- 30 Kasım 2008
- 9.506
- 3.760
- 1.748
merak etmeyin rtaşlar fener çıkamaz bu atmosferden.
2-0 alırız.
2-0 alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 0 'in rövanşında da olabilirdi kıyamet gibi gol kaçırmıştıkO 6-0'ı egale etme işi bir tek 5-1 biten kupa finalinde olabilirdi,o maçtan daha çok pozisyonlar bulduğumuz maçlar oldu fakat o maç bulduğumuzu atıyorduk.Son vuruş yüzdesi olarak en yüksek maçlarımızdan biridir.4-1 daha erken olsaydı 6-1 7-1 falan biterdi o maç.
6 0 'in rövanşında da olabilirdi kıyamet gibi gol kaçırmıştık
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://images3cdn.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/09090125_large.jpgBu maçı kazanma şansımız yüzde 20 falan bana göre.
Beşiktaş ve Fener'e 8 puan fark attığımız şu sıralamada kaybedersek çok büyük bir kayıp olmayacak.
Bu yüzden takıma ve Tudor'a cephe almamak çok önemli.
Beraberlik yeter.
Revivo nun kaçırdığı maç işte dakika başı pozisyona giriyorduk ama olmadiYok işte,3-1'de de 1-2 kaybettiğimiz maçta da çok gol kaçırdık yukarda onu yazdım zaten.Bunun yanında 2-0'lık maç da var 2006'daki 3-2'lik kupa maçı da.Hele dediğin 2-0'lık maçta Revivo'nun ilk yarının son dakikasındaki topu girseydi 3-0'la girsek farklı olabilirdi tabi.Ama bulduğumuzu attığımız maç 5-1'lik maçtı.
6 0 'in rövanşında da olabilirdi kıyamet gibi gol kaçırmıştık
Kontrada bir atak çeşididir burada kaçırılan gollerden bahsediyorumGol kaçırırsan fark atamazsın. Deli kontra yaptığımız maç 5-1'lik maçtır. O maç sanırım Ribery'i erken çıkarmıştı Hagi yoksa cidden o maç tarih tekrar yazılabilirdi.
Kontrada bir atak çeşididir burada kaçırılan gollerden bahsediyorum
Şayet böyle birşey düşünüyorsa bu adamdan gerçekten bir yol olmaz.Geçen hafta denedin rezalet bir oyun oynadın ve hala aynı şeyde ısrar ediyorsun.Puan durumu iyi diye kimse ağzını açmıyor ama bu dik kafalılıkla devam edip 2-3 maç puan kaybettin mi olacakları sen düşünürsün.Şemsiye bir ters dönerse bir daha da düzeltemezsin
Garanti ise giriş ankaradan gelirimEsenyurtta olabilirim haftasonu.
Locan var galiba benle beratida al yanina