17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

Guvendikleri tek birsey var o da en kotu donemlerinde bizi yenmis olmalari.
Ozellikle gecen seneki icerideki 0 1 lik mac. Ceza sahasina ilk girdiklerinde gol attilardi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Guvendikleri tek birsey var o da en kotu donemlerinde bizi yenmis olmalari.
Ozellikle gecen seneki icerideki 0 1 lik mac. Ceza sahasina ilk girdiklerinde gol attilardi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Onlar en kötü dönemindeydi de biz en iyi dönemimizde miydik?1999-2000 buna örnek de geçen sene değil.

Saçma işler olmazsa farklı kazanırız. Fenerbahçe şu an çok çaresiz durumda ama belli etmemeye çalışıyorlar.

ins selcuk ilk 11de olmaz

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

fener medyasi hakemler üzerinden ve selcugun ilk 11 cikmasi icin elinden geleni yapiyor

Bekleme olm ya. Benim heyecanla beklediğim maçlar genelde hüsran oluyor. Ben pazar günü maçı unutmak için şehir dışına çıkmayı planlıyorum. O kadarım
Ben maça gitmesem o gün muhtemelen yerimde duramazdım. Onun için bile bile maça gidiyorum ki orda enerjimi atıyım.

TapaTalK

Kuşlarda çekindiğim tek oyuncu Valbuena onu da Fernando ve Mariano kitler bir şekilde, büyük bir bireysel hata olmadıkça gol yiyeceğimizi düşünmüyorum bunlardan.

Bende hiç bir şey yapmayacaksam yatıp uyuyorum, yoksa felaket sinir basıyor.
Uyuyamıyosun işte işin kötü yanı o. Sağa dön sola dön olmuyo, "maçın skoru ne acaba" gol attık mı lan" maç bitti mi diye akıl tutulmaları yaşıyosun. Neredeysen ne yapıyorsan zevk alamıyosun. O maç bitmeden rahat yok

TapaTalK

Geri
Üst Alt