17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

kominas kominas kominas ko

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denayer insallah yemleme operasyonudur. 3lu filan oynatip olasi puan kaybinda tudor kimseye aciklayamaz bu durumu.

İyide olayın güzelliği burada. Bu rekabeti özel yapan şeyde bu değil mi zaten?
Bana ne olayın güzelliğinden, tek istediğim galibiyet. Fenerin elinde oyun olarak maçı kazana bilecek silah yok, tek istedikleri olayı pisliğe çekmek. Oyun olarak bir halt yiyemeyecekleri her derbi öncesi ve esnasında bunu yapıyorlar. Bilinen bişeyi söylüyorum, ne çabuk unutuyorsunuz arkadaş bazı şeyleri. Geçenlerde Kareografi ters etki yapıyor deniliyordu konusunda. Benim bir Videoyu gereksiz, ellerine ufakta olsa koz veriyor demem mi tuhafınıza gitti.

Son düzenleme:
Fener gerginlikten faydalanmıyor aslında. Adamlar gerginliğe hazır oldukları için faydalanıyorlar bu işten. Hem uzun süredir saha içi fiziki mücadeledeki gerginliğe uygun kadroları vardı hem de camia olarak bu tür gerginliklere hazırlar. Bizde ise hep bir naiflik, aman gerilmeyelim muhabbetleri. Ben çok hatırlıyorum çok relaks olduğumuz dönemlerde bile bişey değişmediğini. Mesele camia olarak da sahadaki takım oalrak da bu gerginliğe hazır olmak.

Bu psikoloji kırılacaksa böyle kırılacak. Fener nemalanıyor deyip çekilmekle olmaz.
Takım için, Mac için öyle bir iddiam yok, aksine geri çekilmeden oynamalıyız. Maç öncesi için bence böyle şeylere gerek yok, yine bu tür motivasyon olayları takım içinde yapılmalı bence. Aslında pek motivasyon gerektiren bir maç bile değil, bunu taraftarlar için söylüyorum, biz mesela taraft olarak bir haftadır kendi kendimizi hazırladık zaten. Sekiz haftadır rahat olan taraftar bu maç öncesi aşırı derecede heyecanlı ve bir nevi gergin. Neyse, önemli olan şu maçı hayırlısı ile sıkıntıya girmeden almak.

Son düzenleme:
Gerginliğe gerek yok 90 dk kıçımızı yırtıp galibiyet için elinden geleni yapmamız lazım

Takım için, Mac için öyle bir iddiam yok, aksine geri çekilmeden oynamalıyız. Maç öncesi için bence böyle şeylere gerek yok, yine bu tür motivasyon olayları takım içinde yapılmalı bence. Neyse, önemli olan şu maçı hayırlısı ile sıkıntıya girmeden almak.
Feneri 20 yıldır orada yenemiyorsak başlıca sebep taraftar, takım değil. Psikolojik savaş pazartesi gecesi 00:01de medya ile başlatılıyor maç sonuna kadar sürüyor. Bazen ince nüanslar çok şeyi değiştirebiliyor.

Fenerin derbilerde üstünlük kurmasının başlıca sebebi onlar daha çok istiyorlar ve daha çok konsantre oluyorlar.

Bu tip maçlarda futbolla kazanmayı beklersek daha çok kaybederiz.

Evet... Kayseri maçıyla başladık, bugünlere geldik... Ve dedik ki, arkadaş, biz bu işin sonuna kadar gideriz. Gidersiniz. Allah'a şükürler olsun, bugüne kadar aslanlar gibi bir periyod çizdiniz. Bugün 8 mi, 9 mu? 9. Lig maçımıza çıkıyoruz. Ve bunun adı da derbi! Ama bugün sonuç ne olursa olsun, kaybetsek bile siz benim gönlümde her zaman şampiyonsunuz! Ve öyle kalacaksınız! ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!

cok güzel uyumusum
7 saat kaldi surda koymaya
hazir miyiz gencler

Feneri 20 yıldır orada yenemiyorsak başlıca sebep taraftar, takım değil. Psikolojik savaş pazartesi gecesi 00:01de medya ile başlatılıyor maç sonuna kadar sürüyor. Bazen ince nüanslar çok şeyi değiştirebiliyor.

Fenerin derbilerde üstünlük kurmasının başlıca sebebi onlar daha çok istiyorlar ve daha çok konsantre oluyorlar.
Fikrine aslında katılıyorum, demek istediğimde bir yerde buraya çıkıyor aslında ama bu adamlar derbi maçlara bir başka göz ile bakıyor ve bunu sadece taraftarları yapmıyor, oyuncusundan, yönetimine kader. Misal bizde aynı şekilde cevap versek kazanırmıyız yoksa onlar iki katı transa mı girer bilemiyorum. Bu potansiyel var çünkü adamlarda, bize karşı kaybetmek onlar için şampiyonluk kaybetmek gibi bişey.

Edit bölümüne cevap olarak, haklısın, sadece futbol ile olmaz. Bu tür maçlar psikolojik savaşa dönüyor, bunu zaten bir çok sahaya yansıyan futboldan görüyoruz. Benim savunduğum bu motivasyon işini takımın kendi içinde yapması bence daha doğru olur. Taraftar zaten kendini Motive ediyor. Ben her ne kadar sakin olmalıyız yazsam bile kendim sakin değilim, maç başlayınca ne halde olacağımı da biliyorum. Etrafımda ne olup bittiğini bile fark edemiyorum bu maçta.

Son düzenleme:
Galatasaray 5 - 0 Fenerbahce

Badou Ndiaye 2
Younes Belhanda 1
Bafetimbi Gomis 1
Sofiane Feghouli 1

Şu 3'lü aptallığının olmadığı bir maç olsun please Evren Göz leş bir muhabir kalitesini konuşturup yine yanılmasını dileyelim

Geri
Üst Alt