17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Yav 15 İQ insanların yazmayacağı şeyler yazanlar var sonra laf edince yargılamak sana kalmadığı diyorlar. Zaten 8 maçtır Fernando arkaya gelip oyun kurarken 3 lüypruz genelde 4 lü oynuyoruz. Sol bekte güvenlik açısından denayer oynayacaktor sadece farklılık olursa. 8 maçlık sistemin aynısı. Yapmayın gözünüzü seveyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3lü defansla çıkıkcak yazıyo,şimdiden sıkıntı stres etmeye yetti,tudora pis söverim denayerli 3 stoperle çıkarsa

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

duygusal bakmayan azıcık mantık sahibi her insan o kadronun çıkmayacağını bilir. üzerinde konuşulup kafa patlatılması bile abes gerek yok.

Açıklanacak 11;

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Lato/Lin/Den
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Tolga
Gomis
​

Sahaya dizilişimiz;

Muslera
Maicon - Fernando - Serdar
Mariano - Badou - Tolga - Lato/Lin/Den
Feghouli - Belhanda
Gomis

​
Ha maç 0-0 giderken yine çıkar birileri ''Fernando niye orda, hay 3'lü defansını, bu niye burda'' diye söylenip durur.

Yav 15 İQ insanların yazmayacağı şeyler yazanlar var sonra laf edince yargılamak sana kalmadığı diyorlar. Zaten 8 maçtır Fernando arkaya gelip oyun kurarken 3 lüypruz genelde 4 lü oynuyoruz. Sol bekte güvenlik açısından denayer oynayacaktor sadece farklılık olursa. 8 maçlık sistemin aynısı. Yapmayın gözünüzü seveyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de yazmayayım diyorum ama sen nerden biliyorsun? Açıp Tudor'a mı sordun Allah aşkına?

İnsanlar böyle oynuyoruz demiyor zaten. O'nu idmanlara giden gazeteciler diyor. Burada insanlar da böyle çıkarsak yanlış olur diyor. Yani her zaman ki gibi oyun kurarken Fernando stoperlerin araya girdiğinde üçlü gibi görünen ama aslında 4'lü olan sistemse zaten sorun yok.

Ama geçen sene de derbilerde korkarak denediği üç stoperli üçlü ise büyük sıkıntı

Açıklanacak 11;

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Lato/Lin/Den
Fernando - Badou
Feghouli - Belhanda - Tolga
Gomis
​

Sahaya dizilişimiz;

Muslera
Maicon - Fernando - Serdar
Mariano - Badou - Tolga - Lato/Lin/Den
Feghouli - Belhanda
Gomis

​
Ha maç 0-0 giderken yine çıkar birileri ''Fernando niye orda, hay 3'lü defansını, bu niye burda'' diye söylenip durur.

Aynen öyle. Azıcık dikkatli izleseler her maç olan ve takımın iyi oynamasındaydı en büyük etkenlerden biri olduğunu anlarlar Fernando nun savunma arasına girmesini. Aynı sistem olacaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes ne yaptı yaw Tudor üstad,adam gayet formdaydı herifi unuttun

Ben de yazmayayım diyorum ama sen nerden biliyorsun? Açıp Tudor'a mı sordun Allah aşkına?

İnsanlar böyle oynuyoruz demiyor zaten. O'nu idmanlara giden gazeteciler diyor. Burada insanlar da böyle çıkarsak yanlış olur diyor. Yani her zaman ki gibi oyun kurarken Fernando stoperlerin araya girdiğinde üçlü gibi görünen ama aslında 4'lü olan sistemse zaten sorun yok.

Ama geçen sene de derbilerde korkarak denediği üç stoperli üçlü ise büyük sıkıntı

Taraftarı telaşlandırmak için olağan birşeyi farklı gösteriyorlar. Evren GÖZ Twitter gir bak, aynı oyun olacak diyor. Aynı sistem diyor.

denayeri sol bek oynatan ve bunu destekleyen futbol mutbol izlemesin,neyini önlem alacan fbnin+1 kişi hücumdan adam eksiltiyosun bide linnes gibi formda bekin var.
3lü def,denayer gibi bek izlicekler yallaahh Chelseayi tutsun,Chelsea maçı izlesin

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Serdar - Maicon - Denayer
Mariano - Fernando - Ndiaye - Tolga
Feghouli - Gomis - Belhanda​

Saka herhalde? Rakibe gore mi dizilis ve taktik belirliyor Tudor? Neden 4231 ile devam etmiyoruz, evimizde oynuyoruz, neden uclu, neden korkak oynuyorsun be Tudor. Galiba defansi saglama alip, duran toptan gol atmayi dusunuyor, korkak oynayip 1 0 kazanmak istiyor. Bir turlu vazgecmedi su ucluden, bir turlu hatasindan ders cikarmadi, umarim Ali Naci'nin verdigi ilk 11 cikmaz yarin. Hayirlisi.

Tudor hocamın dirar kazmasina özel önlem alma kararını destekliyorum.

fernando neden defansa gömülü oynuyor mesajları atmayın artık . adam man. city'de olduğu gibi orijinal bölgesinde oynuyor.

Tudor'a güvenmiyorum. Umarım beni yanıltır ama kadroda bir saçmalık bekliyorum ama tam tersi takıma, isteklerine, kalitelerine ve karakterlerine çok güveniyorum. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.

Taraftarı telaşlandırmak için olağan birşeyi farklı gösteriyorlar. Evren GÖZ Twitter gir bak, aynı oyun olacak diyor. Aynı sistem diyor.

Öyle olursa zaten sorun yok. Herkes öyle olsun istiyor. Ama geçen Konya maçı ilk yarısında bariz üçlü denedi. Her zamanki gibi değildi yani. Bu tür doneler insanı korkutuyor. Umarım Ali Naci yanlıştır. Ben de yanlış olacağını düşünüyor ve umuyorum. Belki Hoca maç içi alternatifi denemiştir ve Ali Naci böyle bir izlenime kapılmıştır.

Sürpriz var ilk 11'de...
Carrosco maç kadrosunda...
Ama taktiksel değişikler var
Tudor'un haklı çıkması dileğiyle -alinaci

Denayerrr...

Geri
Üst Alt