17/18 H:9 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 22 Ekim

merak etmeyin rtaşlar fener çıkamaz bu atmosferden.

2-0 alırız.

O 6-0'ı egale etme işi bir tek 5-1 biten kupa finalinde olabilirdi,o maçtan daha çok pozisyonlar bulduğumuz maçlar oldu fakat o maç bulduğumuzu atıyorduk.Son vuruş yüzdesi olarak en yüksek maçlarımızdan biridir.4-1 daha erken olsaydı 6-1 7-1 falan biterdi o maç.
6 0 'in rövanşında da olabilirdi kıyamet gibi gol kaçırmıştık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok işte,3-1'de de 1-2 kaybettiğimiz maçta da çok gol kaçırdık yukarda onu yazdım zaten.Bunun yanında 2-0'lık maç da var 2006'daki 3-2'lik kupa maçı da.Hele dediğin 2-0'lık maçta Revivo'nun ilk yarının son dakikasındaki topu girseydi 3-0'la girsek farklı olabilirdi tabi.Ama bulduğumuzu attığımız maç 5-1'lik maçtı.

Yok işte,3-1'de de 1-2 kaybettiğimiz maçta da çok gol kaçırdık yukarda onu yazdım zaten.Bunun yanında 2-0'lık maç da var 2006'daki 3-2'lik kupa maçı da.Hele dediğin 2-0'lık maçta Revivo'nun ilk yarının son dakikasındaki topu girseydi 3-0'la girsek farklı olabilirdi tabi.Ama bulduğumuzu attığımız maç 5-1'lik maçtı.
Revivo nun kaçırdığı maç işte dakika başı pozisyona giriyorduk ama olmadi

Gol kaçırırsan fark atamazsın. Deli kontra yaptığımız maç 5-1'lik maçtır. O maç sanırım Ribery'i erken çıkarmıştı Hagi yoksa cidden o maç tarih tekrar yazılabilirdi.

Gol kaçırırsan fark atamazsın. Deli kontra yaptığımız maç 5-1'lik maçtır. O maç sanırım Ribery'i erken çıkarmıştı Hagi yoksa cidden o maç tarih tekrar yazılabilirdi.
Kontrada bir atak çeşididir burada kaçırılan gollerden bahsediyorum

ben hiçbir zaman komplo teorilerine inanmam hatta güler geçerim ama bu maçta iş başka. Fenerbahçe 8 puan geride. Kaybederse biterler Ekim Ayında. Ertesi günde Bjk,Başakşehir ile oynuyor. Onlar da puan kaybederse iki takımla da çift hanelerde fark yapmış oluruz.

Siyasetçiler,medya hep beraber üzerimize oynuyor. O stada gidecek herkes bunu bilerek gitmeli. Her türlü operasyona izin verilmesin.

Kontrada bir atak çeşididir burada kaçırılan gollerden bahsediyorum

Fener iyi oynamamasına rağmen kontra atak golleriyle bizi 6-0 yenmişti. Bana göre tarihinin en iyi oynadığı maçlarında bizim de rezalet oynadığımız maçlardan biridir, çoğu set oyunuyla bizi ancak 4-0 yenmişlerdi. Kontradan gol atma oranı derbilerde çok çok daha yüksektir.

DMkgQLcW4AEKdGs.jpg

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Ndiaye Fernando
Feghouli Belhanda Tolga
Gomis

Bu oyunculardan Serdar, Linnes ve Tolga tartışmaya açık. Diğer oyuncuların bozulmaması önemli.

tudor 3lü fantezisine falan girerse işimiz zor ya koy adam gibi oynasınlar işte

Geri
Üst Alt