17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Maça saatler kaldı, nasıl geçecek şimdi.

Maçın özeti replayden verilmiş zaten ahahahah. Beginner'a alıp filan oynadılar galiba :D :D Simulate olsa yine neyse.

O denilen kadro cikarsa ben macin golsuz berabere bitecegini dusunuyorum. Sol bek Denayer? Onunde sakatliktan donmus sol acik Tolga? Cok inanilmaz bir mallik. Fenerden korkup onlem almakta ne demek oluyor?

O denilen kadro cikarsa ben macin golsuz berabere bitecegini dusunuyorum. Sol bek Denayer? Onunde sakatliktan donmus sol acik Tolga? Cok inanilmaz bir mallik. Fenerden korkup onlem almakta ne demek oluyor?

Garry sakat tolganın oynaması çok doğal , linnes ve latonunda performansı belli ilerde oynuyacağımızı düşünürsek denayer gibi ayağı düzgün ve hızlı bir oyuncunun oynaması çokta saçma değil önlem almak değil bu aksine dahada önde basmak oluyo mesafe ne kadar azalırsa bizim için o kadar iyi.

Garry sakat tolganın oynaması çok doğal , linnes ve latonunda performansı belli ilerde oynuyacağımızı düşünürsek denayer gibi ayağı düzgün ve hızlı bir oyuncunun oynaması çokta saçma değil önlem almak değil bu aksine dahada önde basmak oluyo mesafe ne kadar azalırsa bizim için o kadar iyi.

Garry sakat değil Hidayet son antrenmanda tam kadroydu takım bence solda Garry oynamalı.

4-1

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler kadro işini şimdiden çok dile getirdiniz, maç saati kadro açıklansın o zaman eleştirin, şimdi ortada öyle net bir şey var mı? Sakin olun lütfen.

Son düzenleme:
derbi öncesi kadroyu sizdiran gavat bulunup ibreti alem için dovulmeli..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben oyle dusunmuyorum. Linnes oynadigi maclarda gayet iyiydi. Sol taraftan rakibi zorlayan bir suru aksiyonu oldu. Lato her zaman bir hucum opsiyoundur. Hic bir sey yapmasa iceri duzgun top keser. Denayer ne top keser ne adam gecer ileri geri gider aldigi toplari da yanindakine verir. Yanindaki de muhtemelen Tolga olunca o kanadin islevselligi konusunda bir ipucu ediniyor herkes muhtemelen.

Bana kalsa ben Tolgayi da oynatmam. Rodriqgues - linnes yaparim solu. Fenerbahce ye 52000 kisi onunde pres yapmadan topu ver 4 dakika icinde bizim kaleye kadar gelemez tek paslarla. Cok abartiliyor fenerbahce ozellikle basin tarafindan. Tudor da gorunuse gore oltaya gelmis

acıkcası lato dan daha iyi olur denayer ama linnese göre iyi olmaz linnes enazından hücum yapıyor tolgaya cok sövsemde bence dogru tercih

fernando cok geriye cekilince badu orta sahada tek kalıyor iste o cok tehlikeli

muhtemelen daha önceden sıkca gördügümüz gibi tolga ve feghouli iceri kat edip sut arıyacaklar

Fb için de Soldado oynayacak diyorlar. Bunları kim sızdırıyo ?

Sızdırma değildir abi bu muhabirler taktik idmanları izleyip oradan yazıyorlar.

Mesela bizim taktik idmanda o anda Tudor 3'lü denediyse onu yazıyorlar. Tabi Tudor bu dizilişi maç içidne alternatif olsun diye de denemiş olabilir. Çünkü bugüne kadarki çoğu idmanda 4'lü denemiş.

Bir de demiyorlar mı yarın Gs'nin foyası çıkacak küfür ediyorum. Allahım ne olur fark atalım ezelim de şu itler artık sussun . Kavak tadı verdi . Trabzonlu yorumcular bile aynı şeyi diyor ki adamlar anadolu takımlarının kucağından kalkmıyor

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt