- 12 Haziran 2015
- 37.118
- 33.111
- 2.693
Maça saatler kaldı, nasıl geçecek şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O denilen kadro cikarsa ben macin golsuz berabere bitecegini dusunuyorum. Sol bek Denayer? Onunde sakatliktan donmus sol acik Tolga? Cok inanilmaz bir mallik. Fenerden korkup onlem almakta ne demek oluyor?
Garry sakat tolganın oynaması çok doğal , linnes ve latonunda performansı belli ilerde oynuyacağımızı düşünürsek denayer gibi ayağı düzgün ve hızlı bir oyuncunun oynaması çokta saçma değil önlem almak değil bu aksine dahada önde basmak oluyo mesafe ne kadar azalırsa bizim için o kadar iyi.
Garry sakat değil Hidayet son antrenmanda tam kadroydu takım bence solda Garry oynamalı.
Enformasyon kirliliği var.
3lü /4lü... Hangisi ile çıkacağız ya...
Skorer (BibSpor) da 3lü diyor
Tudor'dan debiye saatler kala şok karar! - Spor Haberleri
Yanlız bunun tartışması olması bile saçma.Evren Göz de 4'lü diyor. Bakalım hangisi olacak.
Garry sakat tolganın oynaması çok doğal , linnes ve latonunda performansı belli ilerde oynuyacağımızı düşünürsek denayer gibi ayağı düzgün ve hızlı bir oyuncunun oynaması çokta saçma değil önlem almak değil bu aksine dahada önde basmak oluyo mesafe ne kadar azalırsa bizim için o kadar iyi.
O denilen kadro cikarsa ben macin golsuz berabere bitecegini dusunuyorum. Sol bek Denayer? Onunde sakatliktan donmus sol acik Tolga? Cok inanilmaz bir mallik. Fenerden korkup onlem almakta ne demek oluyor?
Fb için de Soldado oynayacak diyorlar. Bunları kim sızdırıyo ?
Ya böyle eziklik yok fener hesabıda fifa maçı paylaşmış ahahahaah. Kim bilir kaç defa oynattılar yenmek için![]()
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi