Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
kominas kominas kominas ko
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur statta yanımda olmayacak yav.Ugur Iz'e de ayni tarifeyi uygularsan sevinirim
Kac haftadir fenere marizlenecegiz diyip duruyor
Uyuz oldum.
Fener böyle olaylardan daha çok nemalanıyor mevzu bundan ibaret. Yoksa sakin davranılacak bir rakip değil ama aleyhimize olacak herşeyden kaçınmak lazım.Sen de iyice ortam gerilmesin herkes sakin olsun moduna girdin la yeter.
İSTENMEYEN OLAYLAR YAŞANSIN İSTİYORUZ
Bu psikoloji kırılacaksa böyle kırılacak. Fener nemalanıyor deyip çekilmekle olmaz.Fener böyle olaylardan daha çok nemalanıyor mevzu bundan ibaret. Yoksa sakin davranılacak bir rakip değil ama aleyhimize olacak herşeyden kaçınmak lazım.
Ugur Iz'e de ayni tarifeyi uygularsan sevinirim
Kac haftadir fenere marizlenecegiz diyip duruyor
Uyuz oldum.
Bana ne olayın güzelliğinden, tek istediğim galibiyet. Fenerin elinde oyun olarak maçı kazana bilecek silah yok, tek istedikleri olayı pisliğe çekmek. Oyun olarak bir halt yiyemeyecekleri her derbi öncesi ve esnasında bunu yapıyorlar. Bilinen bişeyi söylüyorum, ne çabuk unutuyorsunuz arkadaş bazı şeyleri. Geçenlerde Kareografi ters etki yapıyor deniliyordu konusunda. Benim bir Videoyu gereksiz, ellerine ufakta olsa koz veriyor demem mi tuhafınıza gitti.İyide olayın güzelliği burada. Bu rekabeti özel yapan şeyde bu değil mi zaten?
Takım için, Mac için öyle bir iddiam yok, aksine geri çekilmeden oynamalıyız. Maç öncesi için bence böyle şeylere gerek yok, yine bu tür motivasyon olayları takım içinde yapılmalı bence. Aslında pek motivasyon gerektiren bir maç bile değil, bunu taraftarlar için söylüyorum, biz mesela taraft olarak bir haftadır kendi kendimizi hazırladık zaten. Sekiz haftadır rahat olan taraftar bu maç öncesi aşırı derecede heyecanlı ve bir nevi gergin. Neyse, önemli olan şu maçı hayırlısı ile sıkıntıya girmeden almak.Bu psikoloji kırılacaksa böyle kırılacak. Fener nemalanıyor deyip çekilmekle olmaz.
Feneri 20 yıldır orada yenemiyorsak başlıca sebep taraftar, takım değil. Psikolojik savaş pazartesi gecesi 00:01de medya ile başlatılıyor maç sonuna kadar sürüyor. Bazen ince nüanslar çok şeyi değiştirebiliyor.Takım için, Mac için öyle bir iddiam yok, aksine geri çekilmeden oynamalıyız. Maç öncesi için bence böyle şeylere gerek yok, yine bu tür motivasyon olayları takım içinde yapılmalı bence. Neyse, önemli olan şu maçı hayırlısı ile sıkıntıya girmeden almak.
Fikrine aslında katılıyorum, demek istediğimde bir yerde buraya çıkıyor aslında ama bu adamlar derbi maçlara bir başka göz ile bakıyor ve bunu sadece taraftarları yapmıyor, oyuncusundan, yönetimine kader. Misal bizde aynı şekilde cevap versek kazanırmıyız yoksa onlar iki katı transa mı girer bilemiyorum. Bu potansiyel var çünkü adamlarda, bize karşı kaybetmek onlar için şampiyonluk kaybetmek gibi bişey.Feneri 20 yıldır orada yenemiyorsak başlıca sebep taraftar, takım değil. Psikolojik savaş pazartesi gecesi 00:01de medya ile başlatılıyor maç sonuna kadar sürüyor. Bazen ince nüanslar çok şeyi değiştirebiliyor.
Fenerin derbilerde üstünlük kurmasının başlıca sebebi onlar daha çok istiyorlar ve daha çok konsantre oluyorlar.