluyosa bizde besiktasta ayni şekilde motive oluyor arkadaslar. Fb olum kalim görüyor klişeden öteye geçmiyor bence. Adamlarla oynadığımız son 5 kupa finalinde hic kaybetmedik sadece 1 kere penaltilarla kupa verdik bu nasıl aciklanacak peki. Bana gore sadece sans faktörleri yanında tabi birde hakem. Lehlerine cok kolay calabiliyolar.
Aklima ilk gelenler selçuk şahinin orta sahadan gol atıp bizi yendikleri maçta son dk net penaltımiz verilmedi. 10 11 de yine arenadaki ilk mac barosun nizami gol iptal kazanacaktık. 15 16 kazanacaktık podolskin gol iptal bnlar bir cirpida aklima gelenler.

Insallah Gomisin kalp problemi bu macta cikmaz

Sağlıklı ise Tolga Ciğerci kesin olarak 11 başlamalı.

Normal oyunumuzu oynarsak , ki Tudor’un geçen sene kazanmayı hakettiğimiz maçlardaki puan kayıplarından sonra puan farkına yaslanıp berabere oynamak değil de rakibi yıldırmak ve galibiyet almak için oynayacağını düşünüyorum , yani bu sezon ki normal oyunumuz.

Fenerbahçe ortasaha oyuncularının Tolga oynarsa kanat beklerini çok takip edebileceklerini zannetmiyorum.

Yani Tolga oynarsa Aykut ya Tolga ya da Ndiaye riskini göze alıp Dirar ve Valbuena’yı kanat beklerini takip etmeleri direktifiyle ortasaha da bize alan açmış olacak. Ki burda Ndiaye , Tolga ve Belhanda üçlüsünün üstünlük kuracağını düşünüyorum.

Ya da ortasahada bize alan bırakmamak için Dirar ve Valbuena’yı daha ortaya yaklaştıracak bu da Mariano ve oynayacağını düşündüğüm Latovlevici gibi hücum yönü kuvvetli iki bekin hucüm yönünde daha rahat alan bulabileceğini düşünüyorum. Mari ve Latovlevici’nin performansları çok önemli bu yüzden.

Ekici’nin oynayamayacak olması çok önemli bana göre. Orta alanda Fener için önemli bir üretkenlikti. Biz bu sezon ki bütün maçlarda olduğu gibi sol kanadımızdan tehlike yeriz İsla faktörüyle.

Son olarak Belhanda’yı iyi kullanmak şart. Böyle baskılı maçlarda rakiple dalaşabilecek,rakibin psikolojisini bozabilecek karakterde bir oyuncu. Özellikle Hasan Ali,Josef ya da İsmail’in üstüne bol bol oynayıp rakibi kart problemine sokması lazım.

Bu söyleyeceklerim içinde büyük eyyam ve hakem katliamı olmayan normal şartlarda bir derbi için geçerlidir tabi.

Rahat maç olur diyince sürekli zorlanıyor takım. En son örneği Karabük. Sakin olup oyunumuzu oynamalıyız, taraftar olarak farklı beklentiye girmemekte fayda var.

Aksi halde oyuncular stres yapar ve bu oyuna yansıyabilir. Bırakın Fenerbahçe 4-5 atarız desin, yıllardır hayal yaşıyorlar zaten.

Ayrıca Tudor yine 11 ve sistem değistirecekmiş. Bugüne kadar her derbi öncesi kadro ve sistem değiştirdik yıllardır. Ve yıllardır bu değişimler oyunumuzun içine etmiştir. Bir kere olsun kadro korunsa keşke.

Spor **************************** Süper Lig 9.Hafta / Galatasaray - Fenerbahçe / 22.10.2017 / 19:30

Gs nin en önemli özelliği önde başlayan ve takım halinde yaptıkları pres.

Eğer ilk yarım saatti iyi bir şekilde atlatırsak‚ ilerleyen her dakika maç bize doğru dönebilir.

Gomis-Belhanda-Rodrigez-Feghouli-Ndiaye gibi çok sayıda hücumcuyla oynuyorlar. Bize karşı da bu kadar hücumcu ile çıkarlarsa işlerini bitireceğimizi düşünüyorum.

Tudor´un B planı yok. Taktik bilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Tek bildiği önde pres istemek ve deli gibi pres yaptırmak. Pozisyonel oynatmıyor takımını ve presleri kırıldığında zor duruma düşebiliyorlar.

Hiç beklenmedik bir şekilde erkenden 0-2 öne bile geçebiliriz.

Bok geçiceksiniz 2-0 öne
Hasta bunlar ya

Bu kadar taktik analiz kasıyor ama takımının başında aykut olduğunu unutuyor galiba.
Takmışlar bir b planı yok olayına ondan bu haftaya kadar 8 puan farkı yediniz.

maçı adam gibi izleyen her kişi maç içinde sürekli taktik varyasyon değişikliği yapıldığını anlar,tudor un tek sıkıntısı yedek kulübesi

Futbol Arena

ÖZEL - Tolga Ciğerci en geç yarın idmana katılacak ve görev verilmesi halinde Fenerbahçe derbisinde oynayabilecek.

Rahat maç olur diyince sürekli zorlanıyor takım. En son örneği Karabük. Sakin olup oyunumuzu oynamalıyız, taraftar olarak farklı beklentiye girmemekte fayda var.

Aksi halde oyuncular stres yapar ve bu oyuna yansıyabilir. Bırakın Fenerbahçe 4-5 atarız desin, yıllardır hayal yaşıyorlar zaten.

Ayrıca Tudor yine 11 ve sistem değistirecekmiş. Bugüne kadar her derbi öncesi kadro ve sistem değiştirdik yıllardır. Ve yıllardır bu değişimler oyunumuzun içine etmiştir. Bir kere olsun kadro korunsa keşke.
Ne iciyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle bir anlatıyorlarki televizyonlarda sanki 8 puan ilerde olan takım Galatasaray ve saldırması lazım olanda Galatasaray...eğer Fener yenmek istiyorsa mecbur saldırması lazım ve bunlar bize açıklarda verecek...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Spor **************************** Süper Lig 9.Hafta / Galatasaray - Fenerbahçe / 22.10.2017 / 19:30

unbounded_mindd

fikstur avantajiyla olusan balonu patlatmaya geliyoruz. ciddi fark bekliyorum.
tahminim 0-4
valbuena‚ soldado‚ skrtel‚ janssen

Birazda gülelim.
:asd22:

0-1907 kaybederiz maalesef Fenerbahçe Malatya maçında beni ürpertti inanılmaz bir takım olmuşlar La Liga falanda izlerim böyle takım görmedim

unbounded_mindd

fikstur avantajiyla olusan balonu patlatmaya geliyoruz. ciddi fark bekliyorum.
tahminim 0-4
valbuena‚ soldado‚ skrtel‚ janssen

Birazda gülelim.
:asd22:

"Fizik güç olarak 65ten iyiyiz."

Ciddi ciddi bunu da yazanlar var harbiden. :asd:

FB_IMG_1508254229496.webp

Geri
Üst Alt