17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

3lü savunma ile çıkma ihtimalimiz yok Denayer sol bek oynar...bence burda amaç Fener'in sağ tarafına önlem...Linnes ve Lato bu haftaya kadar güven vermedi

Ali nacinin dediği çıkmaz büyük ihtimal ama kekodan cins bir hamle bekliyorum.Gecen seneki derbide olduğu gibi maçı vermek için elinden geleni yapacaktır.

bipspor/seten de aynisini diyo

DMr6bWHX4AE-O0D.jpg

medya fitilliyor tudor klasik 11 ile çıkacaktır. derbide bu riski almaz.

Ibrahim Seten de girdi haberi.Yine yaptı yapacağını Hırvat

o kadronun çıkacağına inanmıyorsunuz heralde

sistem farketmez beyler öyle veya böyle gömeriz kuslari sonucta ayküt bize calisiyor

Medyada söylenen/yazılan kadrolara inanmayın. Herkes sallıyor.

Ali Naci çöpte umarım bu hatayı yapmaz ya Tudor,Feneri niye bu kadar şişiriyoruz arkadaş bi bok yok onlarda

4 lü oynasak durum daha kötü bence bu kadro ile.Sanki fb nin sağ tarafında alves ile messi varda oraya denayer ile önlem alıyoruz.Ben sanmıyorum Denayerin sol bek olacagını.3 lüde çıkılması hata olur.Normal iç saha maçlarına nasıl çıktıysak şuana kadar aynı şekilde çıkalım yeneriz.Boşuna macera arama tudor.

Kadro aynı olacaktır en fazla sol bek denayer geçer, klasik Fernando savunma arasına girip oyun kurar. Bir farklılık olacağını sanmıyorum fazla. Denayer oynasa bile sol bek oynar savunma açısından iyi olsun diye. Evren Göz Konya maçındaki gibi oynayacak dedi maç içinde Fernando stoperlerin arasına gelerek 3 lü gibi olacaklar dedi. Yani 8 maçın aynısı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aykut hocamın kafasını karıştırmaya çalışıyor sanırım basın.

Fernando yine stoperlerin arasına girecek ne 3'lü beyler?

Eğer yarın bu kadro çıkarsa bu maçtaki komplo teorileri doğru çıkar. Normal oyunumuzu oynamamız lazım. Ortada hiçbir baskı, bir sıkıntı yokken böyle bi saçmalık anca yönetimin aklından geçer Tudor'un değil. Ha bir de şu var: Bu kadroyu ona vermelerine mi yoksa bu salağın paylaşmasına mı söveceğimi şaşırdım. İnşallah doğru değildir.

Lato yerine denayeri solbek oynatmasi normal
Lato geriye kosamiyor fernandonun cani cikti kademesine gircem diye

Geri
Üst Alt